0 oy
133 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
ndjdjsjksskzjdhhsjakznxhdhejje

8 Cevaplar

0 oy
(6,322 puan) tarafından
Blki emeklemeden yurur. Emkleme gelisim aşamasi degil
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kızım 1 yaşına az zaman kala hem emekleri hem yürüdü bazı bebekler çok yürüyor korkma yüz üstü koy oyuncak koy önüne oynamaya çalışsın öyle biraz ileri koy elinle destek ver arkadan öyle öyle korkusunu yenip yürümeye başlar 
0 oy
(2,685 puan) tarafından
Canim bende senin gibi uzulup duruyodum heryere yuvarlanarak gidiyodu 14 aylik hem surundu hem adim adim yurudu hic kafana takma bence sirasiyla herseyi yapiyorlar sevdigi oyuncaklari koy karsisina inan o kadar cok kafaya takiyodumki senden kucukleri emekledi sen daha bekle diye pes pese yapti benim koca hic emeklemeden yurumus bakarsin direk yurur annesi stres yapma hic 
0 oy
(2,786 puan) tarafından
Benim kız 1 yaşında emekledi 15 aylık şuan yeni yeni tutunuyor
0 oy
(3,102 puan) tarafından
Benmkide once asker gibi süründü sonra emekledi sonra yurudu.sabret hepsi olur allahn iznyle
0 oy
(4,519 puan) tarafından
Benim oglum emeklemeden yurudu. Her bebek emeklemek zorunda degil ki. Belki direk yurur.
0 oy
(882 puan) tarafından
Benim kardeşim emeklemedi torsuylq giderdi sonrada yürüdü zaten. Dik durabiliyormu ayakta destekli adım atıyormu bir kontrol edin isterseniz. Birde emeklemesine destek olabilcek aktiveler yapın siz emekleyin mesela gösterin. Ona at olmasını otuncak ayısı vs varsa üstüne bindirin şuan aklıma bunlar geldi 
tarafından
tesekkurler
0 oy
(4,438 puan) tarafından
Birden fazla emekleme cesidi var kuzenim popisunun ustunde kaykila kaykila gidiyodu illa diz el uzerinde olmak zorunda degilki 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 126 göst.
9 Ekim 2024 Kültür-Sanat kategorisinde ptrck (938 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 232 göst.
8 Mart 2024 Aile & Aşk kategorisinde ptrck (938 puan) tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 328 göst.
25 Şubat 2024 Aile & Aşk kategorisinde ptrck (938 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 133 göst.