Bazı insanlar gerçekten yorum yapılmayi bilr haketmiyor birşey yaziyir mesela yazıyorsun bakıyorum caninin istediklerine cevap veriyor insan ayırıyor ve insan yerine koyduğuna pişman oluyorsun çünkü yerini yadirgiyir. Asiri derece de gruplaşma var eskiden böyle birşey yoktu bjr kaç kişi ne yazikki bu hale getirdi. Ve artık ölüyorum dese bildiğim konuyu demicegim kişiler oldu çünkü anlayan yok malesef iyi niyettniyetten. Burda hepimiz hamileyiz bayanlar herkesin de kendi çapında sorunları var zaten ama tutup da bu şekilde olunca malesef hoş olmuyor çoğu kişi istedigine cvp veriyor ediyor zahmet edip yazılmış birseyi görmemezlikten gelmek ayıp oluyor hepimiz anne oluyoruz artık anlayışlı olursak burası daha güzel ve eğlenceli halr gelir amaç egleeglenmek .. Allah hepimizin kalbine göre versin herkese mutlu pazarlar ❤
Çok şükür hiç bi gruba nail değilim her posta ben de cevap vermiyorum ama bu insan ayırdığım için değil. Bilgim dışında yada ilgi alanım dışındaysa yazmıyorum :) hiç de dikkat etmiyorum ben kim kime yazıyor yazmıyor valla zaten olayları bazen en son öğrenen de ben oluyorum.. Ki bu kadar kadın bir aradayız çok normal böyle şeylerin olması bence :D
kayracım neye üzüldün özel değilse söyleyebilirmisin cnm son postlarına baktımda en son oyuncak bebekler kolyelerle ilgili şeyler vardı onlarlamı alakalı ben hiç bişey anlamadım
Canim isteyen istedigi ile anlasabilir, grup da kursun her ne yapiyorsa yapsin valla beni hic ilgilendirmez kimseyi de ilgilendirmez ancak ortak bir platformu sanki tapulu maliymis gibi bos bos başlıklarla doldurup onemli konularin arka plana dusmesine sebep olmaya kimsenin hakki yok. Bunun da onune gecmesi gereken kisi admin ve moderatorler onlar da zaten ellerinden geleni fazlasiyla yapmaya calisiyorlar. Ozelde kimin ne yaptigi kimseyi ilgilendirmez ama ortak platformu isgal etmeye kimsenin hakki yok. Diger tarafi da, burayi da.
Evet bi guruplasma olduğu kesin çok açık belli oluyor maalesef
Ayy ağzına sağlık valla içimden geçenleri yazmışsın canım. Maalesf ki öyle acayip gruplaşma var uygulamaya girdiğim de hep saçma sapan postlar yok şu kişiyi çok seviyorum o o çok değerli :D komik geliyo bana valla. Önemli postlar hep altta kalıo.
412,840 soru
12,429,727 cevap
45,630 kullanıcı