Kızlar kendi ailem oğulları yapmadığı şey kalmamasina rağmen onu tutup bizi attılar neredeyse asla arayıp sormuyor gelmiyorlar bende gitmiyorum annemle babam aşırı derecede kırdılar bende sinirlendim arıyorum ama annem ne konuşur nede arar bende aramama kararı aldım.
Eşimin aileside sürekli evimin içindeler nereye gitseler gel götür gelelim gidelim kaynanamda artık asiri derecede saçma bir şekilde beni yönlendirmeye çalışıyor sürekli bir aradayız diye yüz buldu geçen gün 13 saatlik yoldan geldik sabaha doğru öğlen aramış benim aileme et yemeğe gideceklermis benim ailem biliyorum ki laf olsun diye söylemişler onlarda atlayıp gitmek istiyor orada onlarada rezil olmak istemiyorum surat 5 karış olurlar adım gibi biliyorum eşimi arayıp gidelim diyor annem daha beni arayıp gel dememis neyse bende kaç saatlik yoldan geldik oğlun 3 sigara yeme molasıyla geldik mahvoldu zorlandı ben gidemem çocuklarda yoruldu dedim hiç çıkamam siz gidin dedim tabi arabasız gitmiyorlar kaynanamda boş boş konuştu velhasıl iki tarafta böyle menfaatleri için çağırıyor bende sinirlendim gitmiyorum haksızmiyim.
Eşimde ailem için ara sor gidelim der ama gittiğimde de hiç bişey anlamam anca yemek iş gelen giden ne yanında oturur nede konuşurlar babam anca bos boş hava basar eşimi doğru düzgün dinlemez bile o tavırlarindan nefret ediyorum eşim bişey demiyor ama onu bildiğim için eşimi o konuma sokmak istemiyorum onların ailesindede öyle ben yokmuşum gibi anca iş yapıyorlar tatile gittik akrabasi geldi eşimle tartıştım sürekli böyle asla yalnız kalmıyoruz bende iki taraflada mesafeli olmaya karar verdim sürekli içlerinde olmak benim ruh sağlığımi bozdu düşün düşün sinir stres yorgun hissediyorum