Sende mücadele et ozaman canım
Sana hir işaret bu belki bende sana bir vesile
Evladım ile bacım el kadar Ken kulak testinden kaldı. Çok zor günler yaşadım gözlerim de yaş kalmadı hastane kapılırina kapandım çok şükür iyi ama bitmedi imtihanim biliyorum azaldı önceki gibi değilim çok güçlü durmaya çalışıyorum bu bebeğim bana yaralarımı sardiracak inslalah abisinde açılan ellerimden tuttu sanki artık ram herşeyden ümidimi kesmisken
El kadarken amaliyat oldu
Bacjm çok zor şeyler yaşadım yaşadı daaha 20 aylık yeni olmuştu
Düşün kapılara yapıştım saatler dk durdu kimseler yoktu yanımda ne ana ne baba hiç kimse boynun bükük kaldın amaliyathanenib önünde
Ama kader işte geçmez dediğim o zaman geçti bitmez dediğm o dert bitti emrine şükür şimdi ikincim bekliyorum eğer ondada çıkar aynısı diye kendimi hazırlıyorum korkmuyorum ama gözlerimden yaşlar akıp gidecek biliyorum hayırlısı olsun yasayacaksam yasamayacaksam da çok imitsiz konuştular bana dediler ki bu çocuk duymaz bu çocuk konuşmaz bu çocuk yürümez
Ben inanmadım herkesi sildim bir kalemle eşimin ellerini tuttum dedim Allah büyük bu çocuk iyi olacak ben arkasındayım kendi ellerimle verdim onu soğuk kapıların ardına ciğerlerim söküldü sandım eridim bittim ben ona soğuk su icirmeye kiyamazdim bı çıktı bembeyaz beni tanımıyor yüz üstü kapandım saatlerce ağladım Allah'ım benim yaralarımi sar bana peygamber sabrı ver diye.