0 oy
188 göst.
Diğer kategorisinde (1,281 puan) tarafından
İyi akşamlar hanımlar.  Bebeğim tam 1 haftadır küvez de durumu iyi çok şükür.  Doktor haftaya çıkar demiş.  Bebeğimi  ne zaman emziririm  hastaneye çağırıyor lar mı acaba niye hala cagirmadilar  beni. 

8 Cevaplar

0 oy
(6,073 puan) tarafından
Benim oğlum su yuttuğu için ilk 5 gün küvezde kaldı 5. Gün aldım 3 gün emzirmeye çağırdılar emzirirken takip ettiler ve bana eğitim verdiler sonrasında taburcu olduk 
(1,281 puan) tarafından
Benm de oğlum şu yutmuş  doğum sırasında ciğerine kaçmış.  Geçen hafta bugün götürdüler.  Tam bir hafta oldu ama ses seda yok.
(6,073 puan) tarafından
Bizim ciğerler çok şükür temiz çıktı ama nefes alışverişi sıkıntılıydı o yüzden yatırdılar 5. Gün aldık evham yapma içini ferah tut inşallah yakın zamanda alırsın kucağına
(1,281 puan) tarafından
Bizim de çok şükür temiz çıktı şuan bir sıkıntı yok bakalım bekliyoruz
(6,073 puan) tarafından
İnşallah sağlıkla sıhhatle kavuşursunuz bacım
(1,281 puan) tarafından
Amin Allah razı olsun
-Reklam-
0 oy
(5,801 puan) tarafından
Bebegin duruma bagli benimki 6 gun kaldi. Sut sagip istediler sadece bide gecen sene pandemi sebebpli alinmiomus yogun bakima. Bu sene artik iyice koyverildi ya  pandemide kuzenim hergun gtti emzirdi sabah aksam iki kere. . Onunki solunum sıkintisindan 8 gun yatti benimki sariliktan 6 gun yatmisti
(1,281 puan) tarafından
Benim ki de solunum sıkıntısı iyi diyorlar ama bir türlü çıkarmıyorlar kafayi yicem
0 oy
(7,695 puan) tarafından
Özel mi devlet mi? Beni 2 gün sonra cagirmislardi emzirmeye hastanede 13 gün kaldı toplamda. Erken doğum olmuştu kuveze o yüzden girdi. Devlette anne misafirhanesi oluyor çağırıyorlar bebeğin emecek durumdaysa sen orda kalıyorsun bebek kuvezdeyken 
(1,281 puan) tarafından
Özelde dogumum oldu . Sezeryan  doğum yaptım.  Doğum esnasında ciğerine su kaçtığı  için solunum sıkıntısı  çekiyor dediler sonra başka bir özel hastaneye  sevk ettiler hemen . 7 gündür kuvez de durumu çok şükür  iyi sut sagip gönderiyorum  her gün biberon ile besliyor lar . Çıkacak haftaya Allahın izniyle ama neden cagirmadiklarini  merak ettim.
(7,695 puan) tarafından
Özelde cagirmiyorlar galiba normal odaya alınınca çağırırlar yani ben öyle biliyorum
0 oy
(15,869 puan) tarafından
Ertesi gün emzirmeye çıkmıştım hemen ben
(1,281 puan) tarafından
Bizim uzun sürdü ya
(15,869 puan) tarafından
Tez zamanda kavuştursun Allah'ım sizi inşallah benim oğlum da 9 gün kaldi
(1,281 puan) tarafından
Amin inşallah dualarınız eksik etmeyin ♡
0 oy
(10,008 puan) tarafından
Benim bebeğim de 15 gün kaldı kuvozde ilk 12 gün hiç görmedim emzirmedim. 13 günlükken sanırım emzirmeye çağırdılar 3 gün gittim emzirdim 4. Gün taburcu edicez diye aradılar. 
(1,281 puan) tarafından
Hadi inşallah beni de bir an önce çağırırlar dayanmak çok zor abisinin gözü yolda
0 oy
(1,242 puan) tarafından
Benim kızım da yoğun bakımda küvezde kaldı 2. Günü beni yanına alıp bi odaya aldılar ben baktım yani çıkana kadar emzirdim yanında yattım yatak falan vardı odada 
(1,281 puan) tarafından
Ozel hastane bide bende rica ettim ama kabul etmediler
(1,242 puan) tarafından
Ben şehir hastanesinde doğum yaptım canım inan o kadar da ilgilendiler
0 oy
tarafından
Canım benimki kuvezde alındı ama ben 2 saate bı gidip emziriyorum doğduğundan itibaren hep 
(1,281 puan) tarafından
Yok canım nerde yüzünü bile göstermiyorlar yavrumun
tarafından
Rabbim sağlıkla en tez zamanda şifasını versin inşallah yavruna
0 oy
(982 puan) tarafından
Sağıp götür evlere ver hemşirelere icirirker yengeminki 41 gün kaldı görürdüm biz 2saatlik yoldan gelip hergun 
(1,281 puan) tarafından
Bende öyle yapıyorum canm bnm de 1 saat sürüyor  yol

İlgili sorular

+1 oy
13 cevap 233 göst.
22 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Emirhann (92 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 192 göst.
17 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Emre Alparslan (1,281 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 143 göst.
28 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Nesliss193. (252 puan) tarafından soruldu
+1 oy
12 cevap 525 göst.
7 Mayıs 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Efsun88 (198 puan) tarafından soruldu

405,687 soru

12,155,969 cevap

36,591 kullanıcı

...