0 oy
470 göst.
Diğer kategorisinde (8,513 puan) tarafından
Herşeyi ayağına bekliyo onu getir bunu getir son zamanlarda sıklaştı sinir oluyom 

11 Cevaplar

0 oy
(51,025 puan) tarafından
ona soyle ☺️kendin al de
(8,513 puan) tarafından
Diyom canım al kendin diyom almıyo çorabını dahi dolabından alıp giymiyo
(51,025 puan) tarafından
aa benim babam yatak odasına gidip giyinir gelip oturur anneme çorap getir bana der
(8,513 puan) tarafından
Anladım canım bazen çok yoruluyom
-Reklam-
0 oy
(6 puan) tarafından

Aynı benim ki :(

(8,513 puan) tarafından
Bazen kendini hizmetçi gibi hissediyom iyidır ama aşırı derece isteği oluyo
0 oy
(5,302 puan) tarafından
Nasıl alıştırırsan öyle gider lafına çok inanıyorum. Benim eşim de öyleydi. Anası ilacını bile ağzına verirmiş. Evlendikten sonra 3-5 ay böyle gitti onu getirir misin bunu yapar mısın. Sonra hop dedim elin ayağın tutuyor yatalak değilsin kalk kendin al :D  4 yıllık evliyiz şükür bıraktı. Şimdi ev de süpürür benden önce uyanırsa kahvaltı da hazırlar çocuk da bakar yemek de yapar :D 
(8,513 puan) tarafından
Onlarda bi sorunum yok herşeyi yapar ama bazen aşırı derece git bunu getir deyince yoruluyom
(5,302 puan) tarafından
İşte dememesini öğretmek lazım ana kuzularına :D
0 oy
tarafından
Çok hürmet edince simariyirlar.cok.simartma duymazdan gel kız.ben tersliom bazen emri vaki konuşma benimle diye .çok nadir istemeye başladı.anasi zamanında simartmis ağzına tutmuş ondan böyle olmuş 
(8,513 puan) tarafından
10  kere kızıyom ama genede değişmedi
tarafından
Can çıkıo huy cikmio malesef
0 oy
tarafından
Hahha.. Ben her dk sinir oluyorum hormonlarım tavan yaptı adam otursa suç konuşsa suç kıyamam sabır çekiyor şu çocuk bş doğsa diyor :)) 
0 oy
(4,659 puan) tarafından
Az ye de uşak tut de 
0 oy
(7,576 puan) tarafından
Benim eşimde ilk evlendiğimiz zamanlar böyleydi hep kaynanam hizmet etmiş bir de kaynanam utanmadan çayına şekerini bile atıyordum diyor. Dedim ki gerçekten iyi bişey yaptığını mı düşünüyorsun yine çocuğum gibi onu mu eğiticem falan. Sonra zamanla alistirdim ev işleri kendi işleri .  Arada yine unutur kirlilerini makineye atmayı hemen fotosunu çekip atıyorum özür diliyor asla toplamıyorum akşam geliyor atıyor sepete. Diyor bekarken bu kadar yorulmuyodum bende diyorum burası ananın evi değil burada hizmetçi de yok. 
(997 puan) tarafından
Benim eşimde öyle kaynanam aşırı hizmet etmiş meyvesine kadar soymus ama şimdi mesela öyle değil hiç birsey de yapmadım aslında hatta bazen kızıyorum saatlerce çalışıyorsun niye sen alıyorsun bana söyle ben getiririm diye ama yok yani hep kendi işini kendi görür elimden geldiğince yaptırmamaya çalışırım :D çokta düzenli bir çocuktur işten geldiği gibi üzerini çorabını çıkarır kirli sepetine atar elini yüzünü yıkar öyle oturur sofraya :D kişiyle alakalı bir durum yani anne öyle alıştırdı diye öyle devam etmiyorlar ya
(7,576 puan) tarafından
Kesinlikle katılıyorum. Anne öyle alıştırdı diye sende aynı düzende devam ettirirsen öyle gider en azından benim kocamda o potansiyel vardı. Ve kaynanam ilk evlendiğimiz zamanlarda demişti çayına şeker atıyorum diye yani demek istedi ki sende yap. 3 yıllık evliyiz hala daha tam olmasada kendi işini yapıyor. Kaynanamda üst katimda camları sildigini görüyor mesela hemen laf benim camlarımi oğullarım silmedi kocam silmedi. Ya da sofra kurmaya yardım ediyor bana defalarca diyor oğlum gel otur sen yoruluyorsun zaten falan. Hiç tinlamyorum daha çok çalıştırıyorum onlar varken.
(997 puan) tarafından
Yok kız kaynanam alıştırdı diye değil kıyamıyorum herifime çok değer veriyor bana , e çalışıyor yoruluyor bide evde mi yorulsun :D ama asla ağır yük olmaz bana ya benim kaynanamda senin gibi alıştırmış ama kaynanam asla ben böyle yaptım sende yap göndermesi yapmaz hep der helal olsun kızıma oğlum ne güzel iş yapıyor der :D
0 oy
(7,753 puan) tarafından
Eeee anaları paşa oğlum diye diye büyütürse karıları uğraşır ilerde böyle işte.
0 oy
(6,075 puan) tarafından
Benim eşim şey diyordu bana bi bardak su verde sevaba gir :D ilk evliyken buna inanıyordum şimdi ona diyorum bana kahve yapta sevaba gir hadi shshshsh :D
0 oy
(2,736 puan) tarafından
senden bu şekilde ilgi bekliyor olabilir :) 
0 oy
(2,685 puan) tarafından

Elin varrr ayagin varr kalkta all bitti nokta :D

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 372 göst.
29 Ekim 2023 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 272 göst.
25 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Busra2607 (503 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 432 göst.