0 oy
84 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar yakın zamanda detaylı ultrason cektiren var mı? Varsa hangi şehirde ne kadara çektirdiniz merak ettim de.

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Istanbulda sadece detayli ultrason 1700 detaylı ultrason artı tahliller 2200du bu şubat ayındaki fiyatlardi
tarafından
Evet biliyorum İstanbul'dan İzmir'e gelin geldim. Bide şuan be im yaşadığım yer İzmir'in kırsal bir kesimi ondan da kaynaklanıyor olabilir.

Peki siz nasılsınız dün attığınız postu gördüm ama ne diyeceğimi bilemedim. İyi misiniz?
tarafından
Gayet iyiyim huzurlu ve mutluyum artık Allah razı olsun cnm
tarafından
Elhamdülillah.. Rabbim bundan sonraki yaşantınızı daha iyi etsin insaAllah. Allah cümlemizden razı olsun ❤️
tarafından
Amin cnm insallah sağlıkla sıhhatli Bi avazda kucağına al :))))
tarafından
Amiinn çok teşekkür ederim. Yüzümü güldürdünüz Rabb'im de sizin yüzünüzü güldürsün ❤️☺️
-Reklam-
0 oy
(1,121 puan) tarafından
Yalovada 1500 e yaptırmıştım

Şuan 34. Hafdayım 24. Haftada yaptırmıştım zam geldi mi fiyatlara bilmem ama genellikle en düşük 1500den başlıyor büyük şehirlerde 
tarafından
En geç 22. Haftaya kadar yaptırmak gerekmiyo mu öyle dedi doktor bana
tarafından
Bende İzmir'de yaşıyorum ama merkezi de değil daha kırsal bi yerdeyim bugün sordum bi yere 1150 tl dediler.
(1,121 puan) tarafından
Seker bayramına denk geldi benim özelde bile bulamadım randevu 23+1 de gittim ultrason da 24+1 olduğunu öğrendim son adet tarihim net aklımda değildi zaten ultrasondaki tarihi baz alıyorum o yüzden herhangi bir sorun olmadı 24.haftada gitmeme rağmen
tarafından
Anladım benim şuan son adet tarihime göre 19+5 günlük bebeğim. Bakalım ultrasonda nasıl çıkacak ☺️
0 oy
tarafından
İstanbul 1150 tl ye yaptırdım iki hafta kadar önce 
tarafından
Evet gerçekten yorumlar şaşırttı beni. Bi yerde 3000 diyen bile olmuş.
tarafından
Az daha eklesek doğum parası çıkacak :D
tarafından
Hakkaten yaa :D :D Gerçi ucuz bişey kalmadı ki.
tarafından
Paradan attığımız sıfırlar geri geliyo :D
tarafından
Maleseff :(
0 oy
tarafından
3 hafta önce 1000 TL ye yaptırdım canım 
tarafından
Herhangi bi problem çıktı mı peki? Benim ilk hamileliğim de tecrubesizim ondan soruyorum ☺️
tarafından
Çok şükür herşey güzel çıktı canım
tarafından
Elhamdülillah. Darısı bizim de başımıza insaAllah ❤️
0 oy
(56 puan) tarafından
Elazığ da Fırat üniversitesi Hastanesi'nde prfsr tarafından yapıldı 1 ay olcak nerdeyse  300 tl
tarafından
Yaa ben İzmir'de yaşıyorum. Ege üniversitesine gitmiştim orada sıra yok dediler. Gerçi olsaydı da gider miydim bilmiyorum çünkü çok kirliydi her yer midem bulanmıştı.
tarafından
Herhangi bişey çıktı mı peki?

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 164 göst.
31 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Zencefil (45 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 38 göst.
1 gün önce Aile kategorisinde Expertmom (845 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 27 göst.
1 gün önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Cansuklns (467 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 82 göst.

405,667 soru

12,155,346 cevap

36,590 kullanıcı

...