0 oy
186 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Çok tuhaf ama doğum korkusu bir yandan içim buruk çok duygusal bir hal aldım acaba annelik o an ne olacak hazır mıyım değil miyim 9 ay nasıl geçmiş anlamadım heyecan korku sardı beni kimseyle konuşmak istemiyorum sizde de yaşandı mı ilk gebelik bir bebeğiniz olacak ama kabullenebilecek miyim acaba çok seviyorum bebeğimi oğlum olacak inşallah siz neler yaşıyorsunuz çok güzel ama bir o kadarda tarifsiz duggular birde gurbette yaşıyorum eşim var sadece 

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ayyyy sen bensin kız 29 haftalık hamileydim eşime doğurmak istemiyorum diye ağlamıştım doğunca birbirimizden kopacakm8siz gibi geliyodu ben anne olabilecek miyim düzgün bakabilecek miyim ya huysuz olursa durmazsa baş edemezsem napcam diyodum ya ben bakamazda kaynanam oğlumu benden alirsa diyodum ya biseyini eksik edersem diyodum doğum nasıl bişey yapabilecek miyim bi de sezeryan oldu benim karnım kesilecek ameliyat olcam hiç oye biswy yasamadim ya iyilesemezsem diyodum doğuma giderken kurbanlık koyun gibi hissettim kendimi doktorum nasılsın dedi korkuyorum dedim kadın beni sakinleştirmeye çalıştı yazık çok korktum sonra bebek çıktı onu gördüm biraz rahatladım odaya çıktım bebeği kucağına bi aldım dedim tamam ben herşeyi başarırım hep oğlumun kulağını seni herşeyden herkesten koruyacağım diyorum ve dört dörtlük bakıyorum hamd olsun hatta ilk doğum yaptım eşimin babanesi annemle kaynanama demiş Merve çok güzel bakiyo diye normalde eski kadınlar beğenmez hem ilk annelere eziyet ederler psikolojik baskı yaparlar benim için iyi dedi çok mutlu oldum elhamdülillah oğlum 15vaylik oldu hiç csnini sıkma korkma sakin ol 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bende tam tersi doğmuyor doğsun artık kızıma kavuşmak istiyorum diye ağlardım karnımdayken görmüyordum dokunamıyordum koklayamiyordum ama şimdi görüyorum sarılıyorum kokluyorim uyutuyorum kendi ellerimle besliyorum oyun oynuyorum bana gülüyor ağlıyor çok tatlı 6 au oldu doğum yapalı ama hamileliğimi hiç ozlemiuorim 
0 oy
(3,895 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Oğlan zor doğar derler sezeryan mı normal mi?
tarafından
Sezaryen olursam çok korkuyorum mesela nasıl olacak diye çok panik bir insanım bu arada tecrübeniz var mı varsa yazın korkutmadan ajajahah
(3,895 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Sezeryan bilmiyorum. 2 normal doğum yaptım.
(3,895 puan) tarafından
Bence normal sağlık açısından daha iyi.Doğum yaptım hemen ayaklandım bir aya kalmadan dikiş düştü iyileştim.2 yıl geçti tamamen iyiyim. :))
tarafından
Sana göre o iyidir bana göre o iyidir mesela kesin kanıt verir gibi konuşmak doğru değil doğumda herhangi bir problem çıkmadığı sürece doğum şeklinin ne önemi var en iyisini kendinin yaptığını düşünen bir zihniyet var siz gibi normal doğurdum en kral anne benimm
(3,895 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Öyle bir zihniyetim yok.Doktorlara göre normal doğum sezeryana göre daha iyi bende bu yüzden normal doğum sağlık açısından daha iyi dedim.Normal oldu diye kendimi övmedim yalnızca kendi tecrübemi söyledim.Benim normal olmasaydı sezeryanda olabilirdi.
0 oy
(544 puan) tarafından
Çok normal canım benimde ilk gebeliğim di son ay çok kötü olmuştum hatta eşime bana bişey olursa çocuğum sana emanet demiştim ama Allah'a bin şükür doğum yaptım 1 ay bile ile Rabbik sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 51 göst.
12 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 436 göst.
+1 oy
5 cevap 277 göst.
7 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde -Bal_bocegi02 (217 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 234 göst.
4 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Hilalyyy (442 puan) tarafından soruldu