0 oy
399 göst.
Diğer kategorisinde (12,022 puan) tarafından
Ay ağlanacak halimize gülüyoruz :D annemin komşusu doğum yapacak kadın yanında kalacak kimsesi yok hastahanede.annem zamanında demiş ki ,eğer ise gitmezsem tatil isem ben gelirim .ben şimdi annemdeyim .dün kadını gördüm .bana doğum bu gün yarın olacak ,haber edeceğim annen yada sen gelirsin dedi.benim emzikli çocuğum var .ben bırakıp gidemem kendim gitmiyorum hastahaneye :D bu gün kızı yollamış bana yarın doğum varmış .annemde çalışıyor izni yok .çalıştığı yerin yarin kizi gelecek imkanı yok izin istemesinin aylar önce belli oldu kızın gelecegi .çalıştığı kadın kendi iş yerinden izin aldı kızını gezdirsin diye.(annem yaşlı bir teyzeye refakat ediyor.yanliz bırakılmıyor ) e annem de bu durumda.bizi aldı bir sıkıntı .kadın bize güveniyor gelip bakarız diye durumlar bu vallahi ağlanacak halimize gülüyoruz :D sabahtan beri sıkıntıdan 

6 Cevaplar

0 oy
(496 puan) tarafından
Yazık ya kimsenin olmaması çok üzücü ama kimse olmasa da birşey olmaz bana geldiler de noldu herseyi kendim yaptım 
(12,022 puan) tarafından
Annemde üzüldüğüne zaten.yoksa ayakta zor duruyor ayak agrisindan
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ayyy Allah yardımcısı olsun :D 
(12,022 puan) tarafından
Vallahi bak gülüyorum ama sıkıntıdan kendimi yedim
0 oy
(5,428 puan) tarafından
Ay annen aynı benımkı gıbı :Dd brnm annrmdr bı kadınla hastanede. Karsılasmıs yurt dılıdnan gelmuş. Dooğum yaparsan brn gelırım demş ilk dwfa gördüğü kadına refajat etti :Dd allahtan bızi karostırmıyor ama
(12,022 puan) tarafından
Ya var ya izinli olsaydı kesinlikle giderdi.obur komşumuz ameliyat oldu gitti iki gün baktı ondan yana sıkıntı yok.ama annem en başından bak izinli günüm olursa demiş.bizi sıkan şey hani annen izinli mi filan sorulmadan yarın sabahtan çıkacağız diye haber verilmesi
0 oy
tarafından
Insanın kimsesi olmaması çok kötü yaa 
(12,022 puan) tarafından
Evet bencede
0 oy
(4,874 puan) tarafından
Sonra o da buraya yaziyomus komsu gelcem dedi gelmedi diye :))))
(12,022 puan) tarafından
Vallaha :D

İlgili sorular

0 oy
25 cevap 1,454 göst.
5 Eylül 2022 Aile & Aşk kategorisinde yagmurzamani (265 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 1,188 göst.
15 Ekim 2019 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 379 göst.
9 Temmuz 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Yildizsumeyye (1,120 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 500 göst.
1 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Duyguyla (344 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,500,945 soru

24,510,705 cevap

358,898 kullanıcı

...