Bazı insanlar gerçekten yorum yapılmayi bilr haketmiyor birşey yaziyir mesela yazıyorsun bakıyorum caninin istediklerine cevap veriyor insan ayırıyor ve insan yerine koyduğuna pişman oluyorsun çünkü yerini yadirgiyir. Asiri derece de gruplaşma var eskiden böyle birşey yoktu bjr kaç kişi ne yazikki bu hale getirdi. Ve artık ölüyorum dese bildiğim konuyu demicegim kişiler oldu çünkü anlayan yok malesef iyi niyettniyetten. Burda hepimiz hamileyiz bayanlar herkesin de kendi çapında sorunları var zaten ama tutup da bu şekilde olunca malesef hoş olmuyor çoğu kişi istedigine cvp veriyor ediyor zahmet edip yazılmış birseyi görmemezlikten gelmek ayıp oluyor hepimiz anne oluyoruz artık anlayışlı olursak burası daha güzel ve eğlenceli halr gelir amaç egleeglenmek .. Allah hepimizin kalbine göre versin herkese mutlu pazarlar ❤
Bunu bende farkettim bazılarına cumlelerce açıklama yapıyorsun cevap bile yazmıyor. Bakiyorsun baskasina cevap vermis. Tavsiyede bulunduğuna pişman oluyorsun.
Geçen hafta pazar acayip bir gruplaşma vardı su günlerde o kadar yok boşverin nasılsa görmüyorsunuz . Oyuncak olmuş burasi iyice
Kesinlikle canim. Bende bilgim oldugunca yorum yapmaya çalışıyorum bilgim yoksa yorum kirliliği yapmıyorum. Ama dedigin inan benimde dikkatimi cekti. Herkesde biliyor da iste. Yani alt tarafı bi uygulama acayip bi duruma dönüştürme çabasına girilmesi cok sacma. Hepimiz anne yada adayiyiz yeri gelir guler eglenirz. Ama gruplasma olunca insan yorum yapmak istemiyor. Coluk cogunun oyun alanina döndü resmen :/
Aynen birde hiç tanımadığı görmediği insanlara kasrı böyle gruplaşma yapıp ötekini disliyor tanısa ne olur kim bilir sacmalik
Kesnlikle haklsn canm o kisileride sen görmezdn gl bn öle yapiorum
Sanırım dogru tespitt ;)
valla bazilarna cevap veryorz bakyrm geri donus bile yok oyle insanlara cevap vermek istenyrm şahsen
6 kişi var şu an aklimda aynen senin dediğin gibi mirç mirclar hiç sevmiyorum onları sadece birbirlerini övuyorlar istediğine cvp verip istediğine veemiyorlar verdiklerinede dalga geçer gibi cvp yaziyorlar her taşın altından cikiyorlar
Çokta takılacak birsey değil kuzum herkes hersyi görüyor merak etme bak keyfine sanki onalar olmadan yaşamıyor muydun salla gitsin; )
Kesinlikle katiliorum yorum yazmayida gectim islerine gelene destek oluyorlar gecen gun post actim uygulamayi silmek icimden gelmio diye ama silecem artk
Aynen bende farketdim hurmet sayqi baska seckinlik baska ..ama naparlarsa yapsinlar ben burda biri post acdiginda hic profil adina bile bakmiyorum ..cevabini biliyorsam cevapliyorum ..bilmiyorsamda sesizce uzaklasiyorum ..misal seninle bir birimize girelim burda profil adina bakmadigim icin postuna cevap veriyorum .. cunku burasi boyle bir platform ..benim yeri geldiginde kendime yetecek kadar arkadasim var ..yarin obur gun Allahin izniyle dogum yaptigimda bu proqrami nasilsa silecegim .. iki gunluk birsey icin boyle qruplasmaya birilerini fazla birilerini eksik gormeye gerek yok heoimiz insan ogluyuz
Güzel bir yazı olmus bende artık sadece bakıyorum gerçekten cevap.verilecek bir konu mu yoksa laylaylommu malesef insanlar işine gelmiyorsa gormezlikten gel diyorlar gruplasmayida kendileri yapiyorlar sadece dünya onların etrafında dönüyor gibi hissediyorlar yoruma açık değiller eğer onlar gibi düşünmuyorsaniz sizi gruplasan şahıslar disliyor üstüne onlar gibi dusunmezsen suçlu sen oluyorsun doğruları söylediğindede gaddar ve acımasız olup linç ediliosun ve malesef insanlar siz diye hitap etmeyi bilmiyor... uygulamada eşine annesine kayinvalidesine gerizekalı ahmak ***** bilmem ne diye tanımadığı insanlar önünde yerden yere vuran insanlardan birsey beklemekte bizlerin hatası bence
Kimki gutublasanlar arkadas ola bilirler bende arkadas gurubum var burda ama hic tamımadığım yorum yapmadımım biri post acsa söyleyecek sözm varsa burda konusmadıgım insan yok ama konusmadığım insan olsa bile yorumumu yaparım. Valla o gruplasanlar kim bilmiyom ama bence kimsenin onların yorumlarına ihtiyacı yok
Aynen oyle gercekten bende cok rast geldim cevaplari ya da yorumlari ayiriyor ben bile soru sordugumda herkese yorum yapmaya calisiyorum oyle yaptiklari icinde bisey yazasim gelmiyor artik
Niye ben aktif oldgum zaman cevapliyorm cikiyorm yorum cok geldyse oy veriyorum hepsine..
Aman canm hep aynı tantanalar ya ben daha 2 gün oluyor post açtım insan olsalardı anlarlardi demek ki bende sinir ololuyorum napicaksin sende takmiycaksin nokta yani.
412,585 soru
12,421,724 cevap
45,267 kullanıcı