0 oy
257 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Daha önce post açmıştım kendim oturacağım diye ev sahibi bizi çıkarıyor 1 aylık bebegimizle diye. Zor da olsa eylüle kadar zaman verdi. Onu bile evrak imzalatarak yapmaya kalktı. (Çıkmazsak ceza odemeyecekmisiz kiradan ayrı. Ayrıca o evragi imzalayinca bizden sonra kendi oturmayip kiracı yerlestirirse bizim de dava hakkımız kalmiyormus. Kendi oturmayacagina emin oldum. Çok daha yüksek kirayla başkasına verecek. Ama huzursuzluktan yorulduk çıkacağız. Korkuyorum çünkü daha kötü şeyler yapar diye) şimdi de ev arıyoruz. Ama yok. 

Küçük bir şehirde yaşıyorum ama evler hep qpart şekilde eşyalı kiraya veriliyor. Onlar gayet uygun kiraya veriliyor ama aileye boş kiralanan evler hem çok az hem çok pahalı. Çok eski binalara bile yüksek istiyorlar. Şu an verdiğimiz kıranın 4 katına falan kiralar var. 

Bebeğimiz çok küçük. Aileler bakmak istemiyor daha çok küçük diye bakıcıya da vermek istemedim için bir süre kendim bakacağım o yüzden işe ara vermem gerekiyor. Her şey birdenbire tek başına eşimin üstüne kalacak. Kira her şey artacak. Desteğimiz yok. 

Allah yardımcımız olsun. Çok çaresiz hissediyorum. 

Bütçemize uygun ev bulmak çok zor. Eşyaları satıp aparta yerleşelim diye bile düşündüm. 

Oysa ki ne hayallerle tuttuk bu evi 2 yıl önce evlenirken. Bu kadar çabuk kapının önüne konacagimizi asla düşünmedim. Çünkü kıramizi hep zamanında veririz komşular ve çevre ile sıkıntımız yok. Evi tertemiz kullanıyoruz. Hatta ben bir gün çıkacak olursa boyatalim güzelce diyordum uzun zaman kullanacağımız düşüncesiyle. 

Her şeyin bu hale gelmesinde payı olan herkese ahım büyük. 

6 Cevaplar

0 oy
(2,393 puan) tarafından
Eğer işiniz kalıcı bişey değilse başka ilçeye ile taşının hakkınızda hayırlısı olsun 
-Reklam-
0 oy
(3,055 puan) tarafından
Ev sahibiniz kirada mi yoksa şuan oturduğu ev onun mu? Ev onunsa aslında çıkartma hakkı yok
0 oy
(4,651 puan) tarafından
Benim de eylüle kadar vaktim var. Oturduğun ev satıldı. Yeni alan kendi oturacakmiş. Eğer oturmaz.ise kiraya verirse dava acicam. Komşularıyla.mhallede aram.iyi eve temiz baktım. 

Didim de oturuyorum. 10 binden basliyo kiralar artıyor ve çoğu eşyalı. 

Allah yardımcımız olsun bakalım nasıl yapcaz.. kira.artti benimde çalışmam lazım. Oğlum 29 aylık.bezi atmadık daha .
0 oy
(1,009 puan) tarafından
Allah yardımcınız olsun bizde aynı durumu yaşadık hamileyim kaç aydır ev bulamadık çok pahalı  ben annemin yanında kalıyordum idareten en sonunda gebe kalmadan önce bir ailenin yanında hayvancılık yapıyordu eşim ama köy ortamı olunca sıkıldık ve bıraktık oraya geldik yeniden şehire 45 dk uzak vs. Ama en azından ev tahsil ettiler kira elektrik su derdimiz yok bebek bakma konusunda da yardımcı olacak bana burdaki komşular sağolsunlar şehir özlüyorum şuan evinde baya tadilata vs ihtiyaçi var ama zamanla olur oda artık imkansız ucuza kira bulmak 
0 oy
(40 puan) tarafından
Bnde kaç gündür aynı dert içindeyim İstanbul'da oturuyorum kiralar 9500 10 11 bin arası gidip heliyor başka mahllede 7 bine anlastik ama sor içim icimi yiyor üstüne kavga ettik aileler karşı çıktı çok moralim bozuk benimde Allah yardımcın olsun cnm nerde oturuyorsun ne kadar kiralar sizin orda
0 oy
(14,020 puan) tarafından
Başka bir semte geçme imkanınız yok m ya çok üzüldüm Allah hayırlı bir kapı açsın iyi insanlarla karşılaştırsın inşallah 

İlgili sorular

+1 oy
27 cevap 343 göst.
0 oy
2 cevap 126 göst.
12 Ocak 2022 Aile kategorisinde Adeviyeyavuz (122 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 306 göst.
7 Ağustos 2021 Aile kategorisinde Funny_honest (134 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 455 göst.
11 Temmuz 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

378,440 soru

11,327,842 cevap

34,781 kullanıcı

...