0 oy
114 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
2 çocuğum var büyüğün zararı yok ancak 6 aylık olanla iş yapamıyorum hiç sürekli kucak istiyor büyük oğlana WC eğitimi bile veremiyorum zaten ev işi yemek çamaşır bebek derken Pert oluyorum zaman bulursam parka gidiyoruz hemen 

8 Cevaplar

+1 oy
(8,266 puan) tarafından
Yapıyorum çok şükür canım beni de büyük zorluyor. 
-Reklam-
0 oy
(16,414 puan) tarafından
7 aylık kizim ve 4 yaş kizim var. Küçük uslu ama büyuk huysuz. Büyük kizim uyursa işlerimi yapiyorum yoksa kaliyor. 
0 oy
(486 puan) tarafından
6 aylık olmaya 10 gun var ve cok huysuz surekli mizmiz kucak istiyoe iki dakika yere bırakamıyorum resmen. Kucakta alıştırmadim aslında ven hep yere koydum ama ablamadim gitti. Bir de dis çıkarıyor 
0 oy
(14,017 puan) tarafından

seneye beni bekleyen günler:)

0 oy
(5,401 puan) tarafından
Benimki de biri 27 aylik biri 2 aylik, büyük olanın içinden canavar çıktı =))) işlerimi de şöyle yapıyorum, sabah ilk yatak odamı toparlarım,  altlarıni alip pijamalarini değişince bebeğimi iyice emziriyorum diğeri oyalaniyor, onu indirip Oğlumla kahvaltiya geçiyoruz mama sandalyesine oturtuyorum kız cırlıyor tabi gidip geliyorum içeri =) sonra içeri geçiyoruz oynuyoruz falan kızı uyutuyorum o ara mutfağı topluyorum. Oğlum öğlen yemeğini yiyip uyuyunca salonu topluyorum yemek yapıyorum. Eşim in işi  yoksa 5 ten sonra geliyor ben çamaşır bulaşık ütü varsa hallediyorum. Şimdilik böyle gidiyor canim, 1 kez memlekete gittim 1 kez de parka gittik çocuklarla, haftaya yağmur yağmazsa piknik planı yapıyorum. Çok sıkma kendini derim 
0 oy
(2,209 puan) tarafından
Canım bir tane bebeğim var 6 aylık olmasına 15 gün var dişleri çıkıyor Şu anda 2 gündür bugün Gerçi 3 günümüz Calpol ile yoluma devam ediyorum yani biraz ağrısı dindiği için sakinliyor belli bir süre sonra tekrar başlıyor yani yapamıyorum kalıyor öyle o işler Dün Vakit bulunca temizliğimi yaptım mesela dünkü Yediğim yemekler hala yemek masasında bana bakıyor ben onlara bakıyorum Oğlum bana bakıyor Ben de oğluma bakıyorum döngü halinde bakışıyoruz
0 oy
(2,222 puan) tarafından
Tek çocukla birşey yapamıyorum 25 aydır degilki 2 çocuk asla nefes alamam herhalde 
0 oy
(1,881 puan) tarafından
Yok kiz bak bu saat olmuş mutfak da kahvaltı bulaşığı duruyor daha yemek yapicam uyursa eğer yarım saat uyuyor anca :(

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 58 göst.
2 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde ElaLii (528 puan) tarafından soruldu
0 oy
27 cevap 737 göst.
22 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde 525253 (105 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 43 göst.
20 Aralık 2022 Diğer kategorisinde berkin (907 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 239 göst.