Kızlar eşimin ilkokuldan beri bir arkadaşı var o eşi ve çocukları buraya gelecek kadın da ben tanıyorum işte yıllardır görüşüyorduk ediyorduk falan ama gel gör ki Adana şu an en sıcak günlerini yaşıyor onlar ise 3 çocuk en küçüğü 12 15 19 yaşında 3 çocuk karı koca temmuz sonu Ağustos başı gelmeyi planlıyorlar imiş ben de o tarihlerde ailemin yanına gideceğim o zaten yani birinci onları istememe sebebim ikincisi ise kendi ailesi de benim bulunduğum şehirde yani tek anne baba da değil abileri kardeşleri kuzenleri 77 sülalesi burada ama adam onlar da kalmak yerine ya da insanlar onları istemedi diye bilmiyorum gelip bizde kalacakmış hem de bir iki gün değil bir hafta boyunca Adana en sıcak günlerinde bir tane klimam var gece gündüz boyunca açılacak o klima hadi gündüz birlikte oturuyoruz gece ben onlara vereceğim sıcaktan ben patlayacağım bunların hepsini onun düşünmesi gerekirken eşim adama demiş ki o tarihlerde hanım burada değil başka bir şehire gidiyor ailesinin yanına gidecek Bu yüzden sizi o tarihlerde misafir edemeyiz kusura bakmayın demiş ya demiş ne olacak sanki demiş O gitsin demiş biz evde kalırız aile boyu gelecekler Ben yokken bir de benim evimde kalacaklar eşim demiş ki hayır vallahi kusura bakmayın Eşim çok pimpirikli bir insan benim bile evde kalmamı istemiyor çok fazla dağıttığım için ben de kendi annemgile gideceğim demiş Yok sen bizi istemiyorsun da işte bahane üretiyorsun da böyle arkadaşlık dostluk olur mu siz söyleyin kim haklı