0 oy
400 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (8 puan) tarafından
Merhaba kızlar eşim bana karşı çok ilgisiz ben yanına gidip oturmasam yüzüme baktığı yok sürekli tik tok izliyor ben bir soru sorsam cvp dahi vermiyor enazından evet veya hayır demiyor. Çok yoruldum bunaldım hamileyim riskli bir hamileliğim var. Eşim böyle yaptıkça bende artık pes ettim bende telefonu alıp bir köşeye çekiliyorum, telefonla yapacak işim olmasa bile oyalanıyormuş gibi yapıyorum. Sanki iki yabancıyız. Keşke diyorum telefon diye birşey olmasaydı. Ozaman dahamı iyi olurdu. Sizce ne yapmalıyım 

4 Cevaplar

0 oy
(2,127 puan) tarafından
Hamilelikten de olabilir canm insan ilgi bekliyor ama haklısın çok kötü bir durum benim eşim de öyleydi ben adım atmasam asla sende gönlünü alarak söyle 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Benim eşimde öyle canım işten geliyor direk telefon elinden düşmüyor dersem sabahtan beri çalışıyorum telefon mu görüyorum der haklılar aslında bizimki yemeğini yer çayını içer tatlisini yer telefonla oynar direk uyur sıkıntı etme yorulduklari için öyleler
0 oy
(175 puan) tarafından

Biraz nazlan belki anlar canım birazda hamilelik öyle hissettiriyo nasipse doğum ne zaman :)

(8 puan) tarafından
3 ay kaldı doğuma inşallah ama hamile olmadan öncede öyleydi şimdide öyle
0 oy
(20 puan) tarafından
Asla onu degistiremeyeceksin. Hamilelikte de alakası yok. Benim kocamda öyle. Ben hiç muhattap olmuyorum. Elime telefon alıp bakiyorum. İbadet ediyorum. Evimin işini yapıyorum. B.kka bkk gibi davran. Önceden üzülürdüm. Peh simdi umurumda bile değil. O ilgisi se bende öyleyim. Biz onları açmıyoruz.  Bunu sebebi ise gerçek manada bizi sevmemleri.  Başkalarına gelince bülbül olurlar. Sende al eline telini gör odaya ara es dostunu. Arada şaşırt. İlgilenme 
(8 puan) tarafından
Öyle yapıyorum ama inan ki umurunda bile değil neden öyle acaba başka birimi var ondan mı:((((
(20 puan) tarafından
Kendilerini bi *** zannediyorlar. Onlara bu kadar yüz verende biziz. Kendi fiddunyani kurmayı tavsiye ederim

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 411 göst.
+1 oy
17 cevap 2,060 göst.
0 oy
10 cevap 842 göst.
6 Mart 2022 Diğer kategorisinde Gly_tna_smy_rna (4 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 1,190 göst.
3 Ekim 2021 Aile & Aşk kategorisinde B.Dilek (62 puan) tarafından soruldu

Kategoriler