Bnm kızım Eylül'de 3 yaşına basacak bugün pikniğe gttik peşinden koşmaktan belim ağrıyor sesim duştu resmen göl var sürekli oraya doğru koşuyor zaten alçak çok aşırı derin bir göl arkadsim dedim orda dört yaşında bir çocuk ölmüş bide kızım başını alıyor gidyor koşuyor sürekli koşuyor elimizi tutmaz ona dokunmamiza izin vermez blmiyorum yaa sinirden durdum piknik ortasında ağladım millet hep bana baktı kızıyoruz yine aynı güzel dille konusyoruz yine aynı ondan küçük cocuklar hiç öyle yapmıyor millet salıyor hiç sknti yapmıyor güzel güzel oynuyorlar güzel güzel annelrrin babalrin elini tutuyorlar benm kızım yol.cadde Allah ne verdiyse önüne atlıyor bir saniye yalnız bırakamiyorum yani her konuda öyle yeğenim bile dyor teyze bu çocuk farklı bir çocuk her konuda dyer çocuklar hiç öyle yapmıyor tehlikeli şeyler yapmazsa salacam koşuyor bir saniyelik gözden kaybilyor her bakal market görüyor atlyor kosyor yetisemiyoruz çok üzülüyorum yemin ederim nye byle yapyro bir saniye yerinde oturmaz hep ayakta misafrlkte zaten oda oda dolasiyro dolapları açıyor tek tek kurcaliyor dinlemiyor kesinlkle sizin cocuklarda böylemi ben cervremde bakyorim herkes salıyor ben yapamiyorim onu işte Allah'ım yardım ne olur
1,490,001 soru
24,352,083 cevap
346,525 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın