0 oy
135 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (359 puan) tarafından
Kızlar selam 36+4 günlük gebeyim İzmir Can Hastanesi'nde takibim yapılıyor fakat doktorum çok ilgisiz . Özel doktor olduğu halde bı sancim yada ekstrem bı durum olduğunda kendi Hastanesi'ne yönlendiriyor fakat doğum dışında ben gelemem diyor. Bizde acillik durum oldu mu çiğli egitim e gidiyoruz fakat bugün resmen orda ki doktor azarladı beni özelde takibin yapılıyorsa burda işin ne der gibi. Bildiğiniz bayan iyi doktor var mı Aliağa çevresinde . Özel hastanelerde. Sezeryan doğum olacak ve artık son duzlukteyiz 10-15 güne doğum olması gerekiyor. Acil cevaplarınızı bekliyorum. Doktor ücreti doğum ücreti bu bilgileri de paylaşırsanız sevinirim 

4 Cevaplar

0 oy
(1,944 puan) tarafından
20 ay once Egepol hastanesinde yaptim doğumu. doktorumdan cok memnundum ismi Onur Umut Yüce. O hastanenin genel olarak doktorlari iyidir bak istersen 
(359 puan) tarafından
Egepol dediğiniz hastane nerede acaba yakın mi ki buraya
(1,944 puan) tarafından
Üçyol da canim yakin degil belki degerlendirmek istersin belki diye yazdim
(359 puan) tarafından
Ay çok çok uzak buraya konak bile 85 km  falan olması lazım teşekkür ederim yine de :)
-Reklam-
0 oy
(282 puan) tarafından
Can Hastanesi'nde hangi doktora gidiyorsunuz 
(282 puan) tarafından
Yanlış hatırlamıyorsam Can Hastanesi'nde irfan hoca var o çok iyi bı doktor bı araştırın isterseniz soyadını hatırlamıyorum çiğli eğitim araştırmada çalışmıştı orda tanıştık sonra özel hastaneye gittiğini duymuştum
(359 puan) tarafından
Bacım tesettürlüyüm erkek doktordan bende çekiniyorum eşim de istemiyor :) teşekkür ederim yine de
(282 puan) tarafından
Rica ederim canım  sada hastanesi ve ekola baktinizmi onlarda sezeryan yapıyor bı arayın isterseniz
(359 puan) tarafından
Aklımda oralar da var zaten başka hastane de yok yakın yerlerde:)
(282 puan) tarafından
Aynen canım
0 oy
tarafından
Cigli arastirmada hangi doktora gittin ki ? Behiye seda var cok tatli asla azarlayacak biri degil bence randevu bulabilirsen bi ona git. Aliaga cevrensini bilmiyorum ama manisa grandmedicalde hakan doktor var o da cok ilgili dogum en son 8-9 bin civariydi degismediyse
tarafından
Canim behiye seda bayan zaten ciglide. Ayrica cigli egitim arastirmada odalar tek kisilik diye biliyorum ama eşleri almiyolar  .Hakan doktor manisada erkek olan.
(359 puan) tarafından
Yok bacım Behiye hanım bana seni ben dogurtayim falan istersen diye sordu konuştuk geçen gece baya nöbetteydi kendisi. Ben özel oda tutabilirmiyiz diye sordum kendisine normal oda bile burda bulunmuyor özel oda malesef falan tarzında konuştu. Yoksa aklımı peynir ekmekle yemedim benim gittiğim hastane doğum için 20250₺ istiyor:)
tarafından
Cok pahali valla ben imkanim var sukur ama o parayi veremem behiyeye sezaryen olucam bakaalim
(359 puan) tarafından
Bizim de çok şükür var imkanımız ama aptallık bence o parayı vermek eşim devlete götürmüyor götürse bende devlette yaparım
tarafından
yeniden gösterildi
Can hastn sada ekol falan 15 le aciyo agzini ne gerek var aman
0 oy
(1 puan) tarafından
Can hastanesinde doktorunuz kimdi benimde doktorum orda emre başerdi gayet memnundum çok kibar biri
(359 puan) tarafından
Şebnem hanıma gidiyodum ben bacım doğumdan sonra daha da gitmedim burda ki devlette kontrollerimi yaptırdım spiral için de yüreklenirsem bı daha gideceğim nasipse :)

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 50 göst.
17 Haziran 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Arzuhann (181 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 50 göst.
19 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde Asyaderin (1 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 78 göst.
9 Mart 2023 Diğer kategorisinde Mucizem (407 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 387 göst.
14 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Frtnzn (245 puan) tarafından soruldu

403,851 soru

12,098,780 cevap

36,408 kullanıcı