0 oy
1,422 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Oğlumla oynuyorlardı sonra elini oğlumun bezine götürdü poposuna doğru bezin mi sıktı dedi. Bi an görünce şaşırdım şok oldum. Kötü bi niyetle mi yaptı yoksa sadece bezini kontrol amaçlı mı çözemedim. Anneme de diyemedim daha. Ne yapmalıyım kızlar nolur bi tavsiye verin bana..

42 Cevaplar

0 oy
(1,039 puan) tarafından
Emin olmadan annene soyleme dusundugun gibi degilse dede torun ilişkisini zedelersin babana da haksızlık etmiş olursun kendin gozlemle 
-Reklam-
0 oy
(51,348 puan) tarafından
gozlemle sürekli yalniz birakma insan icinde yapacak değil icinde kötülük olsa
0 oy
(4,271 puan) tarafından
Bende bu tarz seylerden hoslanmiyorum, hos babanin art niyetli oldugunu sanmiyorum. Benim babam, kaynim vs saka yapar hani nerdeymis diye daha dokunmaya yeltenmeden ellemeyin derim, tabiki art niyetli olmadiklarini biliyorum ama kiz erkek farketmez mahremiyet icin onemli. Suan oglum 5 yasinda dokunulmamasi gerektigini biliyor.
0 oy
(3,102 puan) tarafından
Walla insan durduk yere kimseden suphelenmez.bu supheyle yasayacagina odaya byere telefnu video ac koy tek brak deki baba braz bakarmisn yarim aaatlik isim var aglarsa beni cagir.insallah yoktur birsry tabiki allah yasatmasin
0 oy
(2,254 puan) tarafından
Canım baban sıkıntılı bir insan olsaydı bunu sanada yapabilirdi cocukken bilirdiniz yani. Bence cocuk rahatsız olmuştur yapacak adam acar yapar zaten afedersin aman sadece bezini ellemiş. He kimseye güvenilmez tabiki yine dikkat et. Ama artniyetli olsa sen yokken yapar yapacağını diye düşünüyorum. Gözünün önünde yapmaz en azından öyle bir insan olsa.
0 oy
(7,751 puan) tarafından
O sırada yalnızlarmıydı oğlunla bu önemli bir detay kötü bir niyet olsa herkesin yanında değil çocukla yalnızken yapar ama ben sandığın gibi olduğunu düşünmüyorum.
0 oy
(481 puan) tarafından
Bence bezine yaptı mı diye ya da bazıları popoyu sıkarak da severler kötü niyetle yaptığını düşünmüyorum bide erkek çocuğu gerçi artik kızı erkeği kalmadida
0 oy
(17,759 puan) tarafından
Bence bunda kötü niyet yok 
0 oy
(4,355 puan) tarafından
Hem hava sicak hem de bez sıkmış olabilir cisliyse yakmış olabilir ben bi sorun goremedim tek olay buysa. Ama baskasinin yaninda alt değiştirmeme konusuna katiliyorum hem yalniz olunmali hem de sadece anne veya baba almali bana gore
0 oy
(4,987 puan) tarafından
Sen bosyere pimpiriklenmemissindir vardır demekki böyle bir şey 
0 oy
(2,818 puan) tarafından
Babandan suphen mi var sadece bu bez olayi mi yoksa baska biseylerde gordun mu
0 oy
tarafından
O senin baban ya hemen art niyetli düşünmeyin belki sıkmıştır bezi diye öyle davranmıştır sorsaydın baba ne oldu diye 
0 oy
(5,233 puan) tarafından
Canim ne var onda doldurdurduysa demek için ellemistir tovbee
0 oy
(239 puan) tarafından
Bence fazla müge Anlı izleyip psikolojinizi bozmussunuz yani böyle düşünmenize sebep olacak bişey yaşadiysaniz babanızdan bişey gorduyseniz bişey diyemem ama şimdiye kadar böyle bisey yasamadiysaniz durduk yere böyle biseyden suphelendiyseniz daha az müge Anlı izleyin derim çünkü sandığınız gibi değilse babanıza çok büyük haksizlik yapıyorsunuz yani düşündüğünüz şey çok iğrenç çok onur kırıcı 
0 oy
tarafından
suphe varsa emjn.olmak icin test et.bu sure onlari yalniz birak ve izle emin olana kadar da.cocugu onunla bir arada olma
0 oy
(2,203 puan) tarafından
Canım babanla aran ilişkin nasıl ya da nasıldı bilmem ama bunu düşündüğüne göre çok iyi değil babalar babalık görevini tam anlamıyla yapamasa bile çok iyi dede oluyorlar dedemden bilirim dedem şimdiye kadar bir tane bile evlatlarının ödevine ya da başka bir şeyine elini atmamış insan benimle oturup 4 metre büyüklüğünde pet bardaktan kardan adam yapmıştı herkes şok olmuştu şuna geleceğim ki bezin sıktığını ya da oğlunun çişini yapıp rahatsız olduğunu düşünmüştür belki de ama ben asla bir art niyet olduğunu sanmıyorum 

Sen yanlış anlamışsındır zaten annen bile olsa böyle birşey söylenmez o onun kocası senin baban ve bebeğinin dedesi 

İnsanlık o kadar kötü ki kendi babamızdan şüphe eder hale geldik Allah sonumuzu hayır etsin inşallah

Babamla aram çok iyidir arkadaş gibiyiz hatta her şeyimi ilk babama söylerim o da öyle ama evlendim evleneli ben anlatırım o pek anlatmaz ama oğlunu gözüm kapalı benim kadar iyi bakıp kollucağına adım kadar eminim 

Sen yine de istersem gözlemle ne bileyim bir bak adamın günahını alma boşu boşuna yazık adama adam duysa kahrolur bir daha torun sevemez hale gelir 
0 oy
(706 puan) tarafından
Bunda ne var canım ben oğlumun bezini kayinbabamin Çelebimiin yanında degistirirken izliyorlar gülüyorlar ama ben hiç yanlış düşünmüyorum yani 
0 oy
(420 puan) tarafından
Kendi babanı kendin daha iyi tanırsın bı bekli mi yoksa asla yapmaz mı bunu anca sen bilirsin buradakiler babanın günahını alamazlar onunla büyüyen sensin sonuçta mesela ben şahsen öyle de görsem babam asla ve asla yapmaz herşeyiyle kefilim sen bunu diyebilir misin mesela?
0 oy
tarafından
Kızlar kusura bakmayın anca girebildim siteye. Çok giremiyorum buraya eskisi gibi. Ben hiçbir şekilde anneme söylemedim ama galiba bezini kontrol amaçlı yaptı babam öyle. Herşeyden herkesten şüphe duymamız çok doğal. Bu kendi babamız olsa bile. Çünkü burada neler neler görüyorum yok evladımı taciz etti elledi falan diye yazıyor bazı hanımlar. Ben de bi an acaba mı dedim ama değildi. Allah’ım kimseyi şaşırtmasın inşallah. Hepinize cevaplarınız için ayrı ayrı teşekkür ederim. 
0 oy
(245 puan) tarafından
Odaya girdiğinde eli bezin içinde olur, seni görünce birden afallar aa bez mi sıktı felan diye gevelerse şüpheli. Ama diğer türlü sen varken kontrol ettiyse bebeğinin rahatsız olduğunu düşünüp kontrol etmiştir bence. Annene hemen söyleme.ama bu aklında bulunsun, başka birşeyden daha şüphelenirsen döylersin. Bu tv deki olaylar hepimizi paronayak etti vallaha 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 554 göst.
29 Aralık 2020 Aile & Aşk kategorisinde Huniliprenses (11,847 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 423 göst.
9 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Eso han (120 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 410 göst.
10 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Mevah (1,622 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 301 göst.
5 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Mevah (1,622 puan) tarafından soruldu

408,508 soru

12,274,439 cevap

37,695 kullanıcı