0 oy
2,018 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Dün kadın doğuma gittim sıra beklerken içerden eşimin eski eşi çıktı o beni tanımıyor görmemiş ben onun fotoğraflarını bulmuştum tanıdım çok tuhaf oldum ya kötü hissettim niye bilmiyorum aklıma esimlede karsilasmislarmidir hiç düşüncesi geldi 

7 Cevaplar

+4 oy
(4,215 puan) tarafından
Karşılaşma olsa ne olurki kadın ölmemiş sadece bosanmislar 
-Reklam-
+4 oy
(8,779 puan) tarafından
Kız senin eşinin ilk evliliği degilmiydi senle yorumlarda öyle söylüyordun benim ikinci evliliğim eşimin ilk evliliği diye
tarafından
Herkes eşimin ilk evliliği diye hatırlamışlar ama öyle bir post açmadım hiç bı zaman daha önceki postlarimdada demişim ikinci evliliği olduğunu senarist olmak istesem senaryoculara basvururum buradaki ev hanimlariyla kafa bulmam herhalde kaynanmdan bahsedilmiş kendisi alzaymir baslangicinda halüsinasyonlar görüyor bı dedini bir dakka sonra unutuyor ki zaten eşimlede konuştum o konuyu annemden duyduysan inanma dedi öyle birşey Yok
(8,779 puan) tarafından
Hayır zaten kaynanin hasta olduğunu biliyorsun bak kendin diyorsun alzaymir başlagicinda halüsinasyonlar goruyo fln madem öyle ne diye yalan yanlış şeyler anlatıyon bide bunu post acicak kadar onemsiyosun :D
(4,215 puan) tarafından
Madem bu kadar basitti herşey niye aksam post acip kimseye cevap vermiyorsun tamamen kurgusun kusura bakma ama her açtığın postta bir tuhaflik var
(7,101 puan) tarafından
Savunma şekli harika bayıldım senarist senin uydurma hikayelerini napsin kız
tarafından
Bı postun altına 48tane yorum yapilicani tahmin etmedim ben bile okurken yoruldum:)))
+1 oy
tarafından
Adı üstünde eski eş. Takmayın kafanıza. Aynı şehirde karşılaşmış olabilirler de. 
+1 oy
(2,624 puan) tarafından
Senin Amerika işi noldu kız :))
0 oy
(164,044 puan) tarafından
senin bebegin kimlik isi nasi olcak bacim
tarafından
Onu yaptık canım eski eşim dilekçe yazdı mahkeme açıldı DNA testi yaptık düzelttik kimligi
0 oy
(703 puan) tarafından
Sen ne yaptıgını da ne dedıgını de bılmıyorsun cok tutarsız bır ınsansın
0 oy
(18,668 puan) tarafından
Kız sen daha önce yorumlarda eşimin ilk evliliği benim ikinci evliliğim demiştin öyle hatırlıyorum sen bizimi kekliyon
tarafından
Yok cnm benim öyle bir postum yok eşimin ilk eşi kaçmış ben ikinci esiyim eski postlarimda var zaten

İlgili sorular

+1 oy
23 cevap 1,579 göst.
22 Mart 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 486 göst.
19 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde ryaaygt (428 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 393 göst.
0 oy
2 cevap 198 göst.
12 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde nurr001 (3,895 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,492,473 soru

24,386,487 cevap

349,033 kullanıcı

...