0 oy
109 göst.
Diğer kategorisinde (1,417 puan) tarafından
Kızlar farklı şehire geldim İzmir'e  geldiğimden belli doğru düzgün birşey yiyemiyorum iştahım kapanmış neyse bugün dışarı çıktım sabah yine çok birşey yiyemeden merkeze geldim birkaç alınacak vardı acayip bir şekilde sıcak vardı ve aşırı terliyordum istemsizce ayaklarım titriyordu birde bu arada reglde yeni bitti bi tuhaf oldum nevrim dönüyordu sanki içeri girdik bir yere hafiften iyi geldi soğuktu eşimde limonata aldı iyi gelir falan diye içtikten sonra daha bi hoş oldum bayılacak gibi otobüse bindim eve gideyim belki geçer diye nefes alamadım başım döndü kulaklarım tıkandı ruhum daraldı dua ede ede eve geldim yemek yiyicem açımdır diye yedim ağzımda yemekten sonra acı bi tat vardı evde serindi iyi geldi ama hala başımda bi doluluk var ağrı birde kaydımı buraya alıcam yarına ki randevu alıp hastaneye görüneyim ama gitmeden bi sormak istedim açlıktan diyicem kendimi hep tok hissediyorum ve aç bile olunca bu kadar kötü olmuyordum havadan dolayı olabilir mi sizce çok beğendim gitmekte istiyorum ama sizde böyle yaşadınız mı bu nedenle gitmek istemiyorum bir daha ilk defa böyle birşey yaşadım

2 Cevaplar

0 oy
(4,092 puan) tarafından
Yani Dr değilim tabiki ama hava değişimi nedeniyle uyku hali halsizlik kafanda doluluk sersemlik  olur özellikle geldiğin bolge nem oranı yüksek bır yer değilse.Aclik sicak tansiyonunu düşürmüş olabilir düşük tansiyonda bu belirtiler olur üstüne limonata iyice düşürmüş olabilir ama tahmin yürütüyorum ☺️☺️☺️ 
-Reklam-
0 oy
(9,624 puan) tarafından
Canım muhtemelen hava değişimi olmuştur tabi sen yine doktora görün ama bu havalarda inan bende hep aç kalıyorum şuan bile 4 bi tarafin cami açık banamisin demiyo oturduğum yerde ter atıyorum sabah yaptığım kahvaltıyla duruyorum hic bise yiyemedigim için midem agriyo şuan soda içiyorum,havalar mahvetti yani sıcakta bırak sıcak veya sulu yemeği normal pilav makarna gibi kuru şeyleri bile yiyemiyorum sıcakta midem almıyo iştahım kapanıyo terlemekten sıcak basmasından bi lokma yiyesim gelmiyo 

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 459 göst.
0 oy
5 cevap 312 göst.
29 Nisan 2021 Aile kategorisinde Akima (2,078 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 629 göst.
20 Ekim 2020 Diğer kategorisinde Nur8 (2,793 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 103 göst.
5 Aralık 2024 Diğer kategorisinde ahsenguzel61_ (53 puan) tarafından soruldu