+1 oy
45 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (51 puan) tarafından

Kızlar 9 haftalık hamileyim 2. Hamilelik ama kndimi çok kotu hissediyorum anı duygu değişimleri aşırı yorgunluk şuan yataktan kalkamıyorum her yerim kopuyor 2 tanede oğlum var 4 yaşında çok zorlanıyorum 3.ye nasıl yetisicem nasıl bakicam çok korkuyorum strese giriyorum diğer hamileliğim çok rahattı bu sefer çok zorlanıyorum psikolojik olarak da iyi değilim içimi hep korku sarıyor 

1 cevap

0 oy
önce (1,193 puan) tarafından

çocuklarını ihmal etmemeye çalış. bence en önemlisi bu. ben kendimle ve bu hamileliğimle çok ilgilenmiyorum. önceliği kızlarımın bakımına verdim. akışında gelişiyor diğer şeyler. sanki böyle olunca hamilelik de daha rahat geçiyor. 

ama ben de doğum aşamasından korkuyorum çünkü tam çiş öğretme sürecime denk gelecek o aşamada altından kalkamamak korkutuyor... örneğin yeni bebeği emzirirken kızlar çişim geldi derse diye stres oluyorum :)

önce (51 puan) tarafından

Kaç haftalık şuan gebeliginiz 

inşallah öncelik sağlık tabi her zaman :) sonrasında da herkesin gönlündekine göre versin inşallah :) benim ikizler kız olunca bunun cinsiyetine pek takılmıyorum kız da olur erkek de :) şuan 11 haftalık

Benmkiler erkek insan iki duyguyuda tatmak istiyor herşeyin hayırlısı :)

tabiki canım :) ama bana doktor kız gibi dedi. o lafı duyduktan sonra kız fikrine daha hızlı alıştım sanki. örneğin 3ünü tek odada büyütebilirim :) büyüklerin kıyafetini küçüğe giydirebilirim falan...

Sağlıkla gelsin yavrularımız :)

-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 153 göst.
0 oy
49 cevap 535 göst.
8 Şubat 2022 Aile & Aşk kategorisinde Bercemkaya (571 puan) tarafından soruldu
+1 oy
1 cevap 38 göst.

412,073 soru