0 oy
189 göst.
Diğer kategorisinde (419 puan) tarafından
Hayırlı sabahlar kızlar. Sabah sabah tüm sinirlerim tepemde. Ya ben bu adamı nasıl daha uyarırım bilmiyorum. Ne desem ne yapsam nafile. Dün evde yoktum eşim gitmiş o malûm videoları izlemiş. Afedersiniz birde ünlüleri falan aramış googleden. Silmeyi de unutmuş ben tesadüfen gördüm. Hamileyim 2.ogluma elimden geldiğince geri çevirmiyorum 1 gün arayla birliktelik de oluyor. Dogumuma az kaldı. 34 haftalık hamileyim. Çok yakaladım her defasında pişman oldu oldu çok geçmeden yine aynı. Takmayayim diyorum erkek milleti diyorum ama insanın da zoruna gidiyor sonuçta evlisin ne diye başkalarına gerek duyuyorsun dimi. Nasıl bir yol izleyeyim bana diyin ya 

2 Cevaplar

0 oy
(1,198 puan) tarafından
Ben hiç takmıyorum ne *** yerse yesin onlami ugrasacam çok çok zamanla ondan sogurum 
-Reklam-
0 oy
(75 puan) tarafından
Rezil et onu samimi bir ortaminiz varsa göz haramı diye bir şey var diyerek konu aç başbaşa kaldığınızda bende farklı erkekleri izlesem hoşuna gider mi de giderse izleyim de utanmiosan gel birlikte izleyelim de çevremde var böyle manyaklar oturup eşiyle izliyorlar belki farklı pozisyonlarda görmek istiyordur yanlış anlama türk kadınları o durumda ters dönmüş kaplumbağa gibi oluyorlar (herkes için demiyorum) parantez açtım dine düşkün bir birey haramın ne olduğunu bilir göz haramı diye birşey var bende yakaladım birkaç kez sonra onu rezil ettim kız kardeşinin yanında söyledim benle aynı yaşta evli falan samimiyiz diye o da ha bide şunu söyledim EVDE Kİ KARINI TATMİN ETTİN DE DIŞARDAKİLERE BAKIYORSUN !!! çok komiksin ergenler izler dedim oymuş yani ben yazlıktayken oturup izliosada o onun sorunu daha yakalamadim 1 yıldır falan başka tavsiye veremiyorum 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 345 göst.
17 Şubat 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 181 göst.
20 Aralık 2021 Aile & Aşk kategorisinde BsrByr (849 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 148 göst.
16 Mart 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 303 göst.