Eğitim setleri aldım bende yükselen zekanın cırt cırtlı kitaplarini ayrıca çocuk akedemisi 2 yaş etkinlik setini aldım canım onları yapıyoruz hatta 14-15 aylıkken yapmaya başladık etkinlik kitaplarını ,birde haftada iki gün oyun evine gidiyoruz pedegog eşliğinde oyun grubu var etkinlikler yapıyorlar 3 saat boyunca, şuan 26 aylık bunların çok yararını gördük ,yanlız büyüyen bir çocuk ama sosyal yönü ve dil yönü bu etkinlikler ve oyun grubu sayesinde baya gelişkin onun dışında bazen eğitici oyuncaklar koyarım kendi oynar ,bazen sadece arabaları vs ile oynar ve yalan söylemeyim çok ben bunalinca kahve keyfi falan yapmak istediğim zamanlar da TV de izler oğlum artık büyüdü konuşuyor baya baya 26 aylık olduğu için açıyorum ,birde ev işlerini oğlumla beraber yapıyoruz ben süpürge açınca onunda Dyson oyuncak süpürgesi var beraber supururuz evi , ben silerken oda siler,ben vilada çekerken onunda viledasi var oda çekiyor , ben çamaşır sererken tele oda kıyafet asıyor ,öyle geçiyor zaman canım bizimki ev işi yapmayı çok seviyor benimle beraber