Kızlar evliyim bir de kızım var iki yaşında eşimin ailesiyle birlikte oturuyorum kaç yildir kalkarım her işi yaparım kaynanam kalktığı yatağın bile üzerini örtmez kızımla bile ilgilenmez adam akıllı şimdi kızlar kızım sürekli parka gitmek istiyor ben kalkıp kahvaltı hazırlayıp her işimi bitirince goturecem diyorum kaynanam başlıyor yok parka erkekler var yok söyle yok böyle o zaman diyorum sen de gel ben hastayım diyor o zaman diyorum küçük oğlu var 12 yaşında o gelsin yanımda diyorum ona da yok çocuk evde çok sıkılıyor ağlıyor hemen cizgifilm aç deyip duruyor zaten çok cizgifilm izliyor az önce bayağı bir tartıştık ağladım resmen hayırdır dedim ben çocuğumu dışarı çıkarmayacaksam ne yapacam dedim çok sinirlendim yaa anlamıyor o daha yaşlı değil daha 44 yaşında ama zannedersiniz ki 70 yaşında her gün bir yeri ağrıyor her gün hasta ya ben ne yapsam yaranamadım kimseye ayrılmayı çok düşündüm ama arkamda ailem yok annem babam ayrı herkes kendi yuvasını kurmuş samimi değiliz yani gidecek bir kapım olsa bir dakika bile beklemezdim kimseye derdimi anlatamıyorum buraya o yuzden yazmak biraz uzun oldu hakkınızı helal edin