0 oy
620 göst.
Diğer kategorisinde (1 puan) tarafından

Kızlar gerçekten sırf bu durumum için yeni bir hesap açtım gerçekten çok mamaya ihtiyacım var delirmek elde değil bir anne olarak 2 kutu maması kalmış o bitecek diye beynimi yedim oturup aglicam artık mama fiyatları nedir öyle ya çok çaresizim çok :((((( mama yardımı yapan site bilen var mı sosyal yardımlar yardım etmiyor 

8 Cevaplar

+2 oy
tarafından
Valla gerekirse eşin iki işte çalışacak ordan burdan gelme parayla mamayla devran dönmez a101 de bebelac 140 TL 
tarafından
Kankammm
-Reklam-
0 oy
(4,293 puan) tarafından
Annem bizi un ile büyütmüş siz de undan mama yapabilirsiniz, birine el açmaktansa kendi imkanlarınızla kavrulun
tarafından
İnsan gider komşusu olur ailesjnde biri olur borç alır öyle bebeğine mama alır buraya yazmakla olmuyor burda gördük çoğu kişi dolandırildi neler neler gördük yardim isteyip durumu iyi olan kişiler
(7,447 puan) tarafından
Tamamda herkesi aynı kefeye koymak doğru değil
(828 puan) tarafından
Kimse kimsenin burda anneliği sorgulayamaz hepimiz evladimiz icin herseyi göze alan kişileriz fakat bizimde annelerimiz bize undan mama yaptı elbette lakin bebeğinin ne kadarlik olduğunu bilemeyiz belirtmemis postu yazan 6 aydan küçük ise undan mama olmaz  en azi alti ay olması lazım zor durum önceden ucuzdu herşey şimdi ateş pahası bunun sizle filan alakası yok ekonomi iyice kötüye gidiyor maalesef
(6,289 puan) tarafından
Arkadaşlar neyin kavgasi bu yapmayın.
Post sahibi arkadaş hiçbir cevap dahi vermemiş Burada siz birbirinizi kırıyorsunuz.
Şu an baktığınız zaman ikiniz de evet haklısınız
Mesela biriniz diyor ki gidip çalışsın Evet haklı ev temizliğine gider başka bir şey yapar illaki iki kuruş para kazanılır çok tanıdığım var böyle olan insanlar yani bugün baktığın zaman oturduğun bir müddet illaki bir yerden bulunur birisinin evini gidip temizlemek Bak benim bir tanıdığım var böyle ortalığa söylüyormuş Hani ben temizliğe gidelim falan diye bir Eczacı çağırmış bizim Depomuz var depomuzu temizleyiz ya mesela Kadın gitmiş temizlemiş almış 500 lirasını çıkmış
Yani bugün birisi yardım etsin Peki yarın Peki öbür gün nasıl olacak böyle mi devam edilecek.

Evet Bir diğeriniz de diyor ki Belki imkanı yok belki çalışmaya da gücü yok un verilir mi çocuğa falan ama kimse de hiçbir yardım yapmazsa o çocuğa ne olacak mama alamayacak durumdaysa Demek ki herkes gibi o çocuk aynı şartlarda büyümeyecek Hani olabilir yoğurt yedirir 4 ayına geldiyse içine bir şeyler doğrar verir Evet şu an o çocuğun bunları yeme vakti değil ama alınmıyorsa da ne yapacak mecburi çocuğun karnı da Doymak zorunda sütü de yokmuş zaten

Yani olaya iki taraflı bakıldığı zaman Evet ikiniz de haklısınız ama post sahibi hiç cevap dahi vermemiş En azından maddi durumu şöyle veya çalışabilirim çalışamam O yüzden boş verin birbirinizi kırmayın
tarafından
Ağzından bal mı damladı reçel mi ❤️
0 oy
tarafından
Hangi mamayı kullanıyorsun. Bebelac gold kullanıyorum. Trendyolda 248 lira hala. 
0 oy
(1,073 puan) tarafından
Canım ben de aynı durumdaydim sütümü artirmak için uğraştım çok şükür artti azda olsa sütün var mi ona göre tavsiyelerde bulunucam mamayi azalttım bebelac gold kullanıyorum diğerlerine göre fiyatı daha uygun 
(9,887 puan) tarafından
Benimde sütüm yok denecek kadar az canım tavsiye verirmisin oğlum 1 yaşında artarmı bu saatten sonra
0 oy
tarafından
Aileniz yok mu size bu konuda yardım edebilecek 
0 oy
(7,494 puan) tarafından
Bebeğin ne kadarlık sütun hiç mi yok arttırmak için çare ara canim
0 oy
(1,068 puan) tarafından
Bir öneri olarak devam sütü kullanabilirsin marketlerde hem daha ucuz 
0 oy
(1,794 puan) tarafından
Aile yardımı veriliyor ona başvuru yaptın mı yâda belediyeye valiliğe başvuru yap canım belki bir fırsat çıkar ihtiyacı karşılarsın Allah kimseyi aç açık bırakmaz merak etme sen önce Allahtan işte sonra gerekli mercilere başvuru yap 

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 691 göst.
26 Haziran 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Semrauytery (133 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 304 göst.
6 Kasım 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 573 göst.
17 Nisan 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 480 göst.
23 Eylül 2021 Aile & Aşk kategorisinde EbruMeva (111 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,492,124 soru

24,381,278 cevap