0 oy
1,975 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
2 gündur çok uykusuzum kızımın sabah önüne oyuncak koydum bende yanına uzandım içim geçmiş krem vardı kızıma sürdüğüm uy uz tedavisi için her neyse krem yukarıdaydı kalkmış onu almış nasıl aldı halen düşünüyorum kapağı tam kapanmıyordu açmış her yere sürmüş yataklar halılar yüzlerine kıpkırmızı kalmis sonra ağladı uyandım bi baktım hemen fırladım elini yüzünü yıkadım ağzının içinde de vardı çok değil yıkadım hep sağlık ocağında ki hemşireyi aradım hemen getir bakalım bi dedi hazırlanıyordum hızlı hizli ceketini giydirecektim arkamı dönmemle düşmesi bir oldu kafa üstüne çok kötü düştü hala gözümün önünden gitmiyor çok kötü oldum ama elim ayağım titredi hemen annemi aradım geldiler hemen babamla sağolsunlar sağlık ocağı yakınımızda götürdüm doktor baktı bi tuhaflık yok dedi 2 saat uyutma kontrol et dediler zehir danışma numarası verdi konuştuk oda aynı şekil kontrol edin dedi 3 saat oldu bi sıkıntı yok şimdilik insalah olmaz çok korktum ama çokta ağladım insanın aklına her türlü şey geliyor. Rabbim evlatlarımızı korusun. Bana çok derlerdi annemgil yatağa koyma diye yatırmam normalde ama hemen ceketini giydireyim diye o anda olan oldu siz siz olun küçükmüş felan diye koymayin Allah korusun.. Doktor goturmenize gerek yok dedi ama ginede benim aklıma takıldı götürsek mıydı acaba bi? 

15 Cevaplar

0 oy
(1,517 puan) tarafından

En İyi Cevap
Ayy kızzz çok geçmiş olsun şok üstüne şoka uğramışsın Allah beterinden esirgesin. Bişey olmaz inşallah bnce yememiştir baksana koltuklara halıya sürmüş diyosun elini ağzına aldıysa ağzına ordan bulaşmıştır Korkma. 

Gebe soru cevapta şey okumuştum kadının biri çocğna emziği şekere batrp veriyomş bi gece uyku sersemi el kremine batırmış vermiş çock sabaha kadar emmiş şimdi büyümüş bile bişey olmaz filan diyodu o geldi aklıma töövvbee:Dd
(1,517 puan) tarafından
Dişiniz var mı varsa kaç tane
tarafından
Altta iki tane var üst damakları da şişmiş baya daha patlamamış ama sizin jac tane
(1,517 puan) tarafından
Bizimde alttan iki üstten iki çıktı şimde de üstten bi tane daha çıkarıyo 8 aylk olana kdr hiç yoktu 8de arka arkaya çıkarmaya başladı çok zor oldu kendi kendine hemde bana
tarafından
Evet ya ard arda çıkaran da oluyormuş zor bi dönem valla Allah sabır versin :D
(1,517 puan) tarafından
Sağolasıın:)D
-Reklam-
0 oy
tarafından
Geçmiş olsun ama uyuyacaksan ki çocuk bunları yaparken uyanmicak kdar agirsa uykum emin bi yere yatır bebeği canim
tarafından
Uykum ağır değil canım en ufak sese uyanırım 2 gündur çok yorgunum hemen içim geçmiş zaten oyuncaklarla yerde oynuyordu kremde ortada değildi ki
0 oy
(2,104 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun kuzum allah korusun.

Bence götürme tarafındayım ben bazıları der kontrol et ama ben yinede götürürdüm anlamayabiliriz belki diye herşey zamanında iyidir.

Kuzucuğu rabbim korusun inşallah 
tarafından
Allah razı olsun canım çok sağol benimde içim rahat etmiyor ya götürelim olmazsa
(2,104 puan) tarafından
Bencede götür kuzum imkanın varsa
0 oy
tarafından

Ah canım ya benmde başıma böyle bi durum geldi ogüm bugündür yatagın üstüne koymam şükür bişey olmadı inşallah senin bebegine de olmaz korkma sen sakin ol. Bu arada kaç aylık 

tarafından
Bende koymam bidaha asla 8 aylık canım
tarafından
Alla alla ya nasıl almış kremi ordan benm kızımda 8 aylık ama alamaz yani hee eger yanındaysa alabilir rabbim korusun kuzuyu inşallah ama korkma bişey olmaz benm kızımda 5 aylıktı yataktan düştü apar topar hastaneye götürdük bişey yok dedi eger fışkırır gibi kusarsa huysuz olursa getir dedi çok şükür olmadı ve ogün bugündür yatagın üstüne koymam. Ama 6 aylıkkende susmuyodu baddaniyesine koyduk eşimle sallıyoduk benm elimden kaydı baddaniye kızım yüz üstü düştü allahtan yine bişey olmadı çok şükür korkma senin bebeginede bişey olmaz allahın izniyle
0 oy
tarafından
Geçmiş olsn canm dikkat etmek lazım Haklsn valla allah esirgesin 
tarafından
Sağol canım evet dikkat etmek lazım
tarafından
Sende sagol canm kiyamam sende üzülme
0 oy
(15,139 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun canım, Allah korusun yavrunu ya dikkatli olun ☹
tarafından
Sağol canım Allah razı olsun:(
0 oy
(20,949 puan) tarafından
Takip et iyice benimde oğlum travazol kremi ile oynamış ağzına eline sürmüştü yıkadım bişey olmadı 

ama düşmesi için  takip et 
tarafından
Bakıyorum canım insalah bisey olmaz çok korktum ya halen içim çok kötü
(20,949 puan) tarafından
Ay bilmez miyim çoğumuz yaşadık
0 oy
tarafından
Aaa geçmiş olsun canım ya bence aklında kalmasın imkanın varsa götür canım 
tarafından
Teşekkür ederim canım babam bi sorun olursa götürürüm dedi olmazsa götürelim
0 oy
(4,753 puan) tarafından
Canım doktor demiş zaten sıkıntı bı durum gözükmüyor sa gerek yok yinede gözün üstünde olsun çok ama çok geçmiş olsun ayrica
tarafından
Çok teşekkür ederim canım evet bi problem yok eğer bi anormal durum olursa götür dedi
0 oy
tarafından
Geçmiş olsun yaaa

Bence bir götür tekrar baksınlar ya her ihtimale karşı 
tarafından
Teşekkür ederim canım benimde içim rahat etmiyor
0 oy
(6,791 puan) tarafından
Geçen gün benim oğlumda koltuktan düştü kuzum çok kötü oldum. Insanın eli ayağı kesiliyor. En doğrusu yere yatırmak. Geçmiş olsun kuzum Allah'ım yavrularımızı korusun❤☹
tarafından
Amin canım amin.. Elim ayağım titredi korkudan çok dikkat etmek lazım gerçekten..
(6,791 puan) tarafından
Yapmadıkları şeyi yapıyorlar korkutuyorlar insani yaramazlar
tarafından
Hemde  ne yaramazlar :)  Ya bide ne oldu o kremin rengi kahverengi ben uyandım ya eli yuzu hep oyle diyorum çikolata felan vermedim diye düşünürken krem aklıma geldi gülsem mı ağlasam mı:D
(6,791 puan) tarafından
Haha☺☺kremin rengi de ne değişik miş kız tadı hoşuna mı gitti napti fındığın ☺☺❤ küçükken bende önüme gelen Her şeyi yermişim hapları,kartonu yermişim annem hep anlatır. Merak ediyorlar herşeyi ağızlarına sokuyor lar dikkat etmek lazım gerçi kaşla göz arasında yine gider alırlar ağızlarına ☺❤
0 oy
tarafından

Geçmiş olsun verilmiş saddakan varmis 

tarafından
Doğru diyorsun canım birine bisey vereyim olmazsa
0 oy
(1,304 puan) tarafından
Cok gecmis olsun canım emin ol çoğu annenin başına gelmis seyler bu yaşadıkların bisey olmaz insallah korkma en ufak bi farklılık hissedersen gidersin 
0 oy
(1,372 puan) tarafından
Kuzum çok büyük geçmiş olsun.Şu minnakların resmini atmayın buraya fln kızacaksınız belki ama nazar değiyor olabilir.
tarafından
Haklisin canım üst üste olmasına bende çok hayret ettim valla
(1,372 puan) tarafından
Şimdi nasıl bi sorun çıkmadı galiba
tarafından
Yok canım şükür iyi şimdi
0 oy
tarafından
Geçmiş olsun cnm 

İlgili sorular

0 oy
20 cevap 1,724 göst.
11 Temmuz 2020 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde -HoneySeptember- (16,496 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 324 göst.
11 Şubat 2024 Aile & Aşk kategorisinde Alyakus (3,654 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 916 göst.
20 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde Melektrn (127 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 488 göst.
28 Kasım 2022 Diğer kategorisinde 3 kiz Annesi_- (2 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,508,156 soru

24,615,259 cevap