Sizce bu durumda ne yapmalıyım? Eşim babasını küçük yaşda kaybettiyi için o buyutu iç sahibi yaptı Eşim beni annemlere falan goturmutor mecbr kalmadıkca yada kavga çıkarmadıkca ben , dayisi hep gozumun onunde eşime bunu soyluyo ben karımı şimdiye kadar anası evine hiç bırakmadlm gelinlerimde halt eder ben izin vermedikce gidemezler. Gozleei baba evinde kalır oyle gelinden karıdan hayir yok fslan. Ben eşimle kavga edince annemelre goturmediyi zaman bu lafı sıkıştıryormki dayin seni boyle dolduruyor oda kabul etmiyo kendi aklım var falan. Evine baglı ol nedir gezme hevesi sende benmi abartıyorum? Ben her daka anneme gidelim demiyorum yilda bir kere doa kavgayla anneme gitmeye ikna etdim bir keree. Onun dayisi bizim aileye cok burnunu sokuyo hep eşimi içkiye oyretdi her onlara misafir gittiyinde misafir geldiyinde içki içmeden olmaz içerler hep sonrada yalaklk yapar eşim ona ben sana benziyorum senin sayende elim iş tuttu seni kendi bebeyimden bile çok seviyorum herkeisn içinde falan filan saçmalıyorlar. Sonunda tartıştık çok içmişti ben çıkıp gidiyorum dedim sonra geldimsoz verdi omur boyu içmemeye