0 oy
85 göst.
Diğer kategorisinde (1,139 puan) tarafından
Kızımın doğumunu gerçekleştiren doktor gitmiş şimdi oğluma hamileyim 33 haftalık olduk başka 2 doktora gidiyorum biri 40 haftalıkken alırım diğeri 37 38 haftalikken alırım sezeryana dedi kızım da daha yeni 1 yaşına girdi aralarında pek yok dikislerim bayağı zorluyor belimden zor yuruyorum o duruma geldim sizce sabredip 40 ı mi beklim yoksa 37 38 de girim mi sezeryana 

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Eğer olası bir komplikasyon olmazsa bebeğin Sağlık durumu iyiyse ben 40a kadar beklerdim sanırım. Anne karnında gelişimi daha sağlıklı geliyor bana. 
(1,139 puan) tarafından
Benimde düşüncem öyleydi ama dikiş yerlerim öyle bir acıyor ki eşim nöbette olunca sırt üstü yatarsam biri kaldirana kadar öyle kalıyorum 37 38 de alırım diyen doktor aşırı sevilen bilindik bir doktor ondan güveniyorum ona gelişimi ile ilgili sorun olursa tabiki istemem
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bebeğinizin erken gelmeye niyeti yoksa bekleyebilecekse sizde bekleyin derim tamamen tamamlamış olur gelişimini 
(1,139 puan) tarafından
Sezeryan için 40 çok değil mi ama dikiş yerlerim de çok taze
0 oy
(1,737 puan) tarafından
Ben 30 dan beni al diye yalvarmistim doktora 35 de tansiyondan doğurdum zaten. Bazen dayanikmiyor. Ama yeni doğan bebek daha kolay yürüyen çocuktan sürekli uyuyo zaten mama bez uyku sarmalında takiliyosun. 
(1,139 puan) tarafından
Aynen öyle bir kızımda var  üzerimdeki ağırlık hafiflese ikisi ile çok güzel ilgilenirim sanki bel fıtığım var gibi kalıyorum öyle iki büklüm dikiş yerlerimi demiyorum bile
0 oy
(1,021 puan) tarafından
Bu bizim dilimize değil 

Çocufun gelişim durumuna bağlı 

Eğer gelişimi iyiyse erken doğarsa herhangi bir sıkıntı olmayacak ise doktora da güveniyorsan ve dayanamıcak gibiysen git

Ama çocugun gelişimde emin ol ve iki doktoru karşılaştır 

Baktın 40 hafta bekle diyen doktor daha iyi mesela dikişlerinin çok zorlandığını acıdığını dayanamayacağım daha erken olup olmayacağını sor bakalım ne dicek neden 40 hafta bekletiliyor 

Çünki normalde sezeryan zaten 38.haftada oluyor seninki mecburi sezeryan olucak 40 haftanın nedenini söylemesi lazım 
(1,139 puan) tarafından
37 38 de alırım diye doktor gerçekten herkes tarafından sevilen güvenilir doktor kapısı aşırı dolu oluyor tüp bebek tedavisi vs de yapıyormuş ben aşırı aktif biriyim 1 dk durmam yerimde ama dikiş yerlerim ve belim aşırı zorluyor beni kalıyorum 2 büklüm

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 73 göst.
19 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Yusraaa (41 puan) tarafından soruldu
0 oy
32 cevap 673 göst.
0 oy
17 cevap 210 göst.
26 Ekim 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 163 göst.
22 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Sibel akarrr (625 puan) tarafından soruldu