+2 oy
410 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Ben bebiş uyuyunca bozuk psikolojime bozukluk katıyorum :D anneannemle mod on :D

image

14 Cevaplar

0 oy
(7,727 puan) tarafından
Cenazemiz var ama ben gidemiyorum☹️
(7,727 puan) tarafından
Evet abla çocukları bırakacak kimse yok maalesef
(4,990 puan) tarafından
Napcan kuzum herkes halinden anlar heralde
(7,727 puan) tarafından
Onların şuan beni düşünecek halleri yoktur zaten ama kendimi kötü hissettim
(4,990 puan) tarafından
Evet ama gidemiyorsanda üzme kendini
(7,727 puan) tarafından
Malesef ablam
-Reklam-
0 oy
(7,459 puan) tarafından
Valla uzanıyorum bebişlerimin aşısı vardı bugün sabah gittik sonra yemek yedik eve geldik eşimle keyifsiz bir gün yani biraz
(7,459 puan) tarafından
Benimde zorlamıyor ama İçim gidiyor
tarafından
En azından çocuğumuz için en iyi şeyi yapmaya çalışıyoruz öyle düşünün :)
(7,459 puan) tarafından
Öyle tabiki özel aşıları bile yaptırıyoruz valla yeter ki hasta olmasınlar :)
tarafından
Ben de yaptırıyorum hiç aksatmam öyle gerçekten
(7,459 puan) tarafından
En doğrusu :)
0 oy
(32 puan) tarafından
İşteyim çalışmaya devam :))
(32 puan) tarafından
Arada bnde açıyorum ama pek cvp veren olmuyor :)) napalım
tarafından
Aktif saatler oluyor ben de o aralar açıyorum :) bide çocuktan Vakit buldukça :)
(32 puan) tarafından
Valla yeni katıldığım için bilmiorm cnm aktif saatler kaç vakit buldukça açıyorum post :))
tarafından
İki üç kişi de olsa bazen konuşmak iyi oluyor ya :)
(32 puan) tarafından
Aynen kafa dağılıyor hem ;))
0 oy
(3,572 puan) tarafından
İsteyim yoğun bir gün değil çok şükür burda takiliyom eve gidince ne yemek yaocam onu düşünüyorum 
tarafından
Benim neyseki öyle dertlerim yok annemde kaldığımız için ama. Yakında o stres beni de vuracak :)
0 oy
(13,678 puan) tarafından

Haha ☺️

Kahvaltı yaptık ayı dükkana gidecek hazırlanıyor kız babasını darlıyor son gaz :D

tarafından
ilk kelimesi dedeydi ikinci dün ilk defa baba dedi nasıl ağrıma gitti dedim namkör namkör :D❤️
(13,678 puan) tarafından
Sabah akşam dede dedeeee baba anca düşünce fln anne çok nadiren:)((
tarafından
Ben de nadir de olsa duyarım inşallah :)
(13,678 puan) tarafından
Başlar başlar canım ♥️
Küçücük ayıyı dünde piş piş yap uyut dedim kendice nini soyledı şimdi de ona sarılıp uyudu zilli:)
tarafından
Böyle babalar iyi ki var ❤️
0 oy
(11,136 puan) tarafından
Ahahaha bende diyorum niye anlık postu yok kolay gele psikolojiye bacı :) valla bende nolsun eşin iş görüşmesine gitti olmamış evde biraz Euro vardı onu bozdurup alışveriş yapcam dedi oraya gitti 20 gün oldu işten çıkalı evde bisey kalmadı kaynanam bi kaç bişey dondermis buzdolabıni temizleyin onları yerleştircem aslında temizlik yapacaktım ama yetişmez heralde ne yapabilirsen artık böyle diyorum da çocuk ayağımda uyuyali yarım saat oldu burda postlara salça olcam diye yerin koymak istemiyorum ahahah 
tarafından
Derdi veren Allah dermanı da verir benim eşimde öğrenci Ekim de çıkacak işten işte bizde annemlerin gönderdiğiyle geçinecez  bir süre okulun olduğu yerde evim Bayburt’ta iş buluncaya kadar :) hep dua ediyorum şükür Allah ta önümüzü her şekilde açıyor şükürler olsun ateşimiz yok şükür ama ilk alt iki dişi çıktı şimdi arkalara gidiyor dişi tekrar çıkacak galiba alttan anlamadım
(11,136 puan) tarafından
Allah yardım etsin canım hepimize ben ön dişleri hiç anlamadım o atesendi dediğim dış aziymis on şişelerden sonra hemen köpek disler cikmayabiliyo arkaları da kontrol et ben diyorum ki bu çocuk ateşlendi ateşi geçti dışı kuşu çıkmadı doktorda dış diyodu niye cikmadiysa diyodum meğer azı şişmiş çıkmış kocaman olmuş haberim olmamış
tarafından
Bu ay doktora gidicez bizde inşallah herşey belli olur benim de ilk bebeğim tecrübesizim
(11,136 puan) tarafından
Ay benimde ilk canım herşeyi yeni öğreniyoruz doktora sor mutlaka hangi dışı diye
tarafından
Sorucam bakalım
0 oy
(17,691 puan) tarafından
Tosbigim yeni uyandı kaynanam aradı bize gelecek evi toparlıyorum 
tarafından
Kolay gelsin :)
0 oy
(5,500 puan) tarafından
Yoruldum bacaklarımı hava diktim uzanıyorum ayaklarım sisiyo hamilelikten sanırım bide kahve olsa iyiydide mutfak sahuns gibi oldu
tarafından
Benim de oluyordu valla zor gerçekten  yanında olsaydım yapardım kız herşeyini ne olcak çok iyi anlıyorum seni çok
(5,500 puan) tarafından
Teşekkürler canım anlamıyorum zaten ilk hamileligimde hiç şişme olmuyordu ikincide yaş geçti diyemidir nedir şişmeye başladı kiloluda değilim anlamıyorum
tarafından
Teyzem de ikinci de çok şişmişti gerçekten ama doğurunca hepsi geçti Allah sabır kolaylık versin
(5,500 puan) tarafından
Amin canım tek geçsin çekilmez çünkü daha sonrasında
tarafından
Hepsi geçiyor ❤️
0 oy
(2,596 puan) tarafından
Uyandığımdan beri yeni oturdum kahvaltı temizlik derken markete gittim geldim aksam misafirim var ona hazırlık yaptım çayın yanina. Mutfağı topladım lavaboyu yikadim oturdum. Kızım uyanıncada yemek yeriz baska işim kalmaz 
tarafından
Oh valla Allah gücünüze güç katsın ben bu kadar aktıf olamıyorum tek çocukla valla :D
(2,596 puan) tarafından
Birazda mecburiyetten heralde bütün gün iş güçle geçiyor oturamiyoruz :)
tarafından
Benim bütün günüm çocukla geçiyor 8 aylık diş dönemi artı atak :)
(2,596 puan) tarafından
Benimki 21 aylık bütün gün her yeri karıştırıyor döküyor dağıtıyor. Bebekligini özlüyorum bazen
0 oy
tarafından

O neydi gııııı simit sarayı reklamında sandı apla kendini ellam :D

tarafından
Ben burdan konuşmayı seviyorum belki ☹️
tarafından
Yaa sizi mi kırcam ❤️
tarafından
Maşallah Allah bağışlasın :) En kıpır kıpır zamanı daha yeni başlıyor annesi.
Benim dinazorlarla çok hareketli geçiyor günler. Aklıma düştü site bi bakayım dedim bende :)
tarafından
Allah kolaylık versin sana da bana da ☺️.
Hayırla gelmiş ol ☺️
tarafından
Amin cümlemize :)
0 oy
tarafından
Kafami dagitayim diye burdayim esimin dayisinjn kizi cok hasta elimizde telefon bekliyoruz
tarafından
Çok geçmiş olsun neyi var :(
tarafından
Kalbinde pil,coklu organ yetmezligi,siroz bugunde kalbi durmus simdi yoğun bakimda
tarafından
Allah Şafi ismiyle şifa versin inşallah
tarafından
Aminnn aminnn insallah
0 oy
(11,027 puan) tarafından
Savaşın içinden çıktım. Ortanca yine azdı kudurdu. Napcam bilmiyorum bazen çözemiyorum. Az sakinleşelim ikimiz de öyle gidip konuşcam. Hâlâ ağlıyor bağıra bağıra
tarafından
Yaa çcocuklar böyle olgun davranıp buyuduklerını görünce insan motive oluyor gururlanıyor :)
(11,027 puan) tarafından
Hoş benimkinin daha toparlamaya çoookk var ama olsun anlık mutluluklar da güzel :)
tarafından
İnsanı en çok çocukları yıpratıyor ama en çok ta çocukları mutlu ediyor bende ilk bebem de anladım :)
(11,027 puan) tarafından
Aynen öyleymiş. Rabbim bizi onlarla onları bizle imtihan etmesin
tarafından
Amin inşallah ❤️
0 oy
(5,469 puan) tarafından

image

Çocuğu uyuttum. Okuma time. 
tarafından
Ben de kitap okumaya başlamak istiyorum çok özledim :( ama şuan ne okuyacak durumum var ne kafam ne psikolojim diş dönemindeyiz birde 8ay atağı çok zor
(5,469 puan) tarafından
Aslında o dönemler insanın daha çok kendine vakit ayırması lazım
tarafından
Annemlerde kalıyoruz şimdilik sağolsınlar akşam işten geldiklerinde eşim de ailem de ilgileniyor ama akşama kadar pertim çıkmış oluyor hiçbirşeye takatim kalmıyor gündüz uykularımızda yok oldu çünkü bu günlerinde sabırla geçmesini bekliyorum :)

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 281 göst.
30 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 315 göst.
4 Kasım 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 378 göst.
30 Haziran 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 321 göst.