0 oy
534 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Sonrası için çok mu zor oluyor kızlar kaç gün zorlu geçiyor ağrılar falan dayanılmaz mi nasıl rahat geçirebilirsiniz bu süreci mesela 

29 Cevaplar

0 oy
(52,056 puan) tarafından
sezeryani bulandan Allah razi olsun yoksa cikaramiyodum bebeyi
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ilk 10 gün zorlandım ben ama benim hem kendi hastalığım vardı hem sezeryan olmuştum 6 ay oldu şuan bir sıkıntım yok ağrım sızım hiç bir şeyim yok
0 oy
(1,609 puan) tarafından
Sezaryen sonrasi ilk ayaga kalkmak zor yuruyus yaptikca ve hastanedeki agri kesiciler ile agri azaliyor. Max bir haftaya toparlanmis olursunuz
0 oy
(49 puan) tarafından
Ben tamamen uyutuldm uyandığım da ağrım oldu baya bide ilk günler kalkarken hareket ederken dikiş yeri çok ağrıdı ama 4 5 güne toparlayıp evi bile süpürüyordm korkmayın bence herkes yaşıyo psikolojikmen korkarak girerseniz stresten daha çok ağrınız olur ben normal hiç istemedim sancıyı çekemem diye pişman değilim:)
0 oy
(2,206 puan) tarafından
Canım doğum yapıldı 5,5 ay oluyor asla Korkulacak bir şey yok Ben sadece anestezi uzmanından özel olarak iğne yaparken haber vermesini istedim refleks olarak kalkmamak için haberli bir şekilde yaptı çok güzeldi gülerek girdim gülerek çıktım doğum yaptığımın gecesi odada Annem yanımda eşim koltukta uyuyordu bebeğimi ağlıyordu seslendim seslendim yorgunluktan duymadılar bile kendim kalktım bebeğime emzirdim bebeğim kucağımdayken hastaneyi turladım Geldim yatağıma geri yattım ertesi gün akşam üzeri evime çıktım geldim 2 gün Annem kaldı yemeğimi temizliğimi Annem yaptı 3 günün Sabahı tamamen tek başımaydım yemeğimi bulaşığımı evimin temizliğini yaptım hiçbir şekilde bir ağrı olmadı Evet doğrulurken ilk başlarda güçlük çekiyordum yavaş yavaş doğrulduktan Sonra bir sıkıntısını görmedim yaşamadım Korkulacak bir şey yok tamamıyla kendini hazırlamamla alakalı bir şey kendini kötü hazırlarsan kötü olur iyi hazırlarsan iyi olur
0 oy
(195 puan) tarafından
Korkma boşuna benim gayet iyidi valla çok zorlanmadım ağrı sızı tabiki olacak benim ilk iki üç gün zordu sonrasında azalıyor bebeği düşünmekten kendini düşünmiyorsun bile
0 oy
(771 puan) tarafından
Bence kolay ben sezeryan oldum ve kendi istegimle olmakta istiyordum.benegm 26 gün erken geldi sezeryan oldum ama gayette rahattım 1 günde ayağa kalktım ben valla 
0 oy
(14,154 puan) tarafından
Canım benim doğum yapmak zor bir durum elbette ama bunu kolaylaştırmak senin elinde önce sakin kalacaksın zaten ameliyat oldu bittiye geliyor bir bakmışsın bebeğin doğmuş ağlıyor. Sonrası ağrılar başlıyor kendini ağrıya bırakıp yürümezsen büyük abdestine cikmazsan zor olur ama bol bol yürü bolca su iç gaz çıkarmaya ve büyük abdeste çıkmaya çalış bunların kolaylaşması için birşeyler yiyebilirsin. Sonra zamana bırak hergun bir önce ki günden daha iyi olacaksın. Eve döndüğünde mesela sakın yatağa girme elbette uzan dinlen ama kimisi yataktan çıkmaz öyle yapma adapte olmaya çalış yeni hayatına en önemlisi dünyaya bir can getirdiğini ve onun sadece sana ihtiyacı olduğunu unutma bebeğini düşün bebeğin için çabucak toparlanman lazım. Şimdiden düşünerek zehir etme kendine. Emin ol doğum zamanı geldiğinde bumuymuş bu kadar korktuğum şey boşuna evham yapmışım diyeceksin. Dayanılmaz olsaydı kimse 2. 3.cocugunu doğurmazdi böyle düşün. 
tarafından
Sağol canım
0 oy
(706 puan) tarafından
Valla hiçte korkulacak bişey yoktu o kadar rahat bir doğum beklemiyordum. Annem kaldı yanımda 10 gün o kadar eğer yardımcın varsa daha kolay ağrım falanda üç dört gün yatıp kalkarken oldu sadece

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 154 göst.
10 Mart 2022 Güzellik-Bakım kategorisinde Mrvhamza (8 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 379 göst.
0 oy
14 cevap 416 göst.
3 Mayıs 2020 Diğer kategorisinde Sekerparemm (688 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 304 göst.

412,389 soru