0 oy
790 göst.
Diğer kategorisinde (98 puan) tarafından
Sürekli etkinlik yapan, tüm yaşamı çocuğu olan, kendini eşini evini ailesini bir kenara bırakıp kendini tamamen çocuk odaklı şartlayan anneler hakkında ne düşünüyorsunuz? Ya da sizce böyle bir şey mümkün müdür? Çok merak ediyorum. 

27 Cevaplar

0 oy
(249 puan) tarafından
Oğlum 3 aylık onla iglenmekten kocamla sexs hayatım nerdeyse yok gece uyumuyor eşimde yorulup uyuyor malesef cocuk olunca insan kendine zamanı olmuyro 
(1,989 puan) tarafından
Kız seninki daha üç aylık normal yani bir yaşına gelsin anca rahatlarsın bende öyle olmuştu o aylarda ne sexs'i saçımı taramaya lavobaya gitmeye vakit olmuyor lavobaya gidebiliyorsan kendini şanslı say :)
(249 puan) tarafından
Öyle mi ya korkuyordum valla sürekli beni istiyor babasında da durmaz ilgilen benimle anne diyor sjsjs
-Reklam-
0 oy
(1,998 puan) tarafından
Çocuk kendi vakit geçirmesini de öğrenebilmeli sürekli anne düşünürse çocuğun yaratıcılığı nerde bazen sıkılmalı ki bir şey üretsin
0 oy
(2,523 puan) tarafından

Gerektiği kadar ilgilenir gerektiği gibi davranırım kendimce

Bazen yanlizds kalmalı kendidinin birşeyleri keşfetmesine izin veriyorum
Kızlarım ,1 buçuk 2 yaşına glene kadar illa hergun birşey yaparsim çünkü bu yaş merak öğrenme ve motor becerileri için uygun . Sonrasında yavaşca uzaklaştım kendi hsllerine bıraktım krndileri oynuyor koneduleri birseyelri ogreniyorlar tabi hala arada birşeyler yapıyorux yarış gibi yada onların eğlenebilecegi ve öğrenebileceği şeyler yspiyorum genelde ama kendimi asla unutmuyorum anneliğin başka kadınlıgım başka
 Ben bu yazdıklarına karsigim öyle tanıdıklarım var kadın kendini unutmus artık varsa yoksa çocuk. Esimize ve kendimize karşıda sorumluluklarimiz var unutmayalim 
0 oy
(1,989 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Eğitim setleri aldım bende yükselen zekanın cırt cırtlı kitaplarini ayrıca çocuk akedemisi 2 yaş etkinlik setini aldım canım onları yapıyoruz hatta  14-15 aylıkken yapmaya başladık etkinlik kitaplarını ,birde haftada iki gün oyun evine gidiyoruz pedegog eşliğinde oyun grubu var etkinlikler yapıyorlar 3 saat boyunca, şuan 26 aylık bunların çok yararını gördük ,yanlız büyüyen bir çocuk ama sosyal yönü ve dil yönü bu etkinlikler ve oyun grubu  sayesinde baya gelişkin onun dışında bazen eğitici oyuncaklar koyarım kendi oynar ,bazen sadece arabaları vs ile oynar ve yalan söylemeyim çok ben bunalinca kahve keyfi falan yapmak istediğim zamanlar da TV de izler oğlum artık büyüdü konuşuyor baya baya 26 aylık olduğu için açıyorum ,birde ev işlerini oğlumla beraber yapıyoruz ben süpürge açınca onunda Dyson oyuncak süpürgesi var beraber supururuz evi , ben silerken oda siler,ben vilada çekerken onunda viledasi var oda çekiyor , ben çamaşır sererken tele oda kıyafet asıyor ,öyle geçiyor zaman canım bizimki ev işi yapmayı çok seviyor benimle beraber 
0 oy
(363 puan) tarafından
16 aylık bir kaç defa etkinlik yaptık ama anlamadığını anlayınca sinirlerim yıprandığımı gördüm ve bıraktım onunla sevdiği oyunu oynuyorum bir saat kadar günlük bir saat de dışarıya çıkarır onunla bir yerde otururuz simidi çok sever her gün yarım verirrim bende kahvemi içerim o sırada onunla sevdiği oyuncakla oyun oynarım  parka gidersek parka gitmezsen eve geliyorum ve başka da bir şey yapmıyorum yatıyorum yanına  oyuncaklarıyla oynuyor bende ya kitap ya telefon yada ütü oyalaniyorum yemek yapıyorum arkama mutfağa gelir bir iki karıştırır bezle yarım saaten fazla oynar felan uyuyunca da ya uyurum ya kitap okurum  sonra tekrar ben ne yapsam peşimden koşar öyle yani sonra akşam babası gelir onunla oynar ben bulaşık ne iş var onu yaparım geri otururum bı bana bir babasina gider derken yorulur ve uyur çok bağırirdim ve kısa da olsa bi kaç seanslık psikolojik destek aldım çünkü yapmak istemediğim bir şey di bağırmak şimdi onu da hallettik şükür bizim için gün çok uzun çünkü biz sabah 5 te  uyanıyoruz kısaca benimde bir hayatım ve eşim var bunlara da vakit ayrimaliyim 
0 oy
(809 puan) tarafından
yapabiliyorsa cok guzel bisey
0 oy
(3,528 puan) tarafından
Canım şöyle kızım beyin kanaması geçirdiği için küçüklükten beri fizik tedavi uyguluyorum bu bana bağlı bir şeydi yani uygulamazsam yürümeyecekti konuşması için sürekli konuşup elimden geleni yaptım tabiki ilgiliyim ama diğer islerimide aksatmam uyuduğu zaman bitiririm işlerimi uyanınca tekrar ilgilenirim bazen oyuncaklarını kurup kendi kendine oynar konuşur bazen dahil olurum bazen olamıyor  ev işi yemek derken bu sefer ev işlerini eğlenceli hale getirip beraber yapıyoruz böyle gidiyor 

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 466 göst.
18 Ekim 2020 Aile kategorisinde Yayesim45 (322 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 263 göst.
27 Mart 2023 Aile kategorisinde Beratcinar (3,000 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 194 göst.
13 Aralık 2022 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 71 göst.
16 Ağustos 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Hellomam (4,962 puan) tarafından soruldu

407,121 soru

12,219,220 cevap

36,812 kullanıcı

...