0 oy
301 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (679 puan) tarafından
Yani patlamak üzereyim ya bu kadın kuyrugumuz gibi hep peşimizde sabah hazirlanip tam çıktık kaynana yine kendine gezilecek bi yer buldu bende sizinle gelecem dedi deli olacam ya. Ben kendime diş randevusu aldım eşimle yalnız gidecektik iki çocuğumuda evde bırakacaktim neyse hazırlandık evden çıkacaz kaynanam diyor hele durun bilmem hangi akrabam ameliyat olmuş onun yanına gidecem dedi ya bende ilk defa çocuklarsiz dışarı çıkacaktım kendime yeni telefonda bakacaktim bugün e bu çocuklarla nasıl dolaşacam ben ağlıyorlar herşey istiyolar hava sıcak ve yine planlarımın içine etti. Koydeyiz bazen arada sırada merkeze gidiyoruz hep çocuklarla perişan oluyorum gidince bu sefer yalnız gidelim bari rahat rahat alışverişte yaparız dedim ama olmadı zehir oldu günüm 

3 Cevaplar

0 oy
(18,166 puan) tarafından
Ayy kaynana değilmi hep aynı canm anne gelme çocuklara bak deseydin
(679 puan) tarafından
Desem kıyamet kopar
-Reklam-
0 oy
(1,737 puan) tarafından
Büyüklere güvenerek çocuk dogurukmaz. Bakmakta mecbur degilki canım. Ha madii imkanın vardir . Akrabana verirsin para dersin gel bizim evde çocuklara bak diye. Bugüne bugün babanneler bile maaş istiyor.  
(679 puan) tarafından
Ya hep diyor merkeze gidince çocukları götürme evde bırak bende cocuklar maksat gezsinler diye getiriyordum ama bugün dedim onun yanında kalsın ama her gelişimizde peşimizde
(1,737 puan) tarafından
Ya o lafta der birazda cebine haşlik bekliyor olabilir. Şahsını tanımıyorum. Tabi aranızda anlaşma durumunuz nasıl bilemem fakat. İyi sözle özellikle rica edersen tamam deyipte iptal ederse o zaman kızabilirsin ancak . Eşinin yanında anne biz biraz çarşıda işlerimizi halledelim çocuklar yolda maaf oluyor çocuklara bibkac saat bakarmisin diye sorabilirsin. Yaşli insan emrivaki sevmez. Çocuk yerine konduğunu düşünür.
(1,737 puan) tarafından
Hatta o şekilde çocuklara bakarsa merkeze inince küçük bı hediyeyle teşvik edersen bayılır vallahi bı eşarp olabilir. Bı tişört olabilir. Onu dusundugunu emeğinin kıymeti olduğunu idrak eder.
(679 puan) tarafından
Kaynanam yaşlı değil çok genç 44 yaşında çocuklarımda zaten onu rahatsız etmez evin bahçesinde parkta oynuyolar hep. Ya hiç bir zaman kendini sevdirmediki ona bişey almak istiyim. Eğer ona güzellikle desemde eşim anlamaz benle tartışır niye annemin gelmesini istemiyorsun diye falan. Bide bizde böyle şeyler yok cebine biseyler bekliyor falan asla öyle şeyler yok yani sadece sürekli bizle gelmeyi seviyor gezmeye fırsat arıyor bende bugün işlerim vardı hani dedim hava zaten sıcak çocuklarda rahat etmiyor bari hem ben rahat alışveriş yaparım hem onlar evde serindir rahat ederler
0 oy
(1,198 puan) tarafından
Kız kaynanan o çocuklara bakmak zorunda değilki getirmeseydin bmadem keyfine bakmak istiyorsun bı tane getirseydin onların annesi babası sensin mecbursun aglamalarina bakmaya sonuçta senin cocuklarin 

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 474 göst.
15 Haziran 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 516 göst.
30 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Y (134 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 346 göst.
11 Haziran 2020 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Miglena (476 puan) tarafından soruldu

412,662 soru

12,424,014 cevap

45,374 kullanıcı

Kategoriler

...