0 oy
86 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (63 puan) tarafından

Selamın aleyküm bacılar. Danışmak istediğim bir konu var . Ailem hiç bir zaman bana destek çıkmadı . Hep abime yaptı. Evlenirken bile kendim yaptım çoğu şeyi . Damata paramı yedireceğiz diye bu bekarken de böyleydi . Şimdi ev yaptırdım ben hiç bir destek olmadılar hediye bile almadılar. 600 bin bir yerden gelir geldi bana 9 bin tl abime 50 bin verdiler . Aileme ayrımcalık yapıyorlar diye kızarken abim benle küstü . Sonradan görme diye yazılar paylaştı . Düşman diye yazılar paylaştı sırf aileme neden böyle yapıyorsunuz eşit davranın diye . Şimdi ben haksız oluyorum . Her konuda abime açıklama yapmam gerekiyormuş . Bunu savunuyorlar . Oğluyla ortaklaşa kurban keserken bana paramız yok diye 2000 tl bizden bir ev hediyesi al diye veriyorlar . Ben parasında değilim . Senin durumun iyi senin kocanı sevmiyoruz diye hiç bir şey yapmıyorlar . Bu bekarken de böyleydi . Eşit olun dedikçe bu şekilde. Her gün abimgili yemeğe çağırıyorlar ben ziyarete gidince kalan yemeklerden yerseniz diyorlar  ben mi yanlış düşünüyorum herkes bana sen kıskançsın sen çekemiyorsun diyorlar .. artık herkesten herseyden soğudum yorum yaparsanız sevinirim ben mi fesatım

3 Cevaplar

0 oy
önce (6,322 puan) tarafından

Görüşme onlarla mecbur kalmadıkça. Niye sürekli görüşüp kendini açıklama gereği duyuyorsun ki. Senin mesafe koyman gerekirken onlar koyuyor 

-Reklam-
0 oy
önce (289 puan) tarafından

Bazı aile eşit davranici politika izler bazı aile durumu iyi olana az durumu kötü olana çok verir. Hiç vermeyede bilirlerdi. Abine nekadar verdigklerini gizleyedebilirlerdi. 

Ha ama eşimi sevmiyorlar falan bunlar paradan daha öncelikli. Asıl derdim benim kurduğum aileyle olan dertleri olurdu. Bilemiyorum. Zor bir durum.

0 oy
önce (228 puan) tarafından

Bazı kesimlerde kiz erkek evlat ayrımı maalesef çok fazla kimi ailelerdede hiç yok eşit olurlar 

Allah rahmet eylesin Rahmetli anamda yapardı kardeşim tek erkek olduğu için sürekli onu tutar ona yumuşak davranirdi bunu kendiside dile getirirdi "oğlum tek erkek vs"  bazen zoruma gidermiydi giderdi tabii.. eğer tüm bunlar zoruna gidiyorsa sende ona göre mesafeni ayarla.bu. Yaştan sonra onları değiştiremezsin ama onlarla olan ilişkilerini degistirebilirsin

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 637 göst.
25 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde Birsu (3 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 778 göst.
8 Temmuz 2023 Aile & Aşk kategorisinde MimozaCicegi (67 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 617 göst.
9 Temmuz 2022 Aile & Aşk kategorisinde Denizdeniz (21 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 257 göst.
29 Mayıs 2022 Aile & Aşk kategorisinde Efsun88 (199 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,499,737 soru

24,495,141 cevap

357,932 kullanıcı

...