0 oy
138 göst.
Diğer kategorisinde (866 puan) tarafından
Çok şeker yemek istiyor vermiyorum ama bayramda benden gizli baya şeker yemiş köye gitmiştim vücuduna zarar verir mi yemek düzeni oturtmak istiyorum. İştahı kapalı ne yapmam lazım

7 Cevaplar

0 oy
(14,755 puan) tarafından
Senden gizli nasıl yemiş kim veriyorsa söyle vermesinler 
(866 puan) tarafından
Annem misafire ikram etmiş masaya koymuş tabağı oğlum ordan almış boş kapılarını gördüm şekerlerin
-Reklam-
0 oy
(7,454 puan) tarafından
Benimkide bugün çok yedi vücudunda döküntü olabilir ama bir gunlukten birşey olmaz canım bir kaç hadi biriktirelim dedim poşete koydurdum ama bazı yerlerden 2 3 aldığı yediği bile oldu 
(866 puan) tarafından
Gurbette tek büyüttüm iki çocuk oldu büyüğünü ihmal ettim gibi hissediyorum yetişemedim ikisine yame düzeni bozuldu kuzumun
(7,454 puan) tarafından
Bayram diye görmezden geldim biraz canım her zaman yemiyorlar sonuçta azda çocukluğunu yaşasın bayramda yemeyecekte ne zaman yicek benimki dibimde olmasına rağmen birsuru yedi ihmallik değil bulmusa döndü valla eve o kadar aldırmıyorum çok yiyor diye nerde bulsa yedi oda bugün :))
0 oy
(1,077 puan) tarafından
Valla biz de toplandık eltimle falan çocukları tam şekerci kimse vermese illa bı şekil o şekeri buluyorlar yiyorlar bı kilo olsa bı kiloyu öylece yiyecekler valla eltim de bı çözüm bulamadı hatta çocukları bu yüzden sık sık kusuyolar iştah sıfır önüne yemek tarzı bişey yok adam gibi sıkıntı yani 
0 oy
(2,052 puan) tarafından
Dişlerin çürür diyorum yemiyo izin verdigim kadar sadece
0 oy
(52,056 puan) tarafından
alerji yapar kizima da annemler cok cikolata vermislerdi sirti kasinip kizarmisti fazlasi zarar zaten seker çikolata 
0 oy
(14,154 puan) tarafından
Benim oğlum hiç şeker yemez hiç almam en başından anlattım şimdi 3 yaşında hiç tadını bile bilmez keşke en başından vermeseydin çok gereksiz çocuklar için hele ki. Vermeyeceksin canım kesinlikle vermeyeceksin gormeyecek şekeri kendini yirtsada vermeyeceksin. Çocuklar çabuk unutur merak etme ama hemen önünü kesmen lazım. 
0 oy
tarafından
Ben gittiğim yerde veya annemde direk tabağı kaldırıyorum sesleri çıkmıyor eğer kaldirmasam çok fazla yiyor ishal oluyor çünkü 

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 578 göst.
0 oy
2 cevap 109 göst.
19 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 167 göst.
20 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Eda1 (188 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 76 göst.

412,395 soru