2 çocuğum var kendime birikim yapıp araba almak istiyorum eşime çok ısrar ettim ehliyet istiyorum diye oda bana pantolon giymesen izin veririm dedi bende kabul ettim o kadar uğraştım sağlık raporu felan almak için ben piskiyatri ilaçları kulaniyordum diye zor aldım her neyse yazıldım ben telefondan uygulama var ona çalıştım durdum sürekli gel bakayım puanın kaç diyip duruyor du herhalde bu beni çok.hahife alıp izin verdi nasıl olsa sınavı kazanamam diye düşündü büyük ihtimalle telefondaki sınavlardan hep 90 100 puan çıkarıyordum adam bunları görünce resmen bana.tuzak kurdu ben korunmuyorum spiral den korkuyorum diye eşim korunuyor iki defa kaza oldu gitti dedi ben kızdım tabi nasıl kaza ne biçim kaza önceden niye.olmuyor du diye sonra bu prezervatif aldı normalde hiç kulanmazdik artık onlarımi deldi korumasız iki defa ondami hamile kaldım bilmiyorum biliyor ben zor hamileliğinin geçtiğini neyse önümüzdeki ay sınavım var lekelenme yaşıyorum girmiyeceksin sinava diyor
Okadar sınav ücreti yatırdım o kadar emek verip çalıştım iki ay araba parasını toparladım git kendine altın al diyor sınava yolamiyor sinir kirizi geçiriyor um istemeden hamile kaldım onami yanayım emeğim çöp olacak onami yanayım hayallerimle oynadı.resmen adam