0 oy
357 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde (1,263 puan) tarafından
Gratis gidecem size anlatayım benimle aynı cilt türüne sahipseniz önerilerinizi bekliyorum m

1,ben kumral tenliyim cildim yağlı. 

(güneş kremi solente kullanıyorum bu ara gözlerimi yakıyor)

Far paletim var. 

Kaş sabitleyici ne almalıyım kaslarım çok düşük. 

Gözlerimin altı vitamin eksikliğinden mor yani şöyle güzel bir kapatıcı 

Ruj dudak rengi birde kalem 

Markaram var. 

Allık var 

Ayrıca şu kontör olayını hiç anlamıyorum. 

Yardımci olursanız ama fiyatlarında yazın kızlar gratis ten başka yere gidemm burada gratis var bu arada

11 Cevaplar

0 oy
(1,263 puan) tarafından
Ay tavsiye verecek yok mj
-Reklam-
0 oy
tarafından
Güneş kreminin üstüne nemlendirici al yağsiz . Neotrugena öneririm.

Kaşin için kaş sabitleyici al. Joeninki güzel. Yada bu maskara şeklinde olanlardan al. Kaşinin kendi düşüyorsa fazlalıkları mi kes. Ben kesiyorum.

Göz altı kapaticisi Maybelline in ruj şeklinde olanı güzel 

İnternetten al Gratis bazen pahalı oluyor
(1,263 puan) tarafından
Öylemi internetten hangi siteden alayım canm
0 oy
(797 puan) tarafından
Gratiste beulisin pole amod kapatıcısı çok güzel ruj rimmel londonun markası rujun yapısı çok güzel cnm kontör wil wild kontor stick güzel cnm sürmesi toz halindeki olan uçuyor cmm
(1,263 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim
0 oy
(2,390 puan) tarafından

Tavsiyem gratise gitme trendyolda missha dan al ürünlerini özellikle glow baz ve yoğun kapatıcı parlak bıtislı bb krem mükemmel

image

image

Göz altı kapaticisi skinfood kesinlikle

image

Kaş sabitleyici bu ve kokusu mukemmelllll heryerine sürmek isticeksin alirsan

image

(2,390 puan) tarafından
Gözünün üzerine de eyeliner çekme kahverengi kalem çek yine eyeliner gibi .. Ben önce farla geçiyorum üstünden de kalem ile hem kalıcı oluyor hem kleopatra gibi gözükmüyor:d gratis beaulis Face and body glitter jelleri de harika ben highligter olarak kullanıyorum akşam çıkarken missha da da Göz için glitter var far gibi cok tatlı duruyor Göz üzerinde
(1,263 puan) tarafından
Ay çok teşekkür edrim hemen bakacagm
0 oy
(13,534 puan) tarafından

Wet n wild şeffaf kaş makarası var onu kullanıyorum ben. Bir ara çok makyaj videosu izledim. Heves ettim ama kaldi :) krem, far, ruj benim makyaj biter :D

(1,263 puan) tarafından
Bazen yapmak gerekiyor ya
0 oy
(2,858 puan) tarafından
Göz altı kapatıcışı nyx cok güxel 

Ruj loreal parisin güzel pastelin veya flormarın 

Dudak kalrmi emily 204 cok güzel 
(1,263 puan) tarafından
Çok teşekkür edrim
0 oy
(7,375 puan) tarafından
Gratis çok pahalı oluyor kız aynı marka ve ürünler trendyolda daha ucuza geliyor ordan ban istersen 
(1,263 puan) tarafından
Evet baya herkes öyle yazmış trendyoldan bakacam aynı markalari
0 oy
(1,263 puan) tarafından
Kızlar baktimda şuan gratis de hersey yarı fiyatına gratis kartla
0 oy
(238 puan) tarafından
Canım New well in çift taraflı konturunu alabilirsin öncellikle fondöten olarak çok pahalı olmasjn dersen Wet n Wild kullanabilirsin ama matte olanını al dew luminex olan yağlı bir yapıda onu alma göz altların için makyajdan çok öncelikle bunu göz altı serumuyla çözmeye çalış göz altlarında aşırı morluk varsa kapatıcı olarak L'Oreal İnfaillible kapatıcı seni fazlasıyla memnun eder bir tık açık ton tercih edersen göz altlarında aydınlık bir görünümde olur yuxun daha canlı olur ve mutlaka makyaj bazı kullan derim fondötenin tutuşu ve pürüzsuz durması için yine soracağım bir şey olursa uazabilirsin
0 oy
(2,265 puan) tarafından
Gratisin kendi markası Beaulis ürünleri gayet güzel 

Fondöten Form ıt   ..en açık renki 

Pudra fınısh ıt   ..tenine göre renk al 

Eyeliner zoom ıt    ..mat olan

Maskara curl ıt   ..eğimli fırça

Kaş kiti farı raıse ıt   

Bunların hepsini kullanıyorum ve memnunum pahalı markalara çok para vermeye gerek yok

İnternetten fiyatlarına da bakabilirsin 
(2,265 puan) tarafından
Dudak için ruj hiç alma derim onun yerine dudak kalemi al 2 3 adet hem yapış yapış olmuyor hem daha uzun süre kalıyor dudağında flormarınkiler güzel
(1,263 puan) tarafından
Ay zaten vallahi toncalrca para harcamak istemiyorum bu ekonomide
(1,263 puan) tarafından
Çok mantıklı
0 oy
(486 puan) tarafından
https://ty.gl/6r212dae5l

https://ty.gl/3upau9v4ll

Golden rose lush plumping veya dramatic lash maskara virde farmasi deep black maskara favorim

Kapaticilarda fit me guzel flormar kullanıyorum suan cok memnunum. 

Kontor allik kullanmıyorum pek

Far paleti de pigmenti iyi olanlar olurda denin icin daha iyi olur ucmaz hemen

Ben esmerim bana pembe tonları cok yakışıyor rujlarda. A101e gelen golden rose rjlardan alabilirsin. Parlatıcı alabilrisin yazın daha iyi oluyor. Ben mat seviyorum parlak genelde rujlari. 

https://ty.gl/67valhp6ek bunu kullaniyorum. Cok kaliteli figer renklere de bakabilrisin. 

Gunes keremi avene kullanıyordum ama cok pahalı suan o yuzden sinoz aldim memnunum biraz yağlı ama sivilce yapmadı.  Cikdim de yagki

En önemlisi temizleme jeli kullan mutlaka. Gunes kremi kullananlar icin temizlemek önemli. 

https://ty.gl/iy1kv81vwt bununla da gunlul yapıyorum memnunum
(1,263 puan) tarafından
Ay çok teskkur ederim çok cok işime yarayacak Bi cevap olmuş

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 158 göst.
19 Ocak 2024 Güzellik-Bakım kategorisinde Ayseayse (3,574 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 399 göst.
23 Ocak 2022 Güzellik-Bakım kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 332 göst.
0 oy
5 cevap 491 göst.
22 Nisan 2019 Güzellik-Bakım kategorisinde Ftm0063 (534 puan) tarafından soruldu

411,403 soru

12,384,136 cevap

43,402 kullanıcı

Kategoriler

...