Valla bu durumlar biraz karışık ya. Meselâ benim kayınvalidem bize geldiğinde oğlumu hep kanguruya koyup gezdirdi dışarıda. Bebek arabasıyla çıktığımızda ben alayım derdi.
Bayram tatili için onların memleketine gidelim dedik eşimle. 9 saatlik yolda ben süt sıtması oldum. Ateş, meme ağrısı, halsizlik bide ateş yüzünden ağzımın içi yarayla doldu üstüne bir de otobüs tutar beni.
Neyse indik arabadan torununu aldı yamacından ayırmadı. Eve gider gitmez ben yattım. İçeriden oğlumun ağlama sesi geliyor ama kalkamıyorum. En son dayanamadım zorladım kendimi kalktım. Meğer altına yapmış babası değiştirmeye çalışıyor yapamıyor çocuk 8 aylık sağa sola dönüyor vs bide oda yoldan etkilendi. İçeri Bi girdim kocam küçücük bebeğe bağırıyor, çocuk koltuğun üstünde altı b.k dolu ağlıyor bezi açmış eşim. Kaynanam sadece izliyorAldım çocuğumu her şeyini hallettim bide güzel emzirdim uyuduk beraber. . Şuan 20 aylık 1 kez bile değiştirmedi altını. Bayramda seyranda harçlık felan hiç görmedik, bize geldiğinde çocuğu yanına koyar banyoya giderim mesela sonra bakarım elinde telefonla ilgileniyor ağzı da yüksek sesle çocuğumla konuşuyor felan. Çocuk kendi halinde takılıyor. Böyle işte