Arkadaşlar tartışalim benim gibi severek evlenenleri görelim ... Evlilikleri nasıl gidiyor
Aşk bitiyor saygı sorumluluklar kalıyor
Görücü usulü ile evlendim 3 yıldır evliyim ve anamdan yeni doğmuş gibiyim Allah eşimden razı olsun ♡
10 aydır evliyiz aşkı öldürüyor ama sevgili asla :) çok ufak tartışmalar oluyor o kadarıda olur Rabbim kimseyi ayırmasın ailelere huzur versin inşallah
5 yıllık evliyim 2 tanede çocuğumuz var severek evlendim çok şükür yine olsa aynı kişiyle evlenirim
Öldürüyor ya da öldürmüyor deyin millete nispet yapmayın olan var olmayan var:) bu arada öldürmüyor gebertip toprak altına sokuyor cehaletin ta ortasına dustuysen eğer benim gibi :) !
Sewerk ewlndk ck sukur hala sewgmz saygmz aynı 8 yildr ewlym iyki esimle ewlym böyle bi adama aşigm Rabbm hrkesn yuwasna huzur mtluluk wersn
Bende 5 yıl çıktım esimle askerlik hariç hergün bulusuyorduk 5 yıl olcak evneli yine dünyaya gelsem yine onunla evlenirim evliliği heyecanlı tutmak önemli tabiki kimse 4 4luk değil ufak tefekte olsa oluyor ama geçiyor kişiye ve karakterine bağlı tabiki iki taraf konuşunca olmaz hiçbir zaman ben sinirli olsam o susar o olsa ben bunlar önemli her zaman Allah im herkesin yuvasına huzur ihsan eylesin sevmek sevildigini hissetmek çok özel ve guzel bir duygu tabiki sabır başta gelir =)
Bn severek evlendim sevgiliyken esik icin olmeyi bile goze aldim suan o sevgim yok
Görücü usulü evlenmiştik. Tabiki aşık filan değildim. Ama en güzeli tanımadığım adamla evlenmekti. Onun fikirleri düşünceleri hayata bakış açısı insanlarla olan iletişimi.. beni hep kendine çekti . bazen derdim allah im ben nasıl bir sevap işledim de böyle 1 es nasip etdin bana die .. güvenim vardı çünkü görücü usulü herkez tanıyordu ben hariç . Çok şükür rabbime. Duygusal,anlayışlı, bazen çiçek alır bazen parası yoksa 1 tatlı lafiyla gönlümü alır . Çok şükür rabbime =) aşıkmısın die sorarsan ..... gibi seviyorum :D rabbim başımdan almasın =)
Hayir oldurmuyor biz simdilik hala asigiz sukurler olsun ki heycanmzda tavan :)) sadece tek fark sevglyken nisanliyken yeri gelir 2 3 hafta gorusemezdk agladigmzi bilirim ozlemden :) simdi mesafe yok o kadar :))
Benimkisi daha da güçlendi
2 yıldır evliyim. 7 aylık hamileyim. Ama eşime daha çok baglandım oda bana aynı şekilde. Bana sarılmadan uyumaz sabah öpmeden ise gitmez simdi bide kizi da var karnimi da opuyo :) çok şükür bizde hiç soğukluk olmadı daha çok baglandik evlenince. Allah herkese hayırlı eş güzel evlilik nasip etsin inşallah
Bence evlilik aşkı güclendiriyo nisanliyken tartisirdik simdi cok sukur tartismayiz
Çok güzel gidiyo 2 sene sevgili kaldık 1.5 yıllık evliyiz sevgili olmadan öncede 6 ay uzaktan sevdim ilk gördüğüm anki gibi yani deli gibi seviyorum canım askerim ❤️❤️❤️❤️
Daha gideli bi gün oldu deli gibi özledim:(((
Severek evlendim ruh ikizimi buldum 8 senelik evliyim hayattaki yaptığım dogrularin en güzeli evlenmekmis.hic bir sekilde evlilik aşkı öldürmüyor kendi acimdan tam tersi bağlıyor evliliği
Ask sevgi bitmiyor sanki de bunlar aliskanliga donusuyor yani heycan bitiyor
1,486,327 soru
24,299,733 cevap
343,986 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın