Çocuklarınızı severken eşit mi davranıyorsunuz, yada hiç istemeden ve fark etmeden bir çocuğunuzun üstüne diğerlerinden fazla düştüğünüz oluyor mu.? Benim biri 7 yaşında erkek, diğeri 2,5 yaşında kız ve sonuncu olarak 1,5 yaşında yine erkek olmak üzere üç çocuğum var. Hepsini değişik değişik seviyorum. Mesela büyük oğlumla şakalaşıyorum, oyun oynuyorum öpüyorum. Kızım gıdıklanır çok, onu gıdıklıyorum mesela, sonra hareketlerini taklit ediyorum gülüyor vs. Fakat en küçük oğlum bi değişik geliyor bana sanki.. 1,5 yaşında daha hiçbir kelimesi yok. Mama bile demiyor. Sadece geliyor sarılıyor sımsıkı, gülümsüyor bana.. Terapistimiz bol bol ilgilenmemizi istedi diye sanırım, sanki onun üstğne daha çok düşüyormuşum gibi geliyor. Bunuda büyük oğlum bana "Anne sen beni daha az seviyorsun, onu daha çok" dediğinde fark etrim. Genellikle büyük olana yapma koşma düşersin v. s diye uyarılarda bulunuyorum ama diğerleri beni anlamıyor diye onlara söylemiyorum. Hep bana kızıyorsun diyor mesela,. Kendimi çok kötü hissettim. Acaba ayrım mı yspıyorum diye kendimi sorguladım fakat hepsi benim evladım, insan bile isteye evlat ayırır mı? Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda acaba, çok aklımda kaldı :(