Dedikodu olsun diye yazmıyorum. İş artık içinden çıkılmaz hal aldı. Gorumcemle saçma sapan bir muhabbetten tartıştık. Sonra eşimin msjlara bakarken onun msjlarini gördüm. Tartistigimizda eşim evde değildi isteydi. Ona msj atmis. "Karına ayar ver yoksa ben vericem, yüz verdik tepemize çıktı terbiyesiz, ben dünkü b.ksam onun s.ctgi b.k kurumadi ( bu arada ben ona dünkü b.k demedim. Kendisi uydurmuş.) Elimde kalacak o.rspu" falan demiş. Bu kız benden 9 yaş kadar da küçük ayrıca. Eşim de sen seslenme ben hallederim falan demiş. Onun ağzından konuşmuş. Kavga sırasında kayinbabam da yanimizdaydi hatta o da demiş eşime gelinlik durum yok tartışmayın falan demiş. Yani ben bunu aşamiyorum. Bu gördüğüm msjlari sindiremiyorum. Gorumcemle konuşmuyorum ama bebeğime kaynanam bakıyor hergun görüyorum mecbur. Evde asla sürat asmiyorum ama gorumceyle de muhattap olmuyorum elinin değdiği hicbirseyi yemiyorum. Su dahi içmiyorum. Yemeğin üzerine denk gelirsek tokum diyorum yine laf sokmuyorum. Ama eşim diyor ki bana e öyle dediyse nolmus? O... Dedi diye o .. mu oldun falan diyor. Ben bunları kaldıramıyorum. Bu msjdan sonra boşanma aşamasına bile geldik. Beni ikna etti sen haklısın falan diye. Şimdi de böyle diyor. Ben de senin yaptığın yemekleri yemicem. İşte dediyse nolmus falan diyor. Canım çok sıkkın işin içinden çıkamıyorum