0 oy
72 göst.
Diğer kategorisinde (41 puan) tarafından

Kızlar 32 haftalık hamileyim Ramazan'da benim için kolay olması için bir nevi de Ramazan'ın ortasına doğum yapabilirim belki gelen giden olur diye de Hazırlık yapmak istiyorum aramızda Erzurumlular varsa biliyordur zaten Erzurumluların bu huyunu hiç sevmiyorum geliyorlar Bir de laf ediyorlar:D O yüzden buzluğa birkaç bir şey atmak istiyorum sarma sarıp atacağım sigara böreği sarıp attım buzluğa bir de sigara böreği buzluğa pişirmeden attım etrafa falan sıçrıyor mu nasıl oluyor Yarın da dedim ıspanaklı börek yapayım pişirip mi atayım buzluğa pişirmeden mi atayım sonradan ıspanak sulanıyor mu Nasıl oluyor o yüzden size sormak istedim elmas kurabiye yapmayı düşünüyorum poğaça yapmayı düşünüyorum Bir nevi Benim için de Ramazan da kolaylık olmuş olur Başka ne yapabilirim sizce Şimdiden çok teşekkür ederim

2 Cevaplar

+1 oy
(11,063 puan) tarafından
kendin için ne yapıyorsan yap ama millet laf edecek diye hiçbir şey yapma. mümkünse yenidoğanin evine ziyarete de gitmesinler, ev sahibinden hizmet de beklemesinler. ortalık hastalıktan kırılıyor. sen de yaz gelene kadar kimse gelmesin de. 
(41 puan) tarafından
Evet çok haklısın canım ama yine de bir hazırlığım olsun dedim Çünkü kimseye mahçup düşmek istemem mahçup değil aslında onların düşüncesizliği
(11,063 puan) tarafından
hiç de mahçup olmazsın, çok seviyorlarsa seni onlar bir şey yapıp getirsinler. bebeğim prematüre doğdu yaklaşık 2 ay kimseyi almadım evime, küçük dedim, hassas dedim.
kendine eziyet etmek istiyorsan yap. onun dışında da gelene kurabiye, çay
(41 puan) tarafından
Haklısın canım teşekkür ederim:)))
-Reklam-
0 oy
(41 puan) tarafından
Postum üste çıksın 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 85 göst.
12 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde MinnosunAnnesii (1,139 puan) tarafından soruldu
0 oy
32 cevap 673 göst.
0 oy
17 cevap 210 göst.
26 Ekim 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 163 göst.
22 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Sibel akarrr (625 puan) tarafından soruldu

403,851 soru

12,098,777 cevap

36,408 kullanıcı

...