0 oy
352 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,486 puan) tarafından
Kızlar daha yeni düğünden geldik. Biri eşimin akrabası biride komşusu ikiside kaynanamin evine çok yakın. Gündüz den beri kızım kucağımda. Sadece bi kere kaynanamin kucağına koydm video cekecektm agladi beni bırakmadı. Onun dışında otururken hep kucağımda idi. Kaynanam onla bunla konuştu yorulduysan alaym demedi. 15 aylık bu arada . Sadece giderken istersen alaym dedi oda öylesine dedi yani almak isteyen alirdi. Milletin kaynanasina bakiyorm torunlar hep kucağında gelinlerin ağzına düşüyorlar. Bizimkide hiç Bende hep gittim başkalarıyla konustm kızımı gezdirdm. Yanımdan neden ayrildn diyor. E sen Millettle muhabbet halindesn az da ben gezdireym kızım demezsen Bende yanında oturmam. Ha bakmak zorunda mi değil tabi kendi keyfi bilir. Ama görümcemin kızını ben büyüttüm diye övünüyor. Umarm bi benim kaynanam böyle degildr 

11 Cevaplar

0 oy
(18,113 puan) tarafından
Rahatını bozmak istememiş demekki 
(1,486 puan) tarafından
Bence de :)
-Reklam-
0 oy
tarafından
Keşke benimki de böyle olsa o da bana vermiyo cocugumu
tarafından
Bu arkadaş  ben resmen  bende ilk  doğurdum  kaynanam bana kucaga alismasin derdi bi bakardim onun  kucaginda uyutmaya çalışıyo  daha çocuk  5 aylık  çocuğa  et suyu icirmisti midesi bi bozuldu kus Allah kus dedim sen salakmisin bidaha bu  çocuğa bisey verirsen yeminle  oğlunuda evide barkida birakir giderim dedim o bidaha son bende bırakamıyorum  alip sevip geri veriyo
tarafından
Benim kayinbabam hala öyle ya kaynanamı yendim kayinbabam aynı tas aynı terane biseyi yapma dersin inadına yaar gibi onu yaar geçen çay içirdi çocuğa delirdim ben hamileliğim dahil çocuk emiyo sutumden geçmesin diye çayı günde bi kere onu da sidik gibi içiyorum günde 2 kahve içiyorum onu da süt tozu zararlı diye sütle yapıyorum hiç sevmediğim halde çocuğa sen çay içir zaten kansız süt icirmedim daha bu çocuğa gelde cildirma bi gün bozcam ağzımı o olcak
tarafından
Anlamiyolar sen tukeniyon onlar anlamiyo büyüdükçe  dert degisiyo onlat degismiyo az büyüsün  bu kezde sen abur cubur  vermicen onlar baslicak bizim kaynanam seker vere vere dişlerini çürüttü  geçen  durmuş  çocuğun  dişleri  çürümüş  diyo eserinle gurur  duy ağrırsa  sen doktora götürcen dedim  hicccc lafimi çekemem  varsin arsiz desinler
tarafından
Başladılar bile canım veriyolar
tarafından
Aynen öyle  evre evreler iste
0 oy
tarafından
Sen söyleseydin nolacak ki .zaten çocuk durmuyor diyosun yaşlı kadın nasıl zaptedecek.birakin su kadınları bakan bakar bakmayan bakmaz sorgulamaya hakkınız yok bunu.sonucta çocuğu kendimize yapiyoruz onlar sadece sevmekle yükümlü bu saatten sonra bakmakla yükümlü değiller.he bakandan Allah razı olsun bakmayanada laf etmeye hakkımız olduğunu düşünmüyorum.yanlis anlama ama bu boyle
(1,486 puan) tarafından
Yaşlı değil canım görsen benden genç gayette Dinç yani :))
tarafından
Sende düğüne gitme kiz çocukla zor oluyorsa ne kendi kendine triplenion oralarda evde otur daha iyi:))))
0 oy
(1,304 puan) tarafından
Çocuk durmadıgi için almamış olabilir mi. Bnm çocuk da kaynanamda asla durmaz o yüzden biz de geçen düğüne gittik ondan hiçbir şey beklemedim zaten istese de çocuk durmuyo onda ben kosutm hep peşimden. Ama annemle bir yere gidince çocuk benim değilmiş gibi davranıyorum :D annem sağolsun çocuğu bir dk biraomiyo çocuğum da annemde duruuyo
0 oy
(1,142 puan) tarafından
Benimkide oyle cnm aynı evdeyiz suan Bı saniye kucağına aldıgını daha girmedim ben hamileyken buyuk kızımı kucagıma alıp doktora Bı yerlere giderdik Bı kerede ver ben taşıyım dememiş o yuzden bencil insanlardan nefret edıyorum
0 oy
(711 puan) tarafından
Valla bu durumlar biraz karışık ya. Meselâ benim kayınvalidem bize geldiğinde oğlumu hep kanguruya koyup gezdirdi dışarıda. Bebek arabasıyla çıktığımızda ben alayım derdi. 

Bayram tatili için onların memleketine gidelim dedik eşimle. 9 saatlik yolda ben süt sıtması oldum. Ateş, meme ağrısı, halsizlik bide ateş yüzünden ağzımın içi yarayla doldu üstüne bir de otobüs tutar beni. 

Neyse indik arabadan torununu aldı yamacından ayırmadı. Eve gider gitmez ben yattım. İçeriden oğlumun ağlama sesi geliyor ama kalkamıyorum. En son dayanamadım zorladım kendimi kalktım. Meğer altına yapmış babası değiştirmeye çalışıyor yapamıyor çocuk 8 aylık sağa sola dönüyor vs bide oda yoldan etkilendi. İçeri Bi girdim kocam küçücük bebeğe bağırıyor, çocuk koltuğun üstünde altı b.k dolu ağlıyor bezi açmış eşim. Kaynanam sadece izliyorAldım çocuğumu her şeyini hallettim bide güzel emzirdim uyuduk beraber. . Şuan 20 aylık 1 kez bile değiştirmedi altını. Bayramda seyranda harçlık felan hiç görmedik, bize geldiğinde çocuğu yanına koyar banyoya giderim mesela sonra bakarım elinde telefonla ilgileniyor ağzı da yüksek sesle çocuğumla konuşuyor felan. Çocuk kendi halinde takılıyor. Böyle işte 
(711 puan) tarafından
Bu arada ilk torun.
0 oy
(20,038 puan) tarafından
Eşin yanınızda miydi?
0 oy
tarafından
Ben de çocuğu almasına bozuluyorum arada. 
0 oy
(1,071 puan) tarafından
İlginç bir bakış acisi
0 oy
(8,093 puan) tarafından
Aman öyle olması daha iyi inan 
0 oy
(239 puan) tarafından
Bakmak zorunda degilse gozune batmamalı bu hareketi. Eger cok istersen al çocuğunu koy kucagina birsey demeden mecbur tutacak. 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 256 göst.
0 oy
3 cevap 382 göst.
9 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 164 göst.
21 Kasım 2022 Aile & Aşk kategorisinde Senbanayeterdin (3 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 587 göst.
14 Mayıs 2022 Aile & Aşk kategorisinde Yeni evli1 (1,629 puan) tarafından soruldu

410,761 soru

12,360,079 cevap

41,415 kullanıcı

Kategoriler

...