0 oy
321 göst.
Diğer kategorisinde (7,748 puan) tarafından
Antalya da oturuyorum 3 buçuk ve 1 yaşında iki veledim var eve şişme havuzlardan alasim var ama büyük oğlan çıkmaz ful durur onun içinde eşimde hasta olur diye izin vermiyor hasta olurlarmi ciddenn?? 

9 Cevaplar

+2 oy
tarafından
Bu sıcakta nasıl hasta olcaklarmis acaba ayrıca doktorlar ne diyor çocukları soğuk değil sıcak hasta ede diye 
(7,748 puan) tarafından
Az kaldı öyle yapcam :D
tarafından
En iyisi :))))
(7,456 puan) tarafından
Aynen öyle çocuğu sıcak hasta olunca eder soğuk değil valla tebrik ederim yeni anne oldun ama bilinçlisin böyle anneler var olduğu sürece hiç bişey olmaz :)
tarafından
Keşke millette bunu bilsede yazın ortasında bile üşüyor deyip kat kat giydirmese kışında aman üşür diyip petekleri sonuna kadar acmasalar sonra aciller bebeklerle dolu vay efendim bebeğim hasta terleyen çocuk zaten hasta olur bu kadar korumacı olmakta fazla bence
(7,456 puan) tarafından
Kesinlikle katılıyorum
-Reklam-
0 oy
(1,538 puan) tarafından

Bence cok iyi dusunmussunuz . Antalya sicagind havuzda oynamak butun cocuklarin hosuna gider hemde onlar oynarken siz bir nefes alirsiniz .

Bizde antalyada yasiyoruz ogluma 5 gun önce havuz aldik  1 yasinda hergun hava tam isinmadan veya ogleden sonra 1 saat oynuyor icinde ama suyun icine biz sicak su karistiryoruz. Havuzdan sonra dus aldiriyoruz ve mama icip cok guzel uyuyor .
Sizde havuz alip belirlei saatlerde girmelerine izin verebilirsiniz 
(7,748 puan) tarafından
Belirli saatlerde girmez büyük oğlum dinlemez:D bende ondan korkuyorum ya
(1,538 puan) tarafından
Havuz gunes gormezse ve ara ara icine sicak su karistirirsaniz 3 yasindakine de birsey olmaz diye dusunuyorum.
(7,748 puan) tarafından
İnşallah canım ❤️
0 oy
(701 puan) tarafından
Bütün gun 7/24 derken bu cocuk yemek yemeyecek oynamayacak mı zaten sürekli duramaz bu ımkansız sınır koymanız lazım ogleden once 1 saat ogle sonu 2 saat falan oynatın hem serın ler hem vakıt gecırırler 
(7,748 puan) tarafından
Kuzum büyük oğlum babası evde olmadığı zaman sınır koyarım ama babası olunca söz dinlemiyor ya
0 oy
(1,660 puan) tarafından
Ben olsam alırdım hem uykusuda rahat olur su rahatlatıe ikisinide yerin varsa al hasta da olmaz havası cok sıcak oranın
(7,748 puan) tarafından
Yerim var cnm köyde oturuyorum heryer bağ bahçe
0 oy
(10,342 puan) tarafından
Yani gün boyunca durmaz zaten sıkılır çocuk al bence benim yerim müsait olsa bende alirdim
(7,748 puan) tarafından
Bı deniyim olmadı Sağol canım
0 oy
(3,096 puan) tarafından
Çok çabuk patlıyor onlar içine bikaçç oyuncak attı benimkiler oynamak için bide kaydırak koydular Ogün patladı

Bidaha aldık ona bişey koymadım 2 3 sefer gitti oda anca fayans üstünde durması lazım
(7,748 puan) tarafından
Aaa kötü olmuş anladım canım
0 oy
(2,949 puan) tarafından
Bende öyle düşünüyordum canm ama korktuğum gibi olmadı kendi sıkılıyo zaten
(7,748 puan) tarafından
Ay iyi bari bende alıyım ozaman çok Sağol canım ❤️
0 oy
tarafından
Ya şöyle öğleden sonra deniz esintisi var biliyosun bizim orda ıslakken çarpar o hsfts edebilir dikksy et 
(7,748 puan) tarafından
Tamam cnm çok teşekkür ederim ❤️
0 oy
(5,233 puan) tarafından
Valla ben koyuyom Ankaradayım çıkacakları saati belirliyor cikiyolar

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 677 göst.
0 oy
4 cevap 150 göst.
23 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Milena16Miran (7,155 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 274 göst.
15 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Hlyaa_96 (569 puan) tarafından soruldu
+1 oy
27 cevap 795 göst.
5 Mart 2024 Diğer kategorisinde Ececomez61 (373 puan) tarafından soruldu

408,685 soru

12,282,660 cevap

37,930 kullanıcı

Kategoriler

...