0 oy
221 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (10,462 puan) tarafından
Kızlar oğlumun göz altında beyaz lekeler oluştu bugun özel cildiye doktoruna götürdüm vitiligo dedi. Krem verdi ama benim bildiğim vitiligo strese bağlı bir hastalık 16 aylık bebekte çok zor değil mi görülmesi emin olamadım başka hastanelere de götür Cem. Ama vitiligo nün tedavisi var mı vitiligosu olan yada cevresinde olan var mı ne gibi zorluklari var nasıl tedavi edilir 

5 Cevaplar

0 oy
(1,025 puan) tarafından
Benim kardeşim de var canım güneş kremi kullanıyor güneşe çıktığın da yani çok durduğun da izler belli oluyor doktorla bir konuş istersen çocuklara göre olan güneş kremi tavsiye etsin çok fazla güneşte tutma dediğin gibi strese girdiğin için de çıkıyor
(10,462 puan) tarafından
Ya tatile gittik geldik ondan sonra çıktı ama 16 aylık bebek ne stresi olabilir ki araştiriyorum içeriği temiz bir güneşmi. Kardeşinin neresinde var acaba kaç yaşında kardesin
(1,025 puan) tarafından
Kardeşim benim 21 yaşında ne zaman çıktığını hatırlamıyorum ama stresli zamanların da çıktı çocuğunuz da sinir varsa belki oda tetikler oda tatile gittiği zaman hemen renkler kendini belli ediyor o yüzden şapka felan takın yüzündeyse kardeşimin ellerinde bir de ayakların da oluyor güneş kremi kullanır o yüzden
-Reklam-
0 oy
(4,314 puan) tarafından
Benim yeğenimde var. Önce saçında çıkmaya başladı sonra sırt ve göğüs bölgesinde şükür yüzüne atlamadı 22 yaşında şuan. Güneşe karşı aşırı hassas krem sürmeden çıkmaz. Ablam kafasına da şapka taktırır. Baya bi doğal şeyler de denedi özel karışımlar filan yaptırdı ama fayda etmedi.   Bence siz başka doktorlara da götürün yanlış teşhis olabilir daha çok küçükmüş çünkü.
(10,462 puan) tarafından
Götürcem randevu bakıyorum sürekli. Büyük hastanelere bakıyorum inşallah geçici bir şeydir çok üzülüyorum çok kafama takıyorum
(4,314 puan) tarafından
İnşallah canım. Rabbim korktuklarına uğratmasın inşAllah.
0 oy
(5,212 puan) tarafından
sadece strese bağlı degildir cnım birde cildiye doktoruna götur derım gunes ısıgından bır sure uzak tut
(10,462 puan) tarafından
Cildiye ye götürdüm zaten ozelk klinikte. Ama devlet Hastanesi'ne de randevu aldım
0 oy
(116 puan) tarafından
Canım istersen sana yardımcı olabilirim doktorların verdiği ilaçlar kremler bi işe yaramıyor ama ben instagram da birinden krem aldım çocuğumun çoğu yerini geçirdim öok iükür şuan hafif parmak uçlarında kaldı oda bitiyo yavaş yavaş çocukların bu hastalığa yakalanmasına dayanamıyorum çok üzücü
0 oy
(1,628 puan) tarafından
Ceviz yakip yagini mi ne suruyolar oyle biliyorm bi jnternetten bak ilac fayda etmiyo o hastaliga amcamin butun vucuduna yayildi elinde baslamsti stresle de alakali degl yani amcam hic strres yapmayan biri

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 383 göst.
0 oy
2 cevap 128 göst.
12 Temmuz 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Karadenizin incisi (10,462 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 271 göst.
10 Ekim 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Nerosahmet (693 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 210 göst.
23 Kasım 2021 Diğer kategorisinde KardelnEr (2,262 puan) tarafından soruldu

411,020 soru

12,371,031 cevap

42,407 kullanıcı

Kategoriler

...