0 oy
395 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (241 puan) tarafından
Eşimin beni aldattığını öğrendim bu iki oldu çok affettim hep kendim ezildim hiç değişmedi yine yaptı.. sürekli muhtaç kaldım eşime çocuğum ufak diye ayrı büyümesin dedim. Ama yine güvendim boşa çıktı herşey. Kendimi torpuledim hep bana dedi bunu giyme etme açık bir insandım bana sürekli üstüne uzun birşey giy böyle çıkamazsın edemezsin beni sürekli kısıtlıyordu dediğini yapıyordum ama hep boşaymis haketmiyormusda. O elalemin karilarina bakıyormuş ne yazıkki. Çok yanlış bir evlilik yaptım arkamda ailem yok. Var ama yoklar. Anneme anlattım bugün ben sana bişey demiyorum artık kendi aranızda konuşun halledin çocuğunda var dedi. Ben zaten dedim hiç bir zaman arkamda olmadın. Bana diyorki kendin istedin evlenmeyi. Hep böyleydi çok soğuktu evinde sığıntı gibi yaşıyordum. Üvey babam var bide. Bana zaten bakmayacagini biliyordum ama yine ona anlattım hata ettim. Öz babamla ben 3 yaşındaydim boşandılar. Sırf birazda evliliği onun yüzünden istedim ama yine mutlu olamadım. oturdum ağlıyorum muhtaç olmak kötü biseymis.

14 Cevaplar

+1 oy
(1,700 puan) tarafından
Canım benim ya boşanıp kendi ayaklarının üzerinde durma durumun varsa boşan ,Allah yardımcın olsun 
-Reklam-
0 oy
(13,361 puan) tarafından
Lütfen muhtaç değilsiniz kimseye. Diğer postunuzu da biliyorum. Sırf evlenmeyi istedik diye her şeye de katlanmak zorundadır değiliz. Mutlaka çalışın, iş bulun. Kimseye eyvallah etmeyin. Madem size böyle diyor anneniz siz küçükken niye boşanmış babanızdan? Demek ki olmayınca olmuyor. 
(241 puan) tarafından
Benim eşim yine benden af diliyormus ediyormuşda evine geliyormuş bakiyormus, babam onuda yapmiyormus oyuzden boşanmış.
(13,361 puan) tarafından
İyi yapsın etsin, her gün ağzıma etsin. Sonra affet beni kariciiimmm. Oldu başka
0 oy
(18,350 puan) tarafından
Senin varlığın onun babanla evli kalmasına yetmemiş ama senin çocuğun seni o pisliğe mahkum edecek bana verdiğin o aklı zamanında kendin kullansaydında babamla büyütseydin beni demek geldi içimden 
(241 puan) tarafından
Aynısını dedim ama o diyorki senin eşin yine senden af diliyor, seninle yatıp kalkıyor baban benim suratıma hiç bakmıyordu diyor, hayır ne farkeder ki bana iyi davranıp arkamdan beni aldatmış.
(18,350 puan) tarafından
Senle yatıp kalkıyor diye minnettar olacaksın vay be anneye bak
(241 puan) tarafından
Beni anlayan yok duygularımı düşüncelerimi kimse anlamıyor
0 oy
(18,110 puan) tarafından
Bir kadın istedimi herseyi yapar canm kimseye muhtaç değilsin sen rızkı veren Allah'tir kula minnet etme 
0 oy
(1,450 puan) tarafından
Kac cocugun var kac yasindalar
(241 puan) tarafından
Bitane çocuğum var, 23 aylık.
(1,450 puan) tarafından
Tek cocukla daha kolay olur ve kimseye muhtac degilsin once is bul sonra yasadigin yerden ona bakacak birini zaten bosanmada yasanan evi kadina birakir devlet nafakada baglat cocuguna omur boyu cekecegine cocugun kres zamanina gelene kadar zorlanirsin en azindan kendine saygini kaybetmezsin
(241 puan) tarafından
Evimiz kira, yaşadığım yer çok küçük kreş yok :( ama ben evden cikmicam onu gondericemkesin kararlıyım.
0 oy
(189 puan) tarafından
Devlet kira yardımı veriyor çocuklu bosanlara sed yardımı bağlıyor herşeyden faydalanıyor sun benim arkadaşım 5 çocukla boşandı krallar gibi yaşıyor kendine altın bile alıp Birikim yapıyor 
(241 puan) tarafından
Gerçektenmi yaa, nasıl başarmış 5 çocuk bid
tarafından
Evet devlet çocuk başına sosyal ekonomik destek yardımı veriyor market kartı veriyor herşeyden faydalanabilirsin
(189 puan) tarafından
Evini ayırmış adresini değişip vakfa gidip başvuru yapmış bu kadar
0 oy
(1,121 puan) tarafından
Benimde annem ve babam 3 yaşında boşandılar anneannem vefat desiye kadar onunla yaşadım annem bir çok evlilik yaptı çocukluğum kavga ve gürültü ile geçti yanlış adamları seçtiği için en sonuncu evliliği yani üvey babam ne beni istedi nede eşimi sevdi evde bana hakaret vs. Ediyordu annemi aldattı kavga ettiler biz evlilik hazırlıkları yaparken annem eşime gel oğlum sen ben kızım yaşayalım ihanete uğradım dedi eşim ve ben anneme güvendik eşim işini bıraktı Yalovaya geldi yeni bir iş bulup hep birlikte yaşayacaktık güya sonra annem üvey babamla barıştı eşim ve ben ortada kaldık sığıntı gibi muamele yaptılar eşim Birikim yapasiya kadar onlar yüzünden düğün çeyiz vs. De olmadı acilen kendi evimize geçtik kendi eşyam bile olmadı eşyalı ev tuttuk üvey babam bana psikolojik baskı yapıyordu eşim de sessiz kalmadı kavga ettiler ve ev bulmamız için acele etmek zorunda kaldık bir ev tuttuk yuva kurduk ama onunda içine ettiler dağıttılar yuvamızı ilk bebeğimi aldırdı annem zorla bakamazsizniz diye  sokakta kaldık yatılı iş bulup çalıştık hep farklı şehirlerde en sonunda Gine Allah bir evlat nasip etti eşim İstanbul da çalıştı ben anenmin yanında geçici olarak kaldım bebek bakma tecrübem yok diye ama eşim eski çıktığı işe girince patron ona maddi manevi haksızlık yaptı bende evde üvey babamın psikolojik baskısında zorlanıyordum çok şükür hamile kalmadan önce köy de eşim yatılı iş bulmuştu hayvancılık işi ev tahsil fln etmişlerdi ama evin tadilata ihtiyaçı vardı birde şehir hayatına alıştık diye bırakmıştık o işi veren kişilere durumu anlattık şuan burdayiz evimizi verdiler tadilat olacak bebek bakımı konusunda da yardımcı olacak bir çok köylü komşum var şehir hayatını özlüyorum bazen canım sıkılıyor ama çocuğum için sabredeceğim he bu arada bizim buraya geldiğimiz gün annem ve üvey babam ayrıldı Allah kimsenin ahını kimse de bırakmıyor yani 

Ağlayıp kendini üzme çocuğun var mı bilmem yoksa çalış direk eğer varsa da destek almaya bak her yardıma başvur eline her ay belli miktarda para geçsin yada çocuğun ile zorlanmayacagin yatılı güvenilir bir iş bul misal çocuk bakıcısı gibi bunları da yapma imkanın yoksa eline ekonomik olarak özgürlük Alasiya kadar sabret ama asla ne ailene ne o pzvke boyun eğmek zorunda kalma kendini muhtaç hissetme herşey güzel olur sen yeterki Allah'a sığın Allah yardımcınız olsun 
(241 puan) tarafından
Çocuk bakıcılığı düşündüm ama benimde çocuğum var nasıl olur bilemiyorum
(1,121 puan) tarafından
Kaç yaşında çocuğunuz
(241 puan) tarafından
23 aylık oğlum.
0 oy
(2,597 puan) tarafından
Üç çocukla bende aldatma sonucu ilk eşimden boşandım tabiki zor bir süreç isim yoktu ise girdim destek aldım şuan altı yıllık evliyim şimdi diyorum ki keşke daha önce ayrılsa imisim sizden neler götürdüğünü ne zararlar verdiğini sonra anlıyorsunuz bence ne kadar erken o kadar iyi değmez oglelerine
(2,597 puan) tarafından
Bir buçuk yıl sürdü dava çekişmeli idi
(241 puan) tarafından
Sonra nasıl bitti? Ailenize mi gittiniz
(2,597 puan) tarafından
Aileme gitmedim benim eşim evi terk etti evimde kaldım
(241 puan) tarafından
Benimki terk etmez, zorluk cikariyor baya bir uğrasicam belliki
(2,597 puan) tarafından
Ben kovdum gitti sende uzaklaştırma al
0 oy
(3,896 puan) tarafından
Benim bir akrabam 4 çocukla boşandı iş yeri açtı çocuklara tek baktı sonra tekrar evlendi isteyen her şey yapar canım sen o adama bağlı değilsin.
(3,896 puan) tarafından
Benim eşim hafta sonu bile hiç eve gelmez yüzüme bakmazdı çocukları hastaneye bn götürürdüm.Her hafta pazardan meyve sebze alır yiyecek alır ancak kıyafet eğitim ihtiyacımızı karşılayamadı gidip bir kadınla buluşmadı ama internette p*rno bakıyordu hala bakıyor neyse iki çocukluyum gidecek yerim yok diye ayrılmadım.Eşim her gün bana bağırdı sövdü.Ben geçen ay iş buldum çalışacağım dedim davranışları görsen 180 derece döndü şimdi daha iyi davranıyor.İnşaAllah sende bir çözüm bulursun.
0 oy
(1,862 puan) tarafından
Ben senin yerinde olsaydım eğer... Önce boşanma davası açardım açtığım gün en az 3 ay uzaklaştırma kararı aldırdım. Arkasından hemen bir iş bulurdum part time garsonluk bulaşıkçılık bile olur. İşi bulduğum gün işime yakın bir yerden kreş bulurdum çocuğumu iş saatlerine göre oraya bırakırdım. En fazla 1 buçuk sene sürer davan çünkü elin çok güçlü. Dava sonuçlanana kadar sana ayrı nafaka bağlanacak çocuğuna ayrı nafaka bağlanacak. Dava sonuçlandiktan sonra bir de güzel mal paylaşımı ve yüklü bir tazminat alırsın. Bitti... 

Evet herşey bu kadar basit değil ama hayatta güzel kapıların açılması için biraz dişimizi sıkıp sıkıntıya göğüs gereceğiz
0 oy
(804 puan) tarafından
Benim de öyle. Ailem var ama yok eşimin de öyle. Benim çocuğum oldu ailem 2 saatlik yere bile gelmedi. Aramadilar bile düğün yapmadılar şimdi uzak yere taşınıyoruz. İnşallah ölüp geberiler diye dua ediyorum. Nefret değil kin besliyorum beni doğuranlara karşı. Çok şükür Rabbime eşim var belki kader birbirimizi buluşturdu iki ailden yaralı bir aile olduk. 
0 oy
(1,795 puan) tarafından
Böyle durumlarda kendi göbeğini kendin keseceksin ya o cocuk büyüyene kadar susacak görmeyeceksin yada çıkıp gideceksin ama güvencen once Allah sonra kendine olacak
0 oy
(7,824 puan) tarafından
Canım bir kez yapan bir daha yapar diye boşa dememişler. Pislik kocanın seni aldattığına dair umarım elinde deliller vardır bu sadece mahkeme çok uzamaz. Sen evden çıkma kocan çıksın çünkü sen çıkarsan çok yüksek fiyattan kiralık ev bulursun. Ayrıca yardımlara da başvur. Çok şükür çocuğun kreş yaşına gelmiş. Çekme böyle pisliği ya.
0 oy
tarafından
Aynı durum, aldatmak yok ama ona muhtac olmamı istoyoryher yaptıönı yazama buraya ama bende goklere cikarırdım haketmezmişler benimde ailem yok arkamda kendim kaçdım kaçarak evlendik birine hamileyim biride 6ayllk

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 147 göst.
0 oy
4 cevap 157 göst.
23 Şubat 2024 Diğer kategorisinde asllyd (622 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 311 göst.
25 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Kelebek0707 (1,706 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 196 göst.
22 Eylül 2023 Diğer kategorisinde herseyguzellolacak (56 puan) tarafından soruldu

410,722 soru

12,358,139 cevap

41,236 kullanıcı

Kategoriler

...