0 oy
194 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Sizce bu durumda ne yapmalıyım? Eşim babasını küçük yaşda kaybettiyi için o buyutu iç sahibi yaptı Eşim beni annemlere falan goturmutor mecbr kalmadıkca yada kavga çıkarmadıkca ben , dayisi hep gozumun onunde eşime bunu soyluyo ben karımı şimdiye kadar anası evine hiç bırakmadlm gelinlerimde halt eder ben izin vermedikce gidemezler. Gozleei baba evinde kalır oyle gelinden karıdan hayir yok fslan. Ben eşimle kavga edince annemelre goturmediyi zaman bu lafı sıkıştıryormki dayin seni boyle dolduruyor oda kabul etmiyo kendi aklım var falan. Evine baglı ol nedir gezme hevesi sende benmi abartıyorum? Ben her daka anneme gidelim demiyorum yilda bir kere doa kavgayla anneme gitmeye ikna etdim bir keree. Onun dayisi bizim aileye cok burnunu sokuyo hep eşimi içkiye oyretdi her onlara misafir gittiyinde misafir geldiyinde içki içmeden olmaz içerler hep sonrada yalaklk yapar eşim ona ben sana benziyorum senin sayende elim iş tuttu seni kendi bebeyimden bile çok seviyorum herkeisn içinde falan filan saçmalıyorlar. Sonunda tartıştık çok içmişti ben çıkıp gidiyorum dedim sonra geldimsoz verdi omur boyu içmemeye

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bazı erkekler o kişilerden güzel kazık yemeden akıllanmaz eşim abimde abim der abileri güzel kazık attı gene abim der kısacası işin çok zor 
tarafından
Iste kukla gibi kullanıyorlar benimkide öyle abisinin asla yardımı dokunmaz ama eşim hep birsey yapar bak şimdi abisi çocuklarına para atmıyor eşim atıyor sözde paralarımız ayrı abisinin kendi evi var ama biz kiradayız abisine verdiği paralarla şimdi biz kendi evimizde olurduk yani öyle ufak para değil akillanmiyorlar hemde hiç
tarafından
Korluyorum benimkide oyle olucak diye
tarafından
İşte kelin ilacı olsa başına sürer :(
tarafından
Ne yapacaz hangu yöntemleri kullanmalıyız hiç bilmiyorum boyle bırakıncada berbat oluyir herşey
tarafından
Ben çok şey yaptım neler neler  ama gene aynı olan bana oldu kimseye değil bir yaşıyordum ayrı çıkarmaya zorladım şimdide bol bol dua ediyorum herkes kendi ayağının üstünde dursun diye
-Reklam-
0 oy
(2,390 puan) tarafından
Bosanirim diye tehdit et o ne öyle yok annesine gidemez de bilmem ne kaçıncı yüzyılda yaşıyoruz ayıp denen bisey var o adam da gitsin kendi çocuğunu sevsin koca koca adamlar cocuk gibi pühhh
tarafından
İçki yuzundende tehdit ettim çıkp gidiyorum akşam dayima dedim gelip alıcak beni kendini eve zor yetiştrdi içmemeye soz verdi
(2,390 puan) tarafından
Valla lafa laf dişe diş ol önce kocana ezdirme kendini ayağını denk alsın sonra dayısına kocan ezdirmesin seni sen muhatap alma mağara ayisiyla
tarafından
Ben muhattap olmasamda sürekli konunun içine çekiyolar beni. O ayı dayısı benim annem düyünmüzde gelmedi kaçarak evlendik diye alınmıştı kırılmışmtı bana. Annemin dayisida ne akdar ikna etmeye çalışsada annem gelmedi. Ama düyünümzde eşimin dayisi annnemin dayisini goruo nedne gelmedi falan filan içkili içkili laf sokunca annemin dayisida  dayanamyip ani sinirle ben izin vermedim iyi yapiyo gelmiyo sana ne sen kimsin demiş. Şimdi o günden bugüne o kimki ablası kıznın ailesine karlşıyo diyor. Ama kendisi sanki farklı bişey yapıyo oda bizim ailmize karışıyo içki yuzunden eşimden az kala ayrılıyordum yuvamızı yıkıyordu
(2,390 puan) tarafından
Senin dayın da da hata var gelmedi kırıldı deseydi keşke o da kavga çıkarmaya yer aramış neyse eskiyi bosver şimdi şuan sen esinle iyice konuş istemiyorum dayının beni ezmesini de konuş dayımla yoksa cevap vericem koru olmak istemiyorum de
tarafından
Evet annemin dayisida yanlış yapmış oda sabırsız sinirli adam. Neyse yaa. Oda hemen dayısını savunuyi yok oyle demek istememiş boyle demek istemiş diye halbuki herşey ortada
0 oy
(4,431 puan) tarafından
Dayi tas devrinden kalma bi ayı sanırım. Koca kimmis de ben anama babama giderken iznini istiycem. Gidicem derim ortak bi zaman belirleriz o kadar. Herkes haddini hududunu bilecek. Suan hamileyim diye gidemiyorum ama ben senede iki uc giderdim yani. Evlenmeden en basinda konustum ben senden boyle seyler icin izin almam diye.
tarafından
Evet yeminle öyle taş devrinden kalma . Evet bazı şeyler için evlenmeden once baştan soyelmedim ama şimdide gec sayilmaz dimi? Ama sonrada dşüünyroumki annesi doldurmuş diyecekler diye korkuyorum ama annemle hiç doru duzgun konuşmayiz bile
(4,431 puan) tarafından
Yahu niye gec sayilsin ana baba yani. Seni cami avlusundan mi almislar çıkar sesini altta kalma ne kadar ezilirsen o kadar yuklenirler
tarafından
Şimdi baştan zmaanında  sözümü söylemeyin tavrimi koymadığm için ben şimdi ses çıkardığmda anası taraf doldurmuş seni oyretiyolar diye düşünyorlar ama annemlerle hiç doröu duzgun konuşmam bile . Boyelde düşünmemeleri için nasıl bir yoldan gitmem gerek bilmyorim bu geç kaldöm durumdan nasıl çıkacam kendimi artık ezdirmek istemiyorum hep ne demişler evet demişim lütfen bana yol gosterin sizlerden tavsiye almak bana cok iyi geliyor iyiki varsınız hepiniz. Bazen birdam aldığm fikrilerle yola çıkınca herşey yoluna koya biliyorum bana tavsiye verin nerden başlayım ne yapayım
0 oy
(2,892 puan) tarafından
Bunlar nasıl insanlar dağ başında mi yaşıyorsunuz anlamıyorum ya. Insanliktan nasibini almamış bunlar ya. Hatvan mi ehlilestiriyorlar annesine götürememek gorusturmemek nedir ya yazıklar olsun. Allah sabır versin size ne diyeyim 

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 352 göst.
21 Mayıs 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 294 göst.
0 oy
12 cevap 412 göst.
0 oy
4 cevap 258 göst.

411,299 soru

12,381,139 cevap