0 oy
226 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
İki ay snra üç yaşına basacak önüne patates olsun makarna karpuz catalda veryorum belki yer dye bir iki tane ağzına atyor birakuor ben verince zorlada olsa yiyor ama kendisi yemiyor çok seçici sulu yemek olsun sebze olsun hiç yemiyor çok acikirsa belki braz yese öyle yani ayağını resmen yemeğin içine sokuyor.misafrllge gdince artık insan utanyor resmen nasıl başlamalıyım napmaliyim sizin çocuklar nezamn kendisi tek başına artık kaşıkla çatala yemege basladi

10 Cevaplar

0 oy
(18,127 puan) tarafından
Benimki de makarnayı eliyle yiyiyor herhalde İnternet'e videoda görmüş bi türlü bırakmadı o huyunu diğer türlü yemekleri daha ben yediriyorum 
tarafından
Kaç aylık cnm bnm kızımda öyle catali kaşığı atyor eliyle yiyor
-Reklam-
0 oy
(2,935 puan) tarafından
Bu benim fikrim bence geç kalmışsın bı yontem diyorlar ona unuttum  ek gıdaya başlayınca her öğünde önüne koyacaktin kendi döke saça ogrenecekti ben öyle yaptım smdi onune balıkta gelse yer bezelyede yer başka yemek yapmadım bzde ne varsa önce ayırdım soguttum bizle beraber mama sandalyesinde koydum önüne asla başka onun sevdiği yemeği yapmadım en önemlisi bu smdi 3.5 yaşında taştan yumsagini yer mühim olan sana bakıp yemesi ama kaç bardagim kırıldı o mutfak telef oldu ama kendide öğrendi maşallah 
tarafından
Cnm makarna olsun bulgur patates pilav mama sandalyesi ne koyardım saçiyordu etrafa yerdi yine artık mama sandalyesinde büyüdü oturmaya baslayinca hayata sofrada oturmaz resmen ayakta yerdi aşırı hareketli bir çocuk
(2,935 puan) tarafından
Ay benmkide öyle biliyormusun çok hiperaktif bağlayıp yediriyorum ben bırakamadım daha mama sandalyesini :)
tarafından
Kaç aylık artık sigmamaya  başladı baktım olmuyor yerde bizimle otrumaya başlatik falan tursuyu dokiyor ayağını resmen yemeğe koyiuir aşırı hareketli bir çocuk baş edemiyorum yemin ederim
0 oy
(3,249 puan) tarafından
1 buçuk yaşında iyi kötü kaşığı çatalı tutup kendi yiyor. Döke saça öğrenecek yapacak bişey yok. Evdeyken sorun yok mama sandalyesinde ama bi yere gidince bende zorlaniyorum kendim yedirmeye çalışıyorum ama yemiyor hele bide yer sofrası varsa kriz cikiyor sofranin içine giriyor 
tarafından
Aynen aynen saçiyor resmen batryro
0 oy
(804 puan) tarafından
Eliyle herşeyi yiyor 10 aylık. Kasım tutmaya çalışıyor artık ağzına götürüyor. Tabii bunun avantajı biz ek gıdaya ben hiç ağzına vermeden başlamam :)) 
tarafından
Maşllah vala erkek ogrenmis
0 oy
(2,206 puan) tarafından
Cabın bence geç bile kalmışsın bebeğim daha küçük ama erkek kardeşimden biliyorum 1.5 yaşından beri kendi yer blw yöntemi deniliyor bir iki çatal sonra yemiyorsa bırak o yesin sen sadece hadi ye bir çatal saha al diye teşvik et onu biz öyle yapıyorduk hadi bir tane daha ye diye diye bir tabak dolusu bitiriyor ki kardeşimde hiperaktivite var canım 
tarafından
Yaa önceden yiyordu mama sandalyesi de dagityrodu falan artık mama sandalyesi sigmmaaya basladiktan snra ayakta yiyro resmen yaa hep geziyro
0 oy
(135,708 puan) tarafından
kuzey kendi yiyo tek corbada zorlaniyo 
tarafından
Kaç aylık cnm
3 bucuk yas suan
tarafından
Ee büyük kız bnm kızım üç yasuna bascaak Eylül'de
ama kuzey 2 yasi az gecti kendi yemeye basladitdi
0 oy
tarafından
27 aylik bir kac aydir kendisi yiyo yemekten kactigi zamanlar ben yediriyorum ama genelde onune koyuyorum kenara cekiliyorum heveslenip yiyo cok döküyo tabi corbayi falan ama kasik tutmayi vs iyice kavradi bu aralar
tarafından
Ya bu tutmayı blyorda yapmıyor vala iyi yaptın öyle erken vermişin kızım üç yaşına basacak düşün yani bide küçük küçük bir iki tane ağzına atsa atmasa bugün sofrayı kurdum verdim önüne dedim yesin önceden hep TV telefin daldığı için ben yedryroum artık otursun yesin snra geri kalacak ya
0 oy
tarafından
1 yaşından beri oğlum kendi yiyiyor 
tarafından
Vala masllah bu hep TV telefin daldığı için kendisi yemiyor deli edyor beni ya
tarafından
Benimkisi hem izler hem eliyle bazen çatalla yer
0 oy
(13,890 puan) tarafından

13 aylık kızım makarna haşlanmiş brokolı sebze tavuk but  o tatz şeylerı eliyle yiyor bu ara çatala sardı kokmak istıyor çatalı beceremeyip sinirleniyor:)

tarafından
Vala cnm bu hiç sebzeli seyler yemez hata bir kilo vermiş çok üzülüyorum valah artık önüne koyacam kendisi yesin bugün bıraktım çatala artık nkdr yemise alişsin yeterki yarın öbür gün okula giderken millet dyecek eğitim vermemis
(13,890 puan) tarafından
ona kadar alışır annesı deneye deneye
damak tadı anneden de geçiyor benim kiz bayılır sebzeye
0 oy
(1,366 puan) tarafından
Benim kız 1.5 yaşından beri kendisi yemeğini yiyebiliyor. Ama yemiyor :D o yüzden kendim yedieiyorum. Sevdiği bişey ilacak ki kendi yesin. Sebzeleri etleri kendim çizgi film eşliğinde yedieiyorum ki vitamin alsın. Ama kendisi yemek yemeyi biliyor. 3 yaşına 2 ay kaldi
tarafından
Ayy aynı yaştalar vala bugün koydum yiyor ama çok dalıyor yada ayağa kalkıyor ayakta yiyor hep geziyor  çok hareketki bir çocuk konusuyormu çocuğun

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 439 göst.
24 Nisan 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 327 göst.
30 Aralık 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 170 göst.
24 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde Hira &ikra (6,062 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 515 göst.