0 oy
263 göst.
Diğer kategorisinde (2,918 puan) tarafından
Konu:geçen salı kız kardeşim kendisine parti yapacaktı.beksrliga veda bana dedi gel abla sonra kaynatam felç geçirdi. Ama şuan durumu iyi kaynanamlara gittim.. anne ben girmeyeyim senn yanında kalayım neyse koymadı sennde bı bacin var dedi geldim daha snra kaynatamin hastanede yatacağıni ogrendim.. neyse konuya geçeyim eşim niye annemin yanında kalmadın dedi.bende annen istemedi diyince eşimde he sen vicdanın rahatlatmissin diye tartıştık.. 1haftadir konuşmuyoruz. Bugünde kız kardeşimin düğünü var gelin çıkarmaya da gelmedi bilmiyorum akşamda gelir mi düğüne bunun karsiliginda ne yapayım. Ne de ailesi geldi. Ya 5dk.ligina kinaya ailesi gelseydi. Heryerde eşim götürüyor onları kaynatama hastanede. Kaynım baksaydi eşimde onları getirseydi.

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Onların düğüne gelmemesi normal. Ama eşiniz biraz abartmış. Tamam babası hastanede çok durmasa da olur ama sizin hatrınız için gelip kendini göstermesi bile yeter
-Reklam-
0 oy
tarafından
Hastalık Allahdan gelen birsey sen demen gerekeni demişsin anneside sana git deyip oğlunu doldurmussa Bilemiyorum ama sen haklısın bosver gelmeyeni arayıp sorma bile keyfine bak canım 
(2,918 puan) tarafından
Kaynanam doldurmaz oğlunu buna eminim
(1,535 puan) tarafından
Doldurmaz diye emin olma bacım bende bir kaynana var israil başına alimAllah kadın bir saf bir masum görünür dersin ki ölse kesin cennete gider öz anne gibi sevdim kendisini uzak memlekete gelin geldim kimsem yok diye bağlandım onlara meğer kaynana bana iyi davranıp benden öğrendikleri ile oğlunu doldururmuş boşanma aşamasına geldik bir kere onun doldurması yüzünden eşim yeni öğrendi annesinin nasıl biri olduğunu artık kendisi bile gitmiyor yanlarına o yüzden yapmaz deme gözlemle ortalığı
(2,918 puan) tarafından
Haklısın tamam canim
0 oy
(26,543 puan) tarafından
Onların gelmesi şart değil ama eşin gelmeliydi. Ayrıca bir tarafta onun ailesi bit tarafta kendi ailen tabiki kendi ailenin önemli olaylarında yanında olacaksın. 

Benim annem kayınpederi hasta diye bırakıp kardeşinin düğününe gitmemişti. Ama halam aynı düğüne damadın dayısının eşi sıfatı ile dedemi bırakıp gitmişti 

Gerek yok öyle şeylere sanki fedakarlık yapsan kıymet bilecekler 
(2,918 puan) tarafından
Yok yok bundan sonra hiç bişe yok onlara
0 oy
(18,668 puan) tarafından
Hastanedeyse ne yapabilirsin ki canm esi kaynanan onun kalması lazım 

Düğüne de gelmiyorsa gelmesin sen keyfine bak
(2,918 puan) tarafından
Yok canım geceleri eşim kalıyor gün içi de eşim eve geçiyor. Halasının oğlu veya abisi gidiyor. Smdi bilmiyorum kaynımin izni bitti. Kendisi çalışıyor hala oğlu kalıyor eşimde bilmiyorum artık izin almıştır.

İlgili sorular

+2 oy
36 cevap 1,030 göst.
16 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde ❤Mehincik❤ (6,679 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 1,273 göst.
9 Aralık 2020 Aile & Aşk kategorisinde Xumar (211 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 407 göst.
+1 oy
3 cevap 224 göst.

Kategoriler