Bende sen gibiydim ilk evlendiğim zaman resmen bir odaya tikili yaşıyordum düşün balkon bile yoktu kayınpeder iğrenç biriydi sürekli küfür kavga her gün böyle asagiliyordu karısını çocuğum oldu hala devam etti ve bana da satasmaya başladı, esimde ona kızıyordu ama karşı gelemiyordu maddi sıkıntıyı geçtim tek oğlan çocuğu benim ona bakmak zorundayım falan diyordu kendi anneme bile asla kendim gidemiyodum sürekli kaynana benimle geliyodu ama tabi canıma tak etti.. hepsininde ağzınin payını verdim kaynana kayınpeder ve en çokta eşime. İnan her şey eşinde bitiyo sen ona dişini göster, incelediği yerden kopsun dedim evi falan ayırdık sen kaynanana mesafe koy gittiğinde surat as sürekli eşine bak, darla valla gittiğine pişman et. Annemde kalicam gelmicem bikac hafta falan de seni kaybetme korkusunu ona yaşat yoksa hiç kıymetin bilinmez her şey sözde kalır o annesiyse sende eşisin sana da ilgi göstermek zorunda. Emin ol kimsenin hayatı güllük gülistanlık değil başına buyruk takılanlarinda sıkıntıları oluyo kendini kimseden geri görme inşallah en yakın zamanda bu sorunların çözülür