Kızlar ben 2 buçuk yıllık evliyim.esim doğum günü vs kutlamaz sevmez bana hergün Allahım günü der dogum gunune 1 ay kaldı ve ben bu sene bir değişiklik yapıp onu bu inadından vazgeçirmek istiyorum doğum gününü kutlamak istiyorum daha önce hiç kutlamadiğim için nasıl yapayım hiçbir fikrim yok güzel birşey yapayım derken saçma sapan birşey yapmaktan korkuyorum. Sizce nasıl yapmalıyım bu konuda fikirlerinize ihtiyacım var. Çok şaşıracağı mutlu olacağı birşey olsun istiyorum
Esinle ikiniz yaşıyorsanız yapılacak şeyler var tabi mesela ben bisey yapamam pastadan başka ve hediyeden çünkü evde 10 kişi olduğumuzdan bi özelimiz yok neyse ..
Mumlar koyabilirsin bi akşam yemeği hazırlayabilirsin balonlar onların ucuna sevgi sözcükleri sarkıtabilirsin bi pasta bide hediye tamamdır mum ışığında da bi yemek bence gayet güzel ve romantik
bu sitede var, 3 metre led al boyle boyle isikli.
boyle keceden servis altligi almistim nerden aldigini hatirlamiyorum ama olmasada olur bole bi masa hazirlamistim ben birinci ayimizi kutlarken. Fikir olsun.
Bbuda dogum gunu icindi.
ssusledim boyle biseyler. Sonra pizza almistim once yemek sonra pasta filan kutladim misafir gelmisti ustune
1,487,689 soru
24,319,296 cevap
345,241 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın