0 oy
283 göst.
Diğer kategorisinde (2,417 puan) tarafından
Deterjan olsun yumuşatıcı olsun ne yaptırsam olmadı ilk zamanlar missss gibi çıkarırdı hep sorarlardı ne ile yıkıon markası ne diye nazara mı geldi naptı küflü kokuyor resmen ya çözüm var mı

7 Cevaplar

+1 oy
(134 puan) tarafından
Çamaşır makineniz de kazan temizleme programı var bazen açıkça belirtilir bazen de teknik servise sorarsanız yönlendirir Quick&shine adlı kazan temizleme tozu var onu dökün kazan temizleme programına alın tertemiz olur . Ben çok karbonat sirke denedim olmadı en son bunu yaptım şimdi çamaşırlar mis gibi kokuyor
(2,496 puan) tarafından
Canım bu dediğin deterjan marketlerde oluyor mu ben de denemek istiyorum aynı şikayette bende de var
tarafından
Ne kadar sürede bir kullanıyorsunuz bu tozu?
(134 puan) tarafından
Marketlerde oluyormu bilmiyorum canım ama teknik servisten almıştım ben onun dışında Trendyol da falan var.
(134 puan) tarafından
Ben bu tozu bir kez kullandım kokuyo diye makinem belli bir periyot yok yani
tarafından
Teşekkür ederim ❤️
-Reklam-
0 oy
tarafından
Hemencecik çıkarıyor musun yoksa içinde kalıyor mu iki dk bile kalsa benimkide aynı şeyi yapıyor 
(2,417 puan) tarafından
Valla yalan yok hemen almıyorum işim oluyor çünkü
0 oy
(2,496 puan) tarafından
Ayni dertten muzdaribim temizledim makineyi neler yaptım yumuşatıcı değiştim daha geçen haftalarda sorun yoktu birden bu durum çıktı. Makine biter bitmez kapağı açıp alıyorum çamaşırı içini kuru bezle siliyorum yaş kalıp kokmasin diye ama yok neler ettiysem çare yokk
tarafından
Havalar ısındığı zaman daha çok oluyo heralde ya
(2,417 puan) tarafından
Of Evet ya bende şuan öyleyim
0 oy
(2,799 puan) tarafından
Calgon kullanıyonmu
0 oy
tarafından
Benim makina kirli yıkıyor dün eşime gösterdim kıyafetleri normal cikolata lekesi duruyor resmen su vuruyor bitti neler neler denedim yok banamisin demiyor 
tarafından
Cagirirsin inşallah ya haklılar da çok istiyor servisler ama ihtiyaç mecburuz ki keyiften yaptirmiyoruz
tarafından
Ahahahhq geçen parka gittim bi bebek beyaz üst giymiş kızımın yanına geldi kızımın ustude beyaz sanki kızımın üstü hiç yikanmamis gibi gri duruyordu
tarafından
Çok kötü ya kimse kimseyi anlamıyor
tarafından
Daha çok masraf oluyor alıyor sebze meyve dolaba koy hop çöp oldu para geçen yarım karpuz yarım kavun çöpe attım buz olmuştu dünde kiraz attım yarım kilo para çöpe gideceğine tamirci gelsin yapsın daha iyi
tarafından
Aynen öyle yazık günah
0 oy
(154 puan) tarafından
Aşağı su tahliyesini aç suyu çıksın elinle içini kontrol.et içine küçük parçalar kaçıyor ondan kokuyor bende onanmış küçük bez parçası takilmisdi
(2,417 puan) tarafından
Baktım cnm bişey yok valla
0 oy
tarafından
Altındaki küçük kapak yerini açıp içini iyice temizleyin çünkü çok kirleniyor orası. (Açmadan önce bebek bezi koyun suyu çeksin diye). Bunun haricinde makinadan kıyafetleri çıkardıktan sonra makina kapağı ve deterjan gözünü açık bırakın hava akışı olsun. Arada bir makina temizlici kullanın. Son olarak yumuşatıcıyı son 20 dk. kala koyun. Bütün bunları yapmanıza rağmen hâlâ koku oluyosa bazı kumaşlardan da kaynaklanıyor olabilir.
(2,417 puan) tarafından
Yaaa çok teşekkürler cnm denicem
tarafından
Rica ederim canım benim. Hele sıcaklarda kapağını hiç kapatıyorum ben içi çok koku yapiyo çünkü kapatınca.
(2,417 puan) tarafından
Dediğini yaptım deterjan ı değiştirdim çok şükür koku kalmadı cnm çok saol
tarafından
Çok şükür çok sevindim ☺️ Rica ederim ☺️

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 259 göst.
22 Ekim 2023 Diğer kategorisinde 242819 (983 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 266 göst.
17 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy