0 oy
191 göst.
Diğer kategorisinde (20 puan) tarafından
Merhaba hanımlar bıktım artık evimiz kira değil eşimin babasının aile apartmanında oturuyoruz birde etraftaki komşular komşu değil eşimle ve benle çok uğraşıyorlar özel hayatımızı çok kurcalıyorlar evim dışardan bakılıyor cam perde rahat açamıyorum evimizin önünde ve yatak odamız tarafında merdiven var basamak hep gelip oraya oturmalar kendi evlerinin önü sokakta bank varken gece gündüz evimizin dibine geliyorlar hakkımızda konuşuyorlar özel hayatımız kalmadı yaz günü bile cam açık uyuyamıyorum huzurla yatak odamda bile eşimle rahat konuşamıyorum bu konuda ne yapmalıyım aileler kendileri yada çocuklarını yolluyorlar buraya bugünde kadının biri cocuklarla kapımın önünde oturuyo baska yer yokmuş gibi yine dedikodum ediliyor sıkıldım artık bu durumdan ben ne yapmalıyım lütfen akıl verin 

7 Cevaplar

0 oy
tarafından

Aç ağzını ben olsam kıyamet koparırdım. Terbiyesiz insanlar

Ve şansın varsa taşın kurtul 
(20 puan) tarafından
Bende kapımın önüne su doktum gitsin diye kadin Allah belanı versin demezmi
tarafından
Sana dönsün geri deseydin ayy vallah şansın varsa taşın
(20 puan) tarafından
Cnm kiralar 3500 4000 olmuş cocugumuz olcak asgari ucretle gecinebilir miyizki onu düşünüyorum
tarafından
Haklısın :/ ama böylede çok zor o zaman bağır gerekirse tepki göster
(20 puan) tarafından
Haklisin ama  hamile oldugumdan yapamıyorum cesaret yaustume yürürse
-Reklam-
0 oy
(247 puan) tarafından
Muhattab olmam ve oturuyorsalar icerden bagirim cocuk uyuyor sesden de uyuyamiyor of ne bu ses ya evimde bile rahat yok vs diye 
(20 puan) tarafından
Cocuk yok daha hamileyim bide konusuo hamile diye yatio icerde diye
(2,722 puan) tarafından
Bacim sen bu saflikla daha çok konuşulursun
(20 puan) tarafından
Nedenki
(247 puan) tarafından
Sole buraya oturmayin rahatsiz oluyorum sesten baska yerde otursaniz de acikca
(2,722 puan) tarafından
Ben olsam kapiyi açar saçini elime dolardim çoktan
Bu devirde kendi anne babamiza sabr edemiyorken
Komşuda kim oluyormuş agizlarini yirtarim bidaha dikemezler
(247 puan) tarafından
O kadar da degil ama solersin bnm arkamda suriyeli var kadin 7de basliyor bagira bagira konusmaya bi kac defa uyardim soledim ayni ev sahibine soledim yine ayni bu sefer gittim bagirdim cagirdim bn sizin  yuzunuzden erkenden kalkmak zorunda kaliyorum cocugum uyuyamiyor diye yine ayni cocuklarinin sesi kendi sesi en son kocasini gordum ona dedim valla karini cocuklarina sahip cik ses yapip durmasin sonrasida karismam bu son olsun bidaki sefere uyarmm haberiniz olsun dedim o gundur bu gundur baya duruldu
0 oy
tarafından
Terbiyesizler 
0 oy
(18,691 puan) tarafından
Ev apartman değil de müstakil mi yani oturulan merdiven sizin evinize mi ait o zaman oturmayın buraya de açık açık 
(20 puan) tarafından
Aynen mustakil bizim evin hamileyim diye polemige girmek istemiyorum çünkü arsiz yuzsuzler
0 oy
(13,773 puan) tarafından
Her gün kavga çıkartırdım. Süpürgeyle kovalardım çocukları. Alsınlar böyle daha güzel konuşurlar arkamdan. Deli bu gelin dihe
0 oy
(928 puan) tarafından
Benim kapımda kim oturabilir ki, kov gitsin 
0 oy
(7,791 puan) tarafından
Çık cama bi çemkir polis çağır snn mülküne ihlal ediliyor resmen giremez snn rızan olmadan
(20 puan) tarafından
Polis birsey yapabilir mi bunlara
(7,791 puan) tarafından
Canım senin tapulu mevkine giriyor evin önü sana aittir
(20 puan) tarafından
Evime giresim yok yeminle disari cikinca
(7,791 puan) tarafından
Sakin kalma hakaret etmeden uyar dinlemiyolae mı gözleri önünde polisi ara üstelik snn lafını ettiklerini söyle
(20 puan) tarafından
Kağıt yapistirdik dün eşimle uyarı polise soleriz diye

İlgili sorular

+1 oy
31 cevap 855 göst.
8 Ekim 2022 Diğer kategorisinde 1992_ (44 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 346 göst.
16 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Irmak2hira (107 puan) tarafından soruldu
+1 oy
11 cevap 354 göst.
14 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Ozge26 (46 puan) tarafından soruldu