0 oy
700 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
İnsan yaptığını söyler mi ya çok canım sıkıldı kızlar benim annem babam ayrı babam bizi ön yıl önce bırakıp gitti durumumuz iyi değildi kınayı normalde kız tarafı yapar ama annemin elinde yoktu kayınbabamlarda kapı önüne sandalye falan getirdi eşimle şimdi konuşuyorduk dedim ki hayatım bizim kına videomuz yok ya keşke birini tutsaydık  bana dediği normalde kim yapar kınayı ben dedim ki kız tarafı yapar. O zaman sus falan dedi çok zoruma gitti :( 

15 Cevaplar

+10 oy
(7,780 puan) tarafından
seçilmiş

En İyi Cevap
Allah herkesin karşısına incitmekten hayâ eden kullar çıkarsın YAZIK!!!
tarafından
:( Amin çok zoruma gitti ya babama bir kez daha öfkelendim
(7,780 puan) tarafından
Gitmezmi kardeşim en yakının bu senin tabii zoruna gider.
(51,935 puan) tarafından
aminnn
tarafından
Ne güzel yazmışsın canm
-Reklam-
+1 oy
(4,224 puan) tarafından
Kusura bakma ama eşin patavatsizlikta level atlamış resmen ağzının hiç mi ayarı yok
tarafından
:( yok her yaptığını başıma kakar böyle
0 oy
(338 puan) tarafından
O zaman yapmaswymis
tarafından
Valla çok zoruma gitti ya o zaman babam bizi yeni bırkıp gitmişti çeyizimi bile zorla yapmıstı garip anam bana dediği lafa bak ya :(
0 oy
(4,893 puan) tarafından
Eşin terbiyesizmiş yapmış bir iyilik belli ki istemeyerek yapmış keşke yapmsaymis en azından sana sus demezdi sen sus dediğinde susup oturdun mu peki 
tarafından
Yok yapmasaydınız o zaman dedim çıktı gitti
(4,893 puan) tarafından
İnsan keşke aşkım düşünemedim demekki falan der  ay çok sinirlendim bana noluyirsa:)
tarafından
Aynen öyle dese aşkımı da geçtim kız dese he unuttuk boşver dese bir şey demicem
(4,893 puan) tarafından
Kendini hiç ezdirme bir kere dediğine susarsan sürekli bu patavatsızligi yapar başkasının yanında bile seni bu konuda rencide eder
tarafından
Ailecek ediyorlar zaten kaynanam vs hep söylüyor biz yaptık diye ona buna sanki zorla yaptırdım hepsinden nefret ediyorum başta babam sonra hepsi
0 oy
(18,125 puan) tarafından
Sanki ahım şahım kina yapmış sana verdiği tepki çok gereksiz
tarafından
Sorma ya sadece iki sandalye getirdiler bu
0 oy
(2,219 puan) tarafından
Yani eşin gerçekten çok ayıp etmiş düşmez kalkmaz bir allah kendisinin de ne olacağı belli değil o zaman ya ne bileyim ya çok üzüldüm senin adına canım boş ver Allah'a havale et
tarafından
Öyle yaptım zaten
0 oy
(9,108 puan) tarafından
Benim bile zoruma gitti. 
tarafından
:(birde beni düşün
0 oy
(3,316 puan) tarafından
Kınayı kiz tarafi yapar ama cerezini çalgısıni icecegini erkek tarafı karşılar. Velevki sizde adetler öyle. Evlenmeden kiminle evlendigini bilmiyormuydu. Hic ezdirme kendini valla senin modun dustukce ustune gelir yarani ezer boyle tipler
tarafından
Aynen haklısın
0 oy
(7,630 puan) tarafından
Niye  bazı şeyleri zorluyor  insan kımseye minnet etmeden 3 beş kişiyle evi'nde yapsaydınız olma muyor muydu   yazık eşine yaptığını söylüyor  
tarafından
Valla o şekil yapabiliridik ama eşim o zaman asla böyle demezdi evlendikten sonra söylemeye başladı
0 oy
(1,070 puan) tarafından
Insan sevdiğinin kalbini kırar mi ya zorla mı almış seni sanki gidip başka birini bulsaymış
tarafından
Aynen bende böyle dedim
0 oy
(5,233 puan) tarafından
Görgüsüz ayı 
tarafından
Sorma:(
0 oy
(212 puan) tarafından
Ne alaka nerden çıkmış o. Biseyde dememissin. Niye durduk yere kalbini kırmış 
tarafından
İşte niye dedim ki kına da keşke birini tutsaydın hiç videomus yok
(212 puan) tarafından
Bunda ne var bu da bişey değil ki. Kötü bişey dememissin düşük yere dellenmis
0 oy
(245 puan) tarafından
Verseydin ağzının payını. "beğenemediysen evlenmeseydin" deseydin. Kendini ezdirme. 
tarafından
Dedim zaten de anlayana
0 oy
(2,108 puan) tarafından
Bizim kartlarimiz dolu olduğu için eşimin bekarlık kanepelerini kullanacaktik, sonra alacaktık yenisini. Eşimin kardeşi de sağ olsun kanepe alalim diye para vermişti. Bir de babası alması gerekirken bana kolyeyi o almıştı ama hiçbirini de ben istemedim. Kayınvalidem bı kaç kere bu kanepelerin parasını da oğlum verdi deyip duruyordu oğlunu övmek için. Hayır ben zorla mı aldım ya da hiç alamayacak durumda miyim da bunu yapıyorsun.. koskoca kadın bı de lafın nereye gideceğini bile anlamıyor. Bu tarz insanlardan zaten nefret ediyorum, Allah size de kolaylık versin.
tarafından
Amin sağol bacım benim kaynanam da aynı senin kaynanan Allah yardımcımız olsun
0 oy
(9,725 puan) tarafından
Ya Allah bildiği gibi yapsın bu erkekleri evlenme kursu felan olmalı ya.
tarafından
Aynen keşke olsa

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 776 göst.
19 Ekim 2021 Diğer kategorisinde ☻❣îpek❣kozalağı ❣☻ (12,269 puan) tarafından soruldu
0 oy
33 cevap 1,196 göst.
30 Nisan 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
26 cevap 1,215 göst.
21 Nisan 2024 Aile & Aşk kategorisinde kardelennnnn (81 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 355 göst.
8 Ekim 2023 Aile & Aşk kategorisinde Zehra212121 (62 puan) tarafından soruldu

411,502 soru

12,387,156 cevap

43,582 kullanıcı

Kategoriler

...